Massumi ależ zajebiście Ci w tej czapce!!!!!!!!! bestio! a teście mają kucyka? to ja przyjeżdżam na lato

Hania wniebowzięta będzie!
Juli no to kobieto lecz siebie najpierw!!! ja tez mialam tantum, septolux też...Hania uwielbia psikać, więc nie mam problemu. A Duży pewnie niebawem wróci co? lecz się żebyś i jego nie zaraziła.
Doris no to współczuję...ja też noga z informy...będziemy trzymać kciuki! i za podróż też!
Lady ostatnio gdzieś czytałam ,że dziecko może jeść 3tygodniowo jajka, że nie trzeba ograniczać...czyli jak zje 4to też się nic nie stanie Skoro nie ma alergii to luzik. Hania je często jajka. Dziś jadła jajecznicę z serem to prawie 2wciągnęła. Wczoraj jadła placki, też z jajkiem...kilka dni temu też jajo było...ale ja się nie przejmuję.
popcorn mówisz? mniam!!! ale ja też sobie w końcu ograniczam jedzenie...staram się zjadać pożywne śniadanie, ale bez białego pieczywa itp...więc ostatnio jadamy gotowaną przeze mnie owsiankę z orzechami, jajka, rybę, w pracy już nie jem byle czego, tylko jogurt, owoce, a na kolację warzywa gotowane i brązowy ryż, lub chude mięso i makaron razowy...grejt! no ale sama sobie na to zapracowałam czekoladą!
Glzidunia czyli zakupy znów udane

A jak wizyta? ale macie ostatnio ruch w tej dziedzinie, super! No Maycia to ma ubrań pewnie na 2-3takie dziewczynki co?
a moja ma pod kolanem coś...czerwoną plamę...raz lepiej wygląda, raz bardzo źle...smaruję teraz maścią do alergicznej skóry...ale słabo działa...smalec pomaga...ale nie na długo...jutro kupię coś z emolium a jak nie pomoże to chyba czas na dermatologa? albo nie wiem co...
dobra, tu z niedzieli Hania z kuzynem
ostatnie podrygi przy choince
tu wczoraj modelka pozowała
a tak się dziś ubrała na spacer
[ Dodano: 2009-01-08, 21:40 ]
Jagódka 
No widzisz, u nas było to samo...tylko że J siostra ma tylko jego brata...a mnie poprosili...jednak w końcu i tak to nie wyszło.Ale wiem, że J było głupio z tego powodu...a mi dziwnie...bo mamy kiepskie stosunki, wiec po co chrzestną miałam być? bez sensu dla mnie...
i daję spacerową sesję...będzie sporo, sory...ale nie umiem wybrać.

no i co musiało być...?