ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2008, 22:38

glizdunia superasna ta sukienka, Maja bedzie jak ksiezniczka :-D

a Mili sie przed chwila z jakims płaczem obudziła, musiałam ja przytulic i na nowo ululac..moze jej sie cos przysniło..ten poranny upadek??mam nadzieje ze nie :ico_wstydzioch:

to ja lece tez :555:
:516: do jutra..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 mar 2008, 22:43

Lady...a moze zęby sie Wam wykluwac zaczynają... nas to wlasnie takimi krzykami sie objawia najczesciej...a moze wrazenia z calego dnia :ico_oczko:
zaraz wkleje zdjecia z przymiarki sukienek ....i juz postanowione ze na komunie mojego brata idzie w turkusowej bo dobrze lezy choc na fotkach nie udalo sie jej fajnie pokazac bo Maya juz slaba byla......i na chrzest albo ta ktora kupie albo ta rozowa...z tym ze rozowa mogla byc ciutek mniejsza ale od biedy ta tez jest ok.....w sumie to za 2 mies. wiec moze jeszcze podrosnie? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2008-03-18, 21:47 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 mar 2008, 23:01

Hej!!!

No Kamizela Wiktorek na prawdę słodko wygląda!!! a u nas...dobrze. Trochę mi te emocje opadły i nie myślę o tym. Jutro dzwonię do tej lekarki i zobaczymy ile będzie trzeba czekać na wizytę i badania. Jak ok. 2 tygodni to pierdzielę i idę po skierowanie. Bo w szpitalu robią te badania i teraz zapisują na początek kwietnia, więc czekać byśmy musieli też ok.2tygodni i za darmo. W końcu człowiek po coś płaci te zdrowotne nie?

Glizdunia to świetna kiecka!!! pokazuj zdjęcia!!! umieram z ciekawości!!! a filmik super! mój J też tak Hanię zabawia :-D

Lady upadku współczuję...widzę, że grono dzieci bezwypadkowych nam się zmniejsza...i aż mam dreszcze jak pomyślę, że to jeszcze przed nami... :ico_olaboga:

Jagódka, to ma teraz gość przesrane...a on ma jakąś rodzinę, poza Wami? jak się czujesz? w ogóle odbierasz to jako rodzinną chorobę, czy raczej masz dystans? ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji...Nie rozumiem, jak ktoś może być tak podły...I wiesz...jakby mój ojciec mi tak życie spaprał, to też bym go nienawidziła...Przykre to, ale chyba człowiek musi na prawdę długo myśleć i myśleć, żeby zmienić swoje uczucia...Nie warto się z tym szarpać, ale łatwo się mówi, a gorzej robi. To zawsze będzie w Tobie, dopóki jakoś się ta sytuacja nie rozwiąże.

Ewcik no gratuluję! ale cena mnie powaliła...Jak Wy dajecie radę??? ja sobie nie wyorażam tego kompletnie!!! kawalerka w takiej cenie? a ile to ma metrów??? to mój brat 2km pod Warszawą za mieszkanie 1pokój + kuchnia z aneksem, na strzeżonym osiedlu płaci 1200zł!!! szok!!!
a co do roczku...no ja chcę kupić kiecuszkę, bo jakaś impreza będzie...dziadkowie jedni, drudzy, chrzestni...i J siostra...więc jakoś to moje dziecię musi wyglądać. A poza tym, ja uwielbiam ją stroić! nawet jak wydam kasę na 1raz...trudno, to mała kobieta i też musi mieć pełną szafę :ico_haha_01:

A dom to mi się też marzy...choć już go mam...ale w głowie ciągle marzenia o takim nowym, małym ślicznym domku, z użytkowym poddaszem i rozkładem według mojego planu, a nie czyjegoś widzimisię....Tylko że na razie nie mam nawet co marzyć...bo kasy ani widu, ani słychu. Może kiedyś się coś zmieni...

Moje słonko śpi już prawie 2godziny. Bączek kochany, tak się super śmieje...najbardziej do siebie w lustrze, całuje, liże...i śmieje się jak wariatka!
Idę obserwować aukcje...Glizdunia, pamiętasz o mnie? :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-03-18, 22:45 ]
No, świetne zdjęcia!!! piękna z niej królewna będzie!!! i na chrzcie również! :ico_brawa_01:

A ja idę...bo się dołuję znów...mężem...Ciągle zły i zmęczony i ucieka przede mną.........czas na kochanka chyba :ico_oczko:
dobranoc...dobrze, że mam gdzie uciekać z tego mojego nudnego życia...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

18 mar 2008, 23:59

hej...ja wpadlam tylko obwiescic ze wygralam te sukienke za 5.75f...wiec chyba taniocha a sukienka nowa z metką :-D :ico_brawa_01: ...czyli na chrzest juz mamy....i problem znikl....fajnie...i nie kosztowala tyle co tamta w sklepie wrrr :ico_puknij:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2008, 07:58

ja dzis pierwsza mowie dzien dobry..przypuszczam ze teraz to bedzie stała moa pora wstawania :ico_noniewiem:
wolałam dzis nie kusic losu, a ze Mila juz brykała w łózeczku od 5:30 no to trzeba było zwlec sie wczesniej..
nie przyzwyczajona do takiej pory nawet nie wiem co mam z soba robic, Mila sie bawi na razie grzecznie.. :-)

glizdunia no to macie kolejna super kiecuszke, a tego chrztu nie bedziesz miała z roczkiem?tzn na jednej mszy?

a no i co do roczku, my tez planujemy zrobic impreze, tzn obiad, kawa ciasto, kolacja w restauracji, bo nam sie uzbiera z 16 ludzi - z reszta to u nas norma, najblizsza rodzina..no i ksizeniczka musi slicznie wygladac, wiec tez musze sie zaczac rozgladac..

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

19 mar 2008, 08:24

zborra, no jakoś musimy sobie dawać radę. A kawalerka taka sobie. Jakieś 30m2. Żyjemy od od wypłaty do wypłaty. Czasami coś pożyczymy. Mamy też trochę kasy odłożone (jeszcze z wesela i chrztu), ale na razie tego nie ruszamy. Lezy sobie na wysokooprocentowanym koncie i się pomnaża :ico_haha_01: niestety wrocław jest cholernie drogi. Studenci strasznie windują tu ceny. jak w 4osoby mają płacić dajmy na to 1600zł za dwa pokoje to biorą, za 2000też wezmą, bo 100zł dla jedniej osoby to niewielka różnica, no a my mamy 2000na miesiąc i musimy za to przeżyć, wynająć mieszkanie i utrzymać samochód......

[ Dodano: 2008-03-19, 07:40 ]
GLIZDUNIA, gratulacje wygranej aukcji, sukienki śliczne

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2008, 09:12

my juz po sniadanku, meczy teraz skorke z chleba..ja zapraszam na kawke i ciacho z okazji skoncczenia przez moja niunie 10 m-ca.. :ico_kawa: i :ico_tort:

[ Dodano: 2008-03-19, 08:13 ]
ewcik a wy macie 2000 na m-c i 1200 na same opłaty?? :ico_szoking: podziwiam was na prawde, niskie ukłony :ico_sorki:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 mar 2008, 09:34

Ewcik no faktycznie z tymi studentami to nieciekawie sie macie w tym Wrocku...
Lady...chyba w sam roczek bedzie osobna msza bo moi dziadkowie daja bo to w tygodniu....a impreza w sobote....tak wiec chyba 2 dni swietowania bedą,i dobrze bo tak o jedno swieto Maya bylaby ubozsza :ico_noniewiem:
co do aukcji to ciesze sie ze w koncu tak tanio wyszlo,a poluje jeszcze na zakiecik dzinsowy dla Mayci...
u nas nocka spokojna,bez pobudek...wstalysmy o 6.30 ,u nas zapowiada sie slonecznie dzis,narazie czzyste niebo z lekkim przymrozkiem...

[ Dodano: 2008-03-19, 08:35 ]
oj...dla Milenki!!!! :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: zyczonka najslodsze!!!!!!

Ewcik,a wy za te 2 tys. to jak jeszcze studia placicie?niesamowite.... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

19 mar 2008, 09:45

ladybird23, nic trudnego, trzeba będzie trochę zmienić styl życia (np. ja zrezygnuję z fitnessu a Mariusz ze wspinaczki ściankowej) ale damy radę. Zawsze zostaje jeszcze 800zł :-) teraz będzie zwrot podatku, więc sobie zapłacę za szkołę i jeszcze reszta zostanie jakieś 500 potem już nie będziemy mieś większych wydatków. Na roczek już rozplanowałam co kto będzie robił. Moja mama upiecze tort, teść zrobi krokiety, teściowa gołąbki, chrzestna Alicji zaoferowała się ze jakieś sałatki porobi, koleżanka ma upiec ciasta, więc nam zostaje tylko kawa herbata i napoje :-) no i jakiś prezent dla małej. No właśnie a propos prezentów co kupujecie swoim dzieciaczkom

[ Dodano: 2008-03-19, 08:48 ]
GLIZDUNIA, za studia to mi się udaje fuksem płacić. Za pierwsze dwa semestry zapłacili moi rodzice , trzeci semestr zapłaciłam z macierzyńskiego, bo hurtem dostałam całe za 4miesiące, a teraz czekam na zwrot podatku, więc też się zapłaci

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

19 mar 2008, 09:50

Ewcik...my bedziemy w PL...i jesli Maya nie dostanie od nikogo z rodziny rowerka to my jej go kupimy.....a jak dostanie to nie mam pojecia jeszcze...moze namiocik dla dzieci...na ogrodku bylo by fajnie taki miec...sama mialam taki"domek" i dlugo sie w nim bawilam....albo trampoline....jeszcze nie wiem...ale cos w tym stylu.....albo tego laptopika do nauki literek i innych :ico_noniewiem:
a fajnie masz ze kazdy cos Ci przygotuje....my juz zaplanowalismy wszystko w restauracji i tez juz menu mam zaklepane wiec z glowy....

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”