Hejka mamuśki
Ale ostro klikacie
Ciężko was doczytać
Filipek nie ma ciemieniuchy na główce ale nie wiem czy mu się za uszkami nie zrobiła
bo ma takie dwie łuski, takie skorupki za uszkiem.
Ja do ginka startuję za tydzień i mam nadzieję że da nam zezwolenie na przytulanki
No i dobierzemy jakąś antykoncepcję odrazu. Ostatnio mi się śniło że znów byłam w ciąży
Byłam przerażona a mój mąż powiedział że bardzo dobrze że jestem w ciąży
No ale to tylko sen.
Do ortopedy dopiero za dwa tygodnie a za tydzień na szczepienia.
Filipek coraz częściej się uśmiecha i już wyrobił sobie cykl dnia. Najbardziej aktywny jest ok 10-13 i potem ok 16-19 w nocy spi pięknie z dwiema przerwami na jedzonko lub jedną. Śpi ładnie po 4-5 godzin
A jesteśmy tylko na cycusiu
Apropo ludzi to nam się zdażyło że ekspediętka w markecie wstrzymała całą długą kolejkę i zawołąła nas że mamy pierwszeństwo
Przestała obsługiwać dopuki nie doszliśmy do kasy
Więc zdażają się jeszcze życzliwi ludzie, żadko ale się zdażają.
No i na początek kupilam wczoraj na allegro kosmetyki na cellu i wyszczuplenie ud
Ja sobie kupiłąm krem Mustela o podwujnym działaniu na rozstępy które pojawiły się w ciąży na pośladkach i piersiach (jedynie brzuch ocalony). Nie są jakieś tragiczne ale są i na piersiach się delikatnie powiększyły po porodzie bo biust mi jeszcze się powiększył. No i się smaruję. Planuję też kupić sobie steper nawet już wybrałam
http://www.allegro.pl/item516091864_ste ... ty_fv.html może któraś z was ma doświadczenie i wie co polecić??? Zawsze byłam bardzo aktywna fizycznie, do pracy jeżdziłam rowerem 15 km w jedną stronę i teraz brakuje mi ruchu.