eSKa
4000 - letni staruszek

19 mar 2008, 10:06

oooooo co się stało że ja tutaj pierwsza?? poczytam co wczoraj napisałyscie i lece na sniadanko

Awatar użytkownika
Kicia10
Papla
Papla

19 mar 2008, 10:57

Dzięki dziewczyny :-D
Wiecie nie wiem czy Kacperek znów nie bedzie chory,teraz śpi a ja dotknęłam mu główki i trochę gorąca :ico_noniewiem: poza tym ma chrypkę :ico_placzek:
jestem przewrażliwiona już,Kacerek miał normalna temperaturę :ico_puknij:

Eska bardzo ładny masz ten kolorek na włoskach i taki intensywny,super,a bukiet dostałaś zarąbisty :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a wiesz mam dokładnie identyczną wanienkę dla małego :-D Oluś ślicznie siedzi.
Nie no po prostu ja sie zalamie, same laski na wrzesniowkach i ja jedna psuje wam super wizerunek...
no proszę ciebie :ico_nerwusek: :ico_nerwusek: :ico_nerwusek:
spał 3 razy po 10 min :ico_puknij: co za dziecko :-)
no nie powiem niezły jest chłopak :ico_oczko: a w nocy chociaż śpi??
Dobrej nocki życze i zmykam do łózka, mam nadzieje że dzis się wyspie bo wczoraj mężulo nie dał mi spać :ico_zly: bo wzięło go na amory.
ja mam tak często a zazwyczaj kiedy jestem bardzo zmęczona to mu sie zbiera na amory :ico_haha_01:
No i bardzo podoba mi się ten twój kremowy czy biały sweterek z pierwszego zdjęcia.
hoho ile on ma lat...ale dzieki :-D
w czwartek M sprzedaje swoj wozik i bardzo to razem przezywamy :ico_placzek:
jakos nie moge sobie tego wyobrazic ze bedzie nim jezdzil ktos inny...dziwna jestem co?? ehhh no ale tak mam :ico_puknij:
to w takim razie ja tez jestem dziwna bo mi tez szkoda naszego sprzedawać a Ł się nad tym zastanawia,ja strasznie przyzwyczajam sie do rzeczy do miejsc.A kciuki dziś tez będę trzymać.
troche pierdulek kupilam i tyle kasy poszlo ze nawet nie wiadomo na co :ico_olaboga:
nawet nic niemów,masakra,my bylismy w niedziele na zakupach i dziś musimy znów pojechać :ico_olaboga: Tak wszystko u nas podrożało,samo mleko dla Kacperka o 1.50zł na jednym opakowaniu drożej.
eSKa napisał/a:
Do dermatologa chyba troche głupio nie?

od takich męskich problemów jest dermatolog-wenerolog, ale państwowo to z 2 miesiące pewnie czekać, pewnie będzie musiał prywatnie się wybrać :ico_noniewiem:
Chyba tak jak pisze Aga.

No a u na nocka nawet ok,mało pobudek tylko o 1 mały obudził się i zaczoł płakać,nie mogłam go uspokoić :ico_noniewiem: wczoraj tak się z niego uśmiałam najpierw chciał sie przewrócić na brzuszek i położył się na boczek potem nonono przewrócił już a głowy nie mógł bo sobie rączką zablokował i tak leżał,ale to śmiesznie wyglądało,a wieczorem zaczoł sobie gadać tak aaaaaaaa albo oooooooo a ja mu przytykałam paluszek do buźki tak wiecie na Indiana i wychodziło ałałałała ołołoł jak on sie przy tym chichrał.
Lece sprzątać.

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2008, 11:07

Ja to zawsze taki klocek byłam i jestem...
Kocurka, wez nie piernicz, jakos tego nigdzie nie widac :-)
zamówiłam mu w internecie bluze i koszulke,mam nadzieje ze do świat dojdzie.
no mam nadzieje rowniez, choc ta nasza poczta polska :ico_olaboga:
Nie no po prostu ja sie zalamie, same laski na wrzesniowkach i ja jedna psuje wam super wizerunek...
i odezwala sie ta najswiezsza i najmlodsza, co ma taka cere jak nonono niemowlaczka :ico_haha_01:
A na autostradzie to 90 spokojnie mozna jechac
no to J. sie ucieszy hahaha Wiesz jak on jezdzi??? :ico_puknij:
lampe nad stolem w kuchni.
popieram, mi sie tez lampa baaardzo spodobala :-)
Chyba kazda od czasu do czasu ma cos na kaloryferze
oj chyba nawet nie czasami i nie zawsze takie doprane czysciutkie :ico_wstydzioch:
bo wczoraj mężulo nie dał mi spać bo wzięło go na amory.
haha, powiedzialby ze taka zla z tego powodu jestes :-D Najpierw se kolor robisz a potem narzekasz :-D :ico_haha_01:
aaa i mialam zapytac kiedy zamierzasz wrocic do pracki?? i co bedziesz robić/?
a ta szkola do ktorej chcesz wrocic to jakas szwedzka?
Chce wrocic w padzierniku na taki kurs gdzie szlifuje dalej szwedzki i dodatkowo ksztalce sie w branzy hotelarsko-turystycznej z dodatkowa opcja Konferencje. Ale wlasnie wczoraj w necie wyczytalam ze ten kierunek zaczynaja na wiosne 2009 wiec nie wiem czy nie przyjdzie mi tyle czekac. Szkola jest bezplatna i w kierunku ktory mnie bardzo interesuje a nie ta glupia pedagogika :ico_puknij:
no chyba dziś to zaczęłam robić
prosze o szczegoly!!
boje się żeby czasem mnie nie naszlo na takie obcięcie bo chcialam zapuszczać a te wasze fryzurki są świetne i już mnie kuszą.
ty sie nie boj tylko idz za fala :-) kiedy bedziesz szalala jak nie teraz gdy jestes piekna i mloda ? :-D
od takich męskich problemów jest dermatolog-wenerolog,
Moj byly byl kiedys z podobnym problemem u dermatologa i troche sie cykal ale sie przemogl i bylo ok.

My dzis idziemy na kawke do tej dziewczyny co ja poznalam w otwartym przedszkolu.
Pogoda boska, snieg topnieje a temp powyzej 10 stopni. Supcio :-)
A potem czeka mnie sterta prasowanka :-(

eSKa
4000 - letni staruszek

19 mar 2008, 11:27

Najpierw se kolor robisz a potem narzekasz
No popatrz o tym nie pomyślałam :-D :-D :-D
My dzis idziemy na kawke do tej dziewczyny co ja poznalam w otwartym przedszkolu
Czyli znowu ploteczki :ico_oczko: Kurcze ty to gdzie się obrócisz tam już kogos poznajesz, super, ja to tak nie potrafie.
Eska bardzo ładny masz ten kolorek na włoskach i taki intensywny,super,a bukiet dostałaś zarąbisty
mi sie tez lampa baaardzo spodobala
dziekuje dziewczynki :ico_sorki:

No idzieki za rady odnosnie tego doktorka, musze go gdzies wyslac bo na dluzszą mete to cięzko tak.

Nasza nocka też całkiem wporzo ale mogłaby być ciut dłuższa, były dwie pobudki o 1.00 zeby wsadzić smoczka i o 4.30 na mleczko. Olek o 6.50 był juz wyspany, ja niebardzo :ico_oczko:

Mam dzis w planach umyc okno w kuchni i sypialni no i zmienic firanki. Zaraz biore sie do roboty.

Dominisia zapomnialam cię ochrzanic za to hasło że psujesz nam wizerunek czy coś, a więc masz :ico_nerwusek: :wpale: i żeby mi sie to wiecej nie powtórzyło bo wtedy będzie tak :522:

[ Dodano: 2008-03-19, 10:30 ]
zazwyczaj kiedy jestem bardzo zmęczona to mu sie zbiera na amory
hihi u mnie tez tak jest, a wczoraj bylo na odwrót tzn troche udawałam bo w sumie to też bylam zmeczona , ale chciałam zeby zobaczył jak to jest :-D On na pół spiący a ja zaczęlam sie do niego dobierać, byście słyszały te wymówki :-D Oczywiście dałam spokój bo też juz marzyłam o spaniu ale co się uśmiałam to moje :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2008, 12:51

Cześć Cioteczki w środku dnia i tygodnia! :-D

eSKa, kolorek rewelacja :ico_brawa_01: Ja zawsze miałam długie włosy, ale jestem zdecydowana skrócić i zobaczyć jak to jest, więc popieram Mamę Zuzi- zaszalej i Ty! Bo włoski odrosną, a ja się przekonam, czy mi z takmi dobrze.

Oluś super siedzi! Zuzia jak się ją posadzi to chwilkę zasiądzie, ale zaraz pac robi, bo ja coś zainteresuje i leeeci :-D
I super masz domek- tyle co zobaczyłam na zdjęciach- kuchnia duża i łazienka, super! U mnie te dwa pomieszczenia są malutkie, ale taki już blokowy urok mieszkanek, niestety....

A co do lekarza od facetów to chyba jest ktoś taki jak androlog (czy mi się to wymyśliło?), a wenerolog to jest chyba ogólnie od chorób wenerycznych... (bo chyba stąd nazwa).
no Kocura cosik ty tu kręcisz, skoro z ciebie taki klocek to czyje zdjęcia nam pokazywałaś
no moje były, moje, dobra laska jestem, a co :-D

Zuzia wstała dziś o 5.40 (pierwsza pobudka), wzięlam ją do wyrka, pocycała i kimnęłą jeszcze, ale po 7 była już pobudka na całego, a myślałam,że pośpię dziś- o naiwności :ico_puknij:

Idziemy jakąś zupkę wszamać...

eSKa
4000 - letni staruszek

19 mar 2008, 13:32

kuchnia duża i łazienka, super
hihi gdzie to ty widzialaś , przeciez na tych fotkach to tylko kilka kafelek łazienkowych bylo widać :-D

Dzis jescze wezme się za sprzątanie to potem pstrykne troszke fotek mieszkanka i wam wkleje.

Olek zasnął o 10.00 i jeszcze spi ja zdążyłam pomyć okna, zawiesic firanki - w kuchni powiesiłam taką zwykłą siatkową i upięłam na wstążkach , całkiem nieźle to wyszlo :ico_haha_02: teraz zaczne sprzątać , pewnie nie skoncze bo chyba tak długo spał nie będzie i tak jestem w szoku -> 2,5 godz :ico_szoking: juz spi
Oluś super siedzi! Zuzia jak się ją posadzi to chwilkę zasiądzie
on to w sumie od kilku dni tak sobie siedzi a od wczoraj to juz nawet bez trzymanki i podparcia :ico_brawa_01: U niego to jakos nie pokolei idzie bo fikac z brzuszka na plecki i odwrotnie jeszcze nie potrafi, grubas mały :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Dominisia
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

19 mar 2008, 13:39

Mialabym ochote napisac cos brzydkiego... :ico_zly: Najpierw napisalam posta i sama go sobie skasowalam, potem napisalam i wyskoczyl jakis blad... Ale ucze sie cierpliwosci, w koncu do trzech razy sztuka co nie?? :-D

U nas nocka ok, polozylam Jasia o 21.30 zasnal od razu, o 5 pobudka na mleczko i spal jeszcze do 9, teraz akurat ma pierwsza drzemke. Wybieram sie dzis na zakupki spozywcze, bo jutro sklepy tylko do 15 a potem zamkniete do wtorku, wiec musze sie juz swiatecznie zaopatrzyc. No a potem prasowanie, prasowanie i jeszcze raz prasowanie... Pralam dzis ubranka Jasia, firanki, posciel... Normalnie nic innego nie robie ostatnio tylko nad deska stoje :-D Myslalam ze zrobie te zakupki wczesniej, nawet poprosilam K. zeby mi autko zostawil i owszem zostawil, tylko ze o pieniazkach zapomnial, jak w sklepie zaczna sprzedawac za piekne oczy to sie wybiore :-D

Oczywiscie przeczytalam wasze posty ale mam skleroze i nie pamietam juz co i jak i gdzie...
dobra laska jestem, a co
Bez zadnej sciemy :-D A nie wiem czy Ci napisalam ze fanie ten Twoj mezulek wyszedl na tym zdjeciu w cieleniu Curta :-D :-D :-D

Mamo Zuzi ale sie usmialam :-D nonono niemowlaczka?? Chyba jesli porownac do obecnej dupci Jasia bo go odparzylo i ma pelno krosteczek.

eSKa mi tez sie wydaje ze trzeba by sie udac do dermatologa-wenerologa, ale pewna nie jestem.

Zjawie sie pozniej.

eSKa
4000 - letni staruszek

19 mar 2008, 13:48

Juz się obudizł , chyba słyszał jak stuka że jeszcze spi :-D

A tak wogole to może jakąś imprezke sobie strzelimy z okazji 200 stronki co ???

:ico_tort: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_zdrowko: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki: :ico_urodzinki:
i dla lubiących piwko :564: :564: :564: :sylwester: :gitara:

[ Dodano: 2008-03-19, 12:51 ]
bo jutro sklepy tylko do 15 a potem zamkniete do wtorku,
:ico_szoking: :ico_szoking: w Polsce chyba by to nie przeszło :ico_olaboga: ,

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 mar 2008, 14:46

eSKa, oczywiście do imprezki się przyłączam :-D

aha- na 15 idę do fryzjerki :ico_oczko: Zapisałam się godzinkę temu. Teściowa będzie niedługo,więc zostanie z Zuzią. Mężu nic nie wie, ciekawe, czy zauważy różnicę :ico_noniewiem:

eSKa
4000 - letni staruszek

19 mar 2008, 15:15

Mężu nic nie wie, ciekawe, czy zauważy różnicę
jak masz zamiar ściąć tak włosy jak Kicia czy Mama Zuzi to chybA trudno bedzie nie zauważyć :ico_haha_01: MY oczywiscie też cchcemy zobaczyć efekt końcowy.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”