jak tam u Was??
u nas przeziębienie - znaczy ja zdycham, choć dzis i tak juz lepiej

Ania_R, a długo tu jesteście?
Edytko, Agatko, jak tam u Was?? jak Maluszki??
pochwalę się,że wczoraj zarejestrowaliśmy Alana

Edytko, jak dajesz radę z dwoma dzieciaczkami? ja nie wiem w co ręce włożyć, choć Krzysiek w domu i wszystko inne robi za mnie... ja tylko polecenia wydaję
no u nas hm, goście już pojechali, ogólnie nie było źleEdytko, Agatko, jak tam u Was?? jak Maluszki??
noo, u mnie różnie.. wczoraj jakieś nerwy miałam, wyłam jak głupia co chwilkę i dopiero się uspokoiłam, jak Krzysiek wrócił do domu... to pewnie jeszcze hormony buzują...a co u Was? mamuśki...???
heh.. starszy dokazuje leciusieńko, próbuje zwracać na siebie uwagę wtedy gdy najmniej jest odpowiedni moment, ale staramy się jak możemy, żeby nie czuł się odsunięty...Ania a powiedz jak Ty sobie radzisz z dwoma bablami????
dzięki dziękiananke, no zdjecia śliczne
ananke, piękniusi ten Twój synek
noo, to częste u dzieci, które mają być starszym rodzeństwem, jakby juz wcześniej zdają sobie sprawę z tego, że będzie konkurencja do mamy i taty i to poważna... Anuś, jedyne co mogę poradzić to poczytaj w necie o tym.. ja wyczytałam kilka rad i je stosujemy, ale wybierałam takie dla starszych dzieci...Madzia u nas z jednej strony się cieszy że będzie miała siostrzyczkę, a z drugiej ostatnio coraz częściej zaczeła mówić że ona już nie chce...
ja już tyle się naczytałamAnuś, jedyne co mogę poradzić to poczytaj w necie o tym.. ja wyczytałam kilka rad i je stosujemy, ale wybierałam takie dla starszych dzieci...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość