Doczytałam was wczesniej nie miał neta cos robili ale juz jest.
Po 16 prawie mi sie swiat zawalił dzwonił mój tata że mamę zabrało pogotowie z pracy do szpitala
. Mama dostała szoku limfatyczngo na jakiś lek który wzięła dzis o 13 przed pracą a w pracy koło 16 dostała strasznych bóli jelita aż pod klatkę piersiową i zaczeło jej ręce wykrecać , w ustach suchość , no i utrata świadomości
. Dobrze że moja siostra blisko mamy pracy ma swój sklep i szybko pobiegła do karetki pojechały do szpitala i cały czas była przy mamie. Mama dostała kkroplówke oczyszczającą i przeciwbólową , zrobili wyniki i prześwietlenia. Siostra mówiła że naprawde bardzo grożnie to wyglądało
w pracy u mamy dziewczyny które dzwoniły po karetkę to myslały że to wylew i strasznie sie bały ale dobrze że szybko zareagowały
. Moja mama jest uczulona na pyralgine i penicylinę i ich pochodne, wzieła lek na przeczyszczenie bo jutro miała iść na przeswietlenie kregosłupa wiec musiała być dobrze przeczyszczona. A w naszym szpitalu na oddziale wewn. to masakra tyle ludzi że mamę na korytarzu położyli a kroplówka wisiala na stojaku na ubrania
ale juz mama jest w domu. Strasznie sie bałam że coś wykryja że coś poważnego
. Jak byłam dzieckiem pamietam jak mama wzieła pyralginę a jeszcze nie wiedziała że jest na nia uczulona , boziu myslałam że umre ze strach co sie z nia działo nie było z nia kontaktu ,byłam przy niej wtedy i strasznie płakałam
w pore karetka przyjechała mama dostała 10 zastrzyków i było dobrze.
Przepraszam że tak nie na temat ale musiała
[ Dodano: 2009-01-06, 20:50 ]
Joanna24 napisał/a:
Anuszka mój przeważnie w lewą rączkę bierze wszystko. Ale rozmawiałam o tym z lekarzem i mi powiedział że do drugiego roku życia nie można stwierdzic czy dziecko będzie mankutem czy nie gdyz kształtują się półkule.
jesli to faktycznie prawda, to jetem spokojniejsza
moja chrzesnica jest leworęczna i kuzynka jest nauczycielką , ja tam sie bym nie martwiła jakby Franek był leworeczny , leworeczni ludzie są bardzo inteligetni.
[ Dodano: 2009-01-06, 20:52 ]
dziewczyny co dajecie maluchom na kolacje i sniadanka?? oprocz kaszek i mleka??
franek je parówkę lub kanapke lub deserek owocowy a kaszkę czasem na kolacje przed kąpielą a po kąieli cycuś .
[ Dodano: 2009-01-06, 21:07 ]
Acha Franuś przeszedl kilka kroczków przy łózeczku
[ Dodano: 2009-01-06, 21:10 ]
Ale posta wysmarowałam
bedziecie miały czytania
Emila śliczny ma Marcyś kolczyk
dodaje mu urody.
Małgośka biedna Tosia ale dobrze że to ząbki a nie jakeś inne problemy.
Aniu żaba zagladaj czesciej