Przepraszam, ze tak dlugo sie nie odzywalam, ale wieszcie mi nie mialam na nic ocgoty...
Dzisiaj mialam rozprawe rozwodowa i dostalam rozwod, wiec jestem pannna

no maja gdzies uczucia dziecka niestetyZ tymi odwiedzinami to sie sad rzeczywiscie nie popisał
Aginka mam nadziejeno wiesz może rzeczywiście.... "bedziecie miec spokój"
Antos jest cudownym dzieckiem, bardzo milo mnie zaskoczyl...teskknie bardzo za przytulaniem z NIM. Antos tez za mna teskni...jest taki kochany i naprawde wszystko rozumie, troszczy si o mnie, patrzy z taka miloscia....wie ze nie moge go mocniej przytulic wiec przychodzi i trzyma mnie za reke...Przychodzi do mnie do pokoju i mowi "muse cie mamuniu pilnowac,"Magda odpoczywaj duzo i kuruj sie A jak Anotos reaguje na chora mame.. ktora musi w lozku lezec?? Pomaga ci tez troszke.. np.cos ci podaje itd..??
OgromneAntos jest cudownym dzieckiem, bardzo milo mnie zaskoczyl...teskknie bardzo za przytulaniem z NIM. Antos tez za mna teskni...jest taki kochany i naprawde wszystko rozumie, troszczy si o mnie, patrzy z taka miloscia.
Madziu masz naprawde przekochanego syneczka, ogromnePrzychodzi do mnie do pokoju i mowi "muse cie mamuniu pilnowac,"
Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość