Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 12:17

Glizdunia... faktycznie to chyba z Kate nasza lekkoatletka :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-09, 11:19 ]
Urszulka pije 150 ml rano 180ml na noc... kaszki nie zawsze dopija do końca... i to tyle z mleka... a kaszka pod skórą dlej jest... :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 12:20

laski a powiedzcie mi co ja mam kupic na ten chrzest????????
chcialabym coś niecodziennego tzn napewno nie komplet sztucców :-D

[ Dodano: 2009-01-09, 11:20 ]
ja jak najdalej od sportu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2009, 12:23

Daria- ja tez juz tsknie za sloncem i cieplem.. Niecierpie zimnicy,pluchy, mrozow, szarugi.. ble... Marze juz o dluzszych dniach, ciepelku, spacerkach i zabawie na placu zabaw.. A teraz to tylko kisimy sie w chalupie :( Jeszcze ta choroba.. :/

Wiecie ze ja na lumpach nie bylam z 3 tygodnie!? Doslownie dramat! Koszmar! Zaraz bede przechodzila trzesace dlonie i mamrotanie.. Niech juz bedzie cieplej i sucho, to bede brykala..z Misiem.. A tak, to nonono :/ echh.. Moja szafa błaga o ratunek.. :/

[ Dodano: 2009-01-09, 11:25 ]
Jagódka- Hmm.. NA chrzest.. Ja to nie mam pojecia.. :/ Ciezko z niecodziennym prezentem..

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

09 sty 2009, 12:32

hehe..Juli 3 tyg bez nowego ciucha to jeszcze nie dramat :ico_haha_01: ....wiem ze to fajne takie buszowanie i znajdowanie okazji ale zeby az tak tesknic?...ja nie kupuje sobie czasem miesiacami nic nowego i choc kocham kupowac az tak mnie to nie bierze :ico_noniewiem:

aa...i smaruje ie dziewczyny tym moim specyfikiem reperujacym skore,uzywam tez do oczyszczania czegos tej seri i maseczki rozjasniajacej i po tygodniu widac super efekty :ico_szoking: nie wylaza mi pryszcze mimo iz jestem przed@(oby byla regularna jak w ostatnich miesiacach bo juz mam stresa ze jednak to zdrowie nie bedzie najlepsze i boje sie ze nie bede miala @)...normalnie golym okiem widac ze mam lepsza skore :ico_brawa_01: :ico_sorki: ale jak sie kosmetyki skoncza to i skora pojdzie w pogorszenie bo nie stac mnie na nie :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-09, 11:35 ]
Jagodka,niecodzienny?to maly obrazek albo zezbiony aniolek i zaloz konto bankowe z mala pierwsza wplata i kolejnymi juz na nastepne okazje typu roczek,komunia,i na 18nastke bedzie jak znalazl nie? :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 12:47

Agata ja niestety nie pomysłu na przezent

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 12:50

GLIZDUNIA, no wlasnie fajne to konto ale kurcze w polsce nie mozna zalozyc konta na takie malenkie dziecko.........mozna chyba ale na rodzica
nie oreintuje sie za bardzo

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sty 2009, 12:52

Glizdunia- no ja kupuje... duzo.. :/ Ale tylko wlasciwie w lumpach, wiec za grosze. Z moja psiapsiola jestesmy typowymi lumpiarami i mamy swoje miejsca łowow, buszujemy ile sie da.. Teraz ona mi kupuje troche rzeczy.. Ale to nie to samo.
Jednak mama przyjedzie do mnie wczesniej, wiec przed praca pojade i cos kupie :-D Zawsze mi takie pierdoly poprawiaja samopoczucie.
:ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 12:59

Juli, ja mam na to nazwe lumpocholiczka :ico_brawa_01:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 13:01

ja lubie w lumpach kupować, ale nie jestem taką maniaczką jak Juli. nie przepadam za buszowaniem... raczej musi mi sie cos w oczy rzucić.
ale na lumpy zabieram moją kumpele która zawsze coś fajnego wynajdzie :)

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sty 2009, 13:20

No wiecie co...to ja już nie wiem.......czyli robię źle z jej jedzeniem czy nie? oprócz mleka czasem je czy pije krowie, np z płatkami czy kluseczkami, ale bardzo rzadko. Do tego czasem chleb, wędlinki trochę, naleśnik...jajko, zupy jej gotuję więc raczej nic tam strasznego nie ma. Jogurty w porównaniu z tym co kiedyś jadła, to teraz mogę powiedzieć, żę sporadycznie. Danonków nie jada wcale...czasem serek homogenizowany, biały twaróg...owoce...
w poniedziałek może się nam uda iść do dermatologa, ale chyba wrócę do naszej poradni alergologinczej, gdzie robili te badania na celiakię...może tam zrobią jakieś testy z krwi czy coś...jestem jeszcze bardziej zdołowana...i zakręcona...

Juli Ty zakupomaniaczko :ico_haha_01: ja kiedyś miałam taką obsesję, ale teraz się z niej wyleczyłam skutecznie brakiem czasu... :-D polecam :-D
Jagódka no konta raczej nie można, wiem, że na opiekuna tak, ale na dziecko nie...To może jakiś ładny anioł? mi się też bardzo podobają takie literki z imieniem dziecka do przyczepienia np na drzwi...pomyślę w pracy to może coś wymyślę. O, ja bym np chciała taki kocyk z imieniem, datą urodzenia i wagą dziecka, to pamiątka fajna moim zdaniem. lubię takie prezenty, bo nie są pospolite, no i są fajnym wspomnieniem później. Ja chciałabym np mieć teraz coś takiego z mojego niemowlęctwa...

a tu na osłodę Hania dzisiejsza
http://pl.youtube.com/watch?v=CEujAuUhPsc

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”