Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 20:52

u nas tez kiepsko z kasą co prawda michal dostal teraz jakos kase za te 6 dni pracy w grudniu wiec cos mamy ale teraz jeszcze wyskoczyly te chrzciny...........

dzisiaj bylam na rozmowie i sie okaze co dalej
michal wysyła i tez czeka............

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 20:53

ta komedia z Jimmem Careyem (jestem na tak) ponoc bardzo fajna, ze smieszna od poczatku do konca, zaluje ze na niego nie szlimy, no ale..przeciez nic straconego :ico_oczko: hi hi jak beda jeszcze w lutym to grac to pojdziemy bo w tym m-cu juz odpada, chyba ze sie jakis sponsor znajdzie :ico_haha_01:
ja ci powiem ten "zmierzch" nie był zły, no ale jak na horror to myslałam ze bedzie lepszy, na kompie warto oebjrzec..moja przyjsciołka sie 2 razy poplakała ze wzruszenia, a ja sie smiałam z niektorych scen :ico_noniewiem:

Mila juz kima, ja zjem jakiegos tosta i relaks....
a dzis nawet wszystkie ozdoby pozdejmowałam i choinke rozebrałam...
a co do wakacji to my planowalismy przez najblizsze dwa, trzy lata pojezdzic za granice bo Milka juz wieksza, no bo potem chcielibysmy znow malenstwo i wtedy znow nici z zagranicznych wczasow :ico_noniewiem:

a jagodka ku..jak ja niecierpie jak facet poniza kobiety, jeszcze swoja zone :ico_zly: A. tez w jakims napadzie złosci palnie cos do mnie, ale on raczej w stylu "ty tępaku, ty głupolu" i mnie po prostu krew zalewa wtedy i wpadam w furie i od razu mu wyrycze ze jak on moze mowic ze kocha a tak mnie wyzywac bez podstaw :ico_noniewiem: no i przeprasza :ico_zly:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 21:09

ladybird23, wiesz on tlumaczy ze palnie tak coś i zaraz tego załuje ale mimo wszystko mówi to a ja jestem strasznie pamiętliwa
szczególnie słowa pamiętam...........

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 21:26

Hej!
starałam się przeczytać...ale jeszcze tę stronę tak szybciorem że nic nie pamiętam :ico_puknij:
no dzięki za komplementy...oj ja bym bardzo chciała ją pokazać, ale jak się nagrywa to dziecko nagle jak niepełnosprytne się zachowuje :ico_haha_01: trudno......
Pati pomyślę o spotkaniu...chociaż u nas z kasą lipa...więc nie wiem jak to będzie...ale na bank jak przyjedziemy to trzeba i Juli ściągnąć...ja muszę ich poznać! :-D
Sikorka wielkie gratulacje OGROMNE!!! super, obyś pracę też na 5znalazła!!!
Glizdunia kochanie...no cóż...może uda Ci się znaleźć lepiej płatna dorywczą pracę? skoro przedszkole tyle kosztuje to bez sensu iśc do pracy...więc może szukaj czegoś z domowych zajęć? sprzątanie? nie wiem...Będzie dobrze, trzeba przetrzymać jescze trochę, dacie radę.
Juli jak u lekarza? bardzo fajny ten zestaw majstrekowicza...

a pozostałym miłym paniom odpiszę później ok?
mój mąż dziś był sam z młodą cały dzien i super się spisał. Byli na spacerze, fajnie się bawili i w domu nawet większy porządek niż jak ja czasem z nią jestem :ico_szoking: więc bardzo mam dziś dobry humor!
lecę dać młodej mleko...i chwilę poklikam a potem spadam...może obejrzymy jakiś film razem czy coś...
Hania ma dziś okropnie tą nóżkę...drapie cały dzień....masakra...może jutro uda nam się do dermatologa co zapisze jakąś maść ,bo na razie to beznadziejnie wygląda....

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 21:37

jagodka ja tez jestem pamietliwa, oj jestem...ale wiesz jeszcze gorzej sie czuje jak sobie pomysle jak tata sypał epitetami na mama i mnie i ze sie zarzekałam ze zaden facet juz nigdy tak sie do mnie nie bedzie odzywał..ymm..i widzisz.. :ico_noniewiem:

zbora no to jak mezu sie spisał to moze mu jakas nagrode zafunduj? :ico_oczko: a jezeli ta ranka Hani sie pogarsza to lepiej nie zwlekaj, nie czekaj bo w sumie nie wiadomo co to za dranstwo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 sty 2009, 21:42

hmmm Zborra,no z ta praca to jest troche skomplikowane...bo czym wiecej prac masz tym wiecej Ci zabieraja i albp mialabym jedna na caly etat albo tak jak teraz...nie da sie inaczej bo strace wiecej niz zarobie :ico_noniewiem: a ze nie mamy tu nikogo do opieki nad Maya to musi byc narazie tak jak jest...ale spoko,..bedziemy sie sprawdzac w oszczedzaniu w najblizszym czasie :ico_oczko:

Lady...no tak wczasy najlepiej teraz odhaczyc gdy Milka juz kumata...no my narazie kolejne dziecko odkladamy...i wczasy tez...no taka mamy sytuacje finansowa i nie ma mocnych trzeba sie dostosowac :ico_noniewiem: ..ja jako malolata sobie swiat zwiedzalam ,Arek nie i tego mi szkoda ze nic za bardzo nie zobaczyl...ale jeszczze kiedys sobie odbijemy i razem bedziemy jezdzic jak Maya na kolonie bedzie wysylana :ico_haha_01: :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-01-12, 20:45 ]
jagodka wow..nic nam nie pisalas ze idziesz na rozmowe,a do jakiej pracy? :ico_noniewiem:

Zborra,no brawa dla J. sie spisal..oby czesciej!!!ciekawa jestem sama co to za paskudztwo....a szukalas na necie moze do czego to podobne?raczej liszajowate?

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 22:00

ladybird23, ja to samo mowiłam o moim ojcu a co???????
wiem M nie jest taki sam nie jest nawet w polowie takim skurw.... ale od czegos sie zaczyna

[ Dodano: 2009-01-12, 21:03 ]
GLIZDUNIA, bo o tej rozmowie dowiedzialam sie wlasciwie w piątek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 sty 2009, 22:07

no a co mialabys robic Jagodka?jakas inetresujaca praca?

[ Dodano: 2009-01-12, 21:14 ]
a my mamy wieczorek rodzinny..Maya uklada puzelki..matko ona mnie tym zadziwia..nie mamy juz nic nadcym musialaby sie wysilic..kota,psa,teletubisie i cyferki ma opracowane do perfekcji :-D utrudnia sobie..miesza np. elementy kota i psa razem i uklada 2 obrazki jednoczesnie...i tak mysle czy by jej nie kupic takiej tej gry pamieciowej ze np. trzeba 2 takie same kotki odkryc,albo inne 2 jednakowe obrazki...musze poszukac w uzywanych bo cos chyba z fajnymi obrazkami widzialam...nie wiem jak jej utrudnic zeby miala wyzwanie jakies :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 22:20

jagodka no własnie od czegos sie zaczyna...a u nas jest jeszcze tak ze tata A czesto własnie jakimis głupkowatymi hasłami rzuca do tesciowej i ona nie reaguje a mnie krew zalewa i ost jak mu (tesciowi) to powiedziałam to sie tak wkurzył ze mi powiedział ze jestem za powazna, ze nie znam sie na zartach i ze ich nie rozumie itp :ico_noniewiem: no jak mozna sie przyzwyczaic do takich przykrych rzeczy :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 22:24

GLIZDUNIA, to praca w banku ale nawet nie wiem dokladnie na jakie stanowisko
ladybird23, no to widzisz twoj sie napatrzyl w domu i taki mial wzorzec a u mojego wręcz przeciwnie
tatuś skacze nad tesciową jak nad zgniłym jajkiem

i czesto pytam sie M ze łzami w oczach "czy twój ojciec tak odzywa sie do twojej matki???"
powiem ci szczerze że ja nie wierze ze nadal tu jestem i ze nadal mu przebaczam
kiedys sobie obiecałam ze nie dam pomiatac sobą żadnemu facetowi i co robie.........

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”