AgnieszkaŁ pisze:Hehe optymistka jestes :)
Emrejan mieszka w Turcji Agnieszko
osita pisze:ale ta malutka fajna
Normalnie bajka
to jak ty lato wytrzymujesz??osita pisze: jest fajnie, ale jak dla mnie za goraco
u nas w nocy jeszcze jest chlodno. ok 10 stopni. wiec krotki rekaw odpada. Ale teraz calkiem przyjemnie, sloneczko wyszlo i jest cieplutkoosita pisze:w niedziele mala o 23 w nocy miala tylko podkoszulek i cienka bluzeczke z dl rekawkiem, a ludzie wlasnie byli w kr rekawkach
gosia888 pisze:A co z Kają? Nie ma jej i nie ma. W ogóle sie nie pojawia
gosia888 pisze: Ale kartę już uzupełniłam i teściowa ma zanieść do przedszkola w piątek. Więc może już niedługo przedszkolaczkiem będzie
aniulek pisze:Gdyby poszła to mogłabym iść do pracy na cały etat lub 3/4,z drugiej str.jak ja nie pracuje na cały etat to pewnie odrzuciliby podanie
śniło mi się że urodziłam bez problemów (na klatce schodowej) dziewczynkę...
gosia888 pisze:a musisz tam pisać że pracujesz na pół etatu?
aniulek pisze:Jak wchodziłam na tę stronę w internecie gdzie są zapisy on-line to w podaniu jest właśnie zaznaczone ,czy oboje rodzice pracują w pełnym wymiarze
aniulek pisze:Ciekawe czy płeć dziecka sobie wyśniłaś??????
tez sobie dziecie miejsce wybralo.JustynaiGabi pisze:śniło mi się że urodziłam bez problemów (na klatce schodowej) dziewczynkę...
no wlasnie, sny sa zawsze odwrotnoscia rzeczywistoscigosia888 pisze:aniulek napisał/a:
Ciekawe czy płeć dziecka sobie wyśniłaś??????
ja słyszałam że na ogół odwrotnie śpi. Czyżby chłopak?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość