jestem przewrażliwiona już,Kacerek miał normalna temperaturęWiecie nie wiem czy Kacperek znów nie bedzie chory,teraz śpi a ja dotknęłam mu główki i trochę gorącapoza tym ma chrypkę
no proszę ciebieNie no po prostu ja sie zalamie, same laski na wrzesniowkach i ja jedna psuje wam super wizerunek...
no nie powiem niezły jest chłopakspał 3 razy po 10 minco za dziecko
ja mam tak często a zazwyczaj kiedy jestem bardzo zmęczona to mu sie zbiera na amoryDobrej nocki życze i zmykam do łózka, mam nadzieje że dzis się wyspie bo wczoraj mężulo nie dał mi spaćbo wzięło go na amory.
hoho ile on ma lat...ale dziekiNo i bardzo podoba mi się ten twój kremowy czy biały sweterek z pierwszego zdjęcia.
to w takim razie ja tez jestem dziwna bo mi tez szkoda naszego sprzedawać a Ł się nad tym zastanawia,ja strasznie przyzwyczajam sie do rzeczy do miejsc.A kciuki dziś tez będę trzymać.w czwartek M sprzedaje swoj wozik i bardzo to razem przezywamy
jakos nie moge sobie tego wyobrazic ze bedzie nim jezdzil ktos inny...dziwna jestem co?? ehhh no ale tak mam
nawet nic niemów,masakra,my bylismy w niedziele na zakupach i dziś musimy znów pojechaćtroche pierdulek kupilam i tyle kasy poszlo ze nawet nie wiadomo na co
Chyba tak jak pisze Aga.eSKa napisał/a:
Do dermatologa chyba troche głupio nie?
od takich męskich problemów jest dermatolog-wenerolog, ale państwowo to z 2 miesiące pewnie czekać, pewnie będzie musiał prywatnie się wybrać
Kocurka, wez nie piernicz, jakos tego nigdzie nie widacJa to zawsze taki klocek byłam i jestem...
no mam nadzieje rowniez, choc ta nasza poczta polskazamówiłam mu w internecie bluze i koszulke,mam nadzieje ze do świat dojdzie.
i odezwala sie ta najswiezsza i najmlodsza, co ma taka cere jak nonono niemowlaczkaNie no po prostu ja sie zalamie, same laski na wrzesniowkach i ja jedna psuje wam super wizerunek...
no to J. sie ucieszy hahaha Wiesz jak on jezdzi???A na autostradzie to 90 spokojnie mozna jechac
popieram, mi sie tez lampa baaardzo spodobalalampe nad stolem w kuchni.
oj chyba nawet nie czasami i nie zawsze takie doprane czysciutkieChyba kazda od czasu do czasu ma cos na kaloryferze
haha, powiedzialby ze taka zla z tego powodu jestesbo wczoraj mężulo nie dał mi spać bo wzięło go na amory.
Chce wrocic w padzierniku na taki kurs gdzie szlifuje dalej szwedzki i dodatkowo ksztalce sie w branzy hotelarsko-turystycznej z dodatkowa opcja Konferencje. Ale wlasnie wczoraj w necie wyczytalam ze ten kierunek zaczynaja na wiosne 2009 wiec nie wiem czy nie przyjdzie mi tyle czekac. Szkola jest bezplatna i w kierunku ktory mnie bardzo interesuje a nie ta glupia pedagogikaaaa i mialam zapytac kiedy zamierzasz wrocic do pracki?? i co bedziesz robić/?
a ta szkola do ktorej chcesz wrocic to jakas szwedzka?
prosze o szczegoly!!no chyba dziś to zaczęłam robić
ty sie nie boj tylko idz za falaboje się żeby czasem mnie nie naszlo na takie obcięcie bo chcialam zapuszczać a te wasze fryzurki są świetne i już mnie kuszą.
Moj byly byl kiedys z podobnym problemem u dermatologa i troche sie cykal ale sie przemogl i bylo ok.od takich męskich problemów jest dermatolog-wenerolog,
No popatrz o tym nie pomyślałamNajpierw se kolor robisz a potem narzekasz
Czyli znowu ploteczkiMy dzis idziemy na kawke do tej dziewczyny co ja poznalam w otwartym przedszkolu
Eska bardzo ładny masz ten kolorek na włoskach i taki intensywny,super,a bukiet dostałaś zarąbisty
dziekuje dziewczynkimi sie tez lampa baaardzo spodobala
hihi u mnie tez tak jest, a wczoraj bylo na odwrót tzn troche udawałam bo w sumie to też bylam zmeczona , ale chciałam zeby zobaczył jak to jestzazwyczaj kiedy jestem bardzo zmęczona to mu sie zbiera na amory
no moje były, moje, dobra laska jestem, a cono Kocura cosik ty tu kręcisz, skoro z ciebie taki klocek to czyje zdjęcia nam pokazywałaś
hihi gdzie to ty widzialaś , przeciez na tych fotkach to tylko kilka kafelek łazienkowych bylo widaćkuchnia duża i łazienka, super
on to w sumie od kilku dni tak sobie siedzi a od wczoraj to juz nawet bez trzymanki i podparciaOluś super siedzi! Zuzia jak się ją posadzi to chwilkę zasiądzie
Bez zadnej sciemydobra laska jestem, a co
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość