Emrejan mieszka w Turcji AgnieszkoHehe optymistka jestes :)

Normalnie bajkaale ta malutka fajna

to jak ty lato wytrzymujesz??jest fajnie, ale jak dla mnie za goraco
u nas w nocy jeszcze jest chlodno. ok 10 stopni. wiec krotki rekaw odpada. Ale teraz calkiem przyjemnie, sloneczko wyszlo i jest cieplutkow niedziele mala o 23 w nocy miala tylko podkoszulek i cienka bluzeczke z dl rekawkiem, a ludzie wlasnie byli w kr rekawkach
To fakt.I ona i nowe dziewczyny-Magda77 i Lia też nie zaglądająA co z Kają? Nie ma jej i nie ma. W ogóle sie nie pojawia
A ja się z tym zbieram jak sójka za morzeAle kartę już uzupełniłam i teściowa ma zanieść do przedszkola w piątek. Więc może już niedługo przedszkolaczkiem będzie
a musisz tam pisać że pracujesz na pół etatu? Jak masz szansę na państwowe to co Ci szkodzi zapisać. Jak się dostanie to wtedy będziesz się zastanawiać co dalej.Gdyby poszła to mogłabym iść do pracy na cały etat lub 3/4,z drugiej str.jak ja nie pracuje na cały etat to pewnie odrzuciliby podanie
ale to był straszny sen czy raczej taki miły?śniło mi się że urodziłam bez problemów (na klatce schodowej) dziewczynkę...
Jak wchodziłam na tę stronę w internecie gdzie są zapisy on-line to w podaniu jest właśnie zaznaczone ,czy oboje rodzice pracują w pełnym wymiarze .Pewnie mogłabym zciemnić,ale jak potem poproszą o dokumenty i zaświadczenia z pracy to co?NIe lubię takich niejasnych sytuacji...a musisz tam pisać że pracujesz na pół etatu?
no ja uzupełniałam na kartce gdzie się nie wpisywało czy cały etat czy nie. Tylko w jakich godzinach się pracuję. A ty przecież pracujesz w sobotę i niedzielę długo więc ściemniania by nie było.Jak wchodziłam na tę stronę w internecie gdzie są zapisy on-line to w podaniu jest właśnie zaznaczone ,czy oboje rodzice pracują w pełnym wymiarze
ja słyszałam że na ogół odwrotnie śpi. Czyżby chłopak?Ciekawe czy płeć dziecka sobie wyśniłaś??????
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość