Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 21:50

Jagna30, margarita83, bardzo ladne nowe avatarki :ico_brawa_01:
ja sobie chyba jutro tez zmienie, bo ten mi sie opatrzyl...

ja tak czesto nie wracam do zdjec ciazowych - nie mam ich zbyt wiele :/ pamietam tylko, ze jak bylam w ciazy, to doslownie sie tu gotowalam i chodzilam z recznikiem na glowie (zeby sie ochlodzic) :ico_olaboga:
za to bardzo lubie wspominac porod i te chwile od razu po :-) caly porod przyjemnie wspominam, jezeli mozna miec z takim bolem mile skojarzenia...

uff padam na twarz dzisiaj... zamiast w gory, pojechalismy do Cadizu (Kadyksu), chodzilismy chyba z dobre 4h :ico_olaboga: jutro wstawie jakies foty... bardzo fajne miejsce :-)

teraz tradycyjnie - filmik na dobranoc (dzisiaj: Burn After Reading - nowy film z Dzordzem Klunejem :579: ) :-D

do jutra, dobranoc :-)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 22:10

- czasem mi brakuje tego mojego brzuszka - taki był słodki... :-D juz nie pamietam jak to jest chodzic z taaaakim cieżarem... a jak bylam w ciazy, to nie pamietalam jak to jest nie miec brzucha, hhehhee...
Gie, nic jeszcze straconego, zawsze możesz to powtórzyć :-D :-D :-D
Super miałaś brzuszek, Jagna zresztą też.

[ Dodano: 2009-01-05, 21:12 ]
Kamilo, 3-mam kciuki za synka, aby katarek szybko si skończył i oczywiście za Ciebie aby głos wrócił.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 22:17

Gie, nic jeszcze straconego, zawsze możesz to powtórzyć
ooojj, jeszcze troche czasu mnie zanim się zdecyduję ;)

SHOO - co do milych wspomnien z porodu... jak wiesz, ja nie mam za bardzo takowych, noo... chyba, ze liczac od momentu kiedy nacieli mi juz brzuszek ;)

czekamy na foty z wypadu :)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 22:50

A my byliśmy dzisiaj na sankach ale jak na złość baterie padły nam w aparacie, zdążyłam zrobić tylko 3 zdjęcia

Obrazek

Patryk z kuzynką
Obrazek
Obrazek

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

06 sty 2009, 00:32

ja swoj brzuszek wstawie jutro bo juz dzis padam jestem zmeczona dziekuje i ja mam tez taka nadzieje bo juz mam dosyc tego ze musze krzyczec aby ktos cos uslyszal ja do lekarza ide jutro bo dzis nie zdazyl mnie przyjac a na kontrole z hubciem w srode :/ oby sie polepszylo przez te 2 dni:( buziaki i dobranoc

:) dobranoc pchly na noc :) :ico_spanko:

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sty 2009, 09:13

witam o poranku :) moje malenstwo juz druga noc z rzedu obudzilo sie o 5:30 :ico_szoking: co prawda, nie plakal, ale gadal do siebie, wydawal rozne dzwieki.. przez to nie moglam spac ;-) a obudzila go prawdopodobnie kupa w pieluszce, bo wiercil sie niemilosiernie (dopiero o 7 go sprawdzilam i przebralam)
teraz sobie to odsypia, a mnie sie juz nie chce spac :/

kamilka21, tak jak Gie wczesniej napisala, ciesze sie, ze moj synek nie jest teraz jedynym chlopakiem na forum :-) wreszcie ma kolege :ico_brawa_01:

wlasnie przegladam zdjecia, wrzuce Wam tez pare z Anglii..

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2009, 09:32

witam i ja z ranka :)

[ Dodano: 2009-01-06, 08:50 ]
tez chcialam wstawic kilka fotek, ale fotosik nie dziala.,.. :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-06, 09:03 ]
ooo, juz dziala:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

tu ja w pracy jeszcze z Zu w brzuszku :)

Obrazek
Obrazek

brzuszek

Obrazek

i Zu w 3D :-D :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sty 2009, 11:15

no widzę że wspominki pełną parą więc może i ja coś dorzucę, pomyślę :-)

[ Dodano: 2009-01-06, 10:16 ]
Gie, no nie mogę jak ta twoja Zu się śmieje, jest w tym najlepsza ze wszystkich dzieci z forum.
My żeby zlapać Majowy uśmiech to musimy zrobić ok. 20 zdjęć z czego ze dwa są dobrej jakości, przecież ona się tak kręci :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-01-06, 10:18 ]
Maja mi już tak nie poleży na brzuszku jak Twoja Zu, kiedyś zasypiała u mnie i u P. na klacie a teraz to odrazu sie wierci kręci pręży :ico_szoking:

[ Dodano: 2009-01-06, 10:32 ]
no a oto mój pasqdny brzuszek kilka dni przed porodem, te rozstępy mam do tej pory :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-06, 10:33 ]
na łóżku porodowym podłączona do KTG
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-06, 10:36 ]
a to jak moja córcia śpi u tatusia na klacie, miała wtedy 2 m-ce, szkoda że teraz tego nie robi, tak bardzo mi tego brakuje :ico_placzek:

Obrazek

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2009, 11:51

MARGARITA - moja Zu smieje sie non stop i musze sie nameczyc, zeby jej zrobic zdjecie bez usmiechu :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

moja niunia nigdy nie zasypiala na klacie u Pana, ani u mnie... :ico_placzek: teraz tez sie od razu wierci i nie chce tak spokojnie za dlugo lezec...

a Twoja, to bardziej spi u taty na brzuchu, niz klacie, hhehheee :ico_oczko: :ico_oczko:

co do brzucha - sliczny mialas, taki okraglutki... a co do rozstepow... coz... sila wyzsza... nie wiem od czego to zalezy, bo ja nie mam na brzuchu ani jednego... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sty 2009, 11:57

Gie, no z tym spaniem u P. to chyba masz rację :-D

a rozstępy podobno są genetyczne. Nie wiem czy moja mama miała.
Mój brzuch nie jest juz taki jak przed ciążą, mialam taki płaski umięśniony brzuszek, a teraz wisi mi skóra w rozstępach :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: - odrażający widok.
Wiem że za to mam najwspanialszą na świecie córunię, ale trudno jest pogodzić się z faktem że jest się już nie atrakcyjnym :ico_placzek:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”