Hej!
starałam się przeczytać...ale jeszcze tę stronę tak szybciorem że nic nie pamiętam
no dzięki za komplementy...oj ja bym bardzo chciała ją pokazać, ale jak się nagrywa to dziecko nagle jak niepełnosprytne się zachowuje

trudno......
Pati pomyślę o spotkaniu...chociaż u nas z kasą lipa...więc nie wiem jak to będzie...ale na bank jak przyjedziemy to trzeba i
Juli ściągnąć...ja muszę ich poznać!
Sikorka wielkie gratulacje OGROMNE!!! super, obyś pracę też na 5znalazła!!!
Glizdunia kochanie...no cóż...może uda Ci się znaleźć lepiej płatna dorywczą pracę? skoro przedszkole tyle kosztuje to bez sensu iśc do pracy...więc może szukaj czegoś z domowych zajęć? sprzątanie? nie wiem...Będzie dobrze, trzeba przetrzymać jescze trochę, dacie radę.
Juli jak u lekarza? bardzo fajny ten zestaw majstrekowicza...
a pozostałym miłym paniom odpiszę później ok?
mój mąż dziś był sam z młodą cały dzien i super się spisał. Byli na spacerze, fajnie się bawili i w domu nawet większy porządek niż jak ja czasem z nią jestem

więc bardzo mam dziś dobry humor!
lecę dać młodej mleko...i chwilę poklikam a potem spadam...może obejrzymy jakiś film razem czy coś...
Hania ma dziś okropnie tą nóżkę...drapie cały dzień....masakra...może jutro uda nam się do dermatologa co zapisze jakąś maść ,bo na razie to beznadziejnie wygląda....