Elooo. Ja na temat frekwencji to już się nie wypowiem bo mi słów brak. Zwłaszcza jak sobie przypomnę, że nam Tt było za mało, to tego czata... Ale kto tam najbardziej szalał?
Mróweczka, a jakiego Wy gniazdka szukacie? Chyba jednak musisz się na coś zdecydować
Pokazałabyś jakieś foty z PL?
Caro, jak tam Mamuniu? Ty pewnie o tej porze już kimasz słodko?
M0rD3CzKa, Ty mnie tu nie strasz z tymi buntami! Ledwo zawiesiłam broń po pierwszym a już mnie nastolatkami straszysz?
Ja myślę, że Dawid i Natalka muszą po prostu wszystko w sobie strawić. Zwłaszcza Dawid- bo po tej wizycie pewnie odżyły mu jakieś wspomnienia
A na to trzeba czasu. Niestety nie wiem co z pyskowaniem... Ale dasz radę- dzielna i mądra kobita jesteś.
A u nas OK. Na Julcię nie narzekam, jak pisałam wcześniej zawiesiłyśmy broń. Za to z R jesteśmy w stanie wojennym
Mamy teraz coś takiego jak dziewczyny w UK- coś w stylu tego PLAY.. coś tam coś tam
No i Jula jest wniebowzięta. Tyyyle dzieci, piłki itd
A ja obserwując ją na tle innych dzieci puchnę z dumy. Nie wiem kiedy tam jeszcze pójdę, bo pęknę
Mało, że dziś na własne uszy przekonałam się, że moje dziecko lepiej mówi jak 2,6 letnie dziecko. To jeszcze wierszyk cały potrafi powiedzieć
I w ogóle i w ogóle
Dobra, wlazłam tu na chwilę i się przechwalam
No, ale nie mam o czym ciekawym klikać a tak się tym wszystkim rajcuję, jakbym conajmniej ja taka mądra była
To ja spadam. Zajrzę tu na 200 stronie
[ Dodano: 2009-01-10, 22:29 ]
Kasik, widziałam na Twoim opisie na gg, że Vikuś znów chora... Mam nadzieję, że jest już lepiej!! Co to tym razem i dlaczego?
A zauważyłyście, że zmienili opisy statutów na TT? Ja jestem mózgiem tego forum
Pierwszy raz, jestem mózgiem czegoś. Odkąd wyrosłam i przestałam być mózgiem naszej zadymiarskiej paczki na ulicy
Miałam wtedy ok 14 lat