no jestem, obiadek zrobiłam na jutro-spagetii, więc mam luzik. Młoda śpi...J czeka
cholera...zignorowaliśmy Hanki wołanie "aa" z łóżeczka, bo myślałam, że nas nabiera i po prostu chce wyjść...a ona na prawadę!

no pięknie...
Jagódka no to powodzenia na rozmowie! wiesz co...ja bym nie wytrzymała takich słów chyba...i tak myślę jak o tym piszecie, że to ja taka wredna jestem. to ja potrafię mu powiedzieć że jest poje...pierdol...głupi kut***...itd itp...on nie powie mi takich słów.No czasem też go poniesie, ale w naszym związku to ja mam cięty język chyba. A pewnie stąd, że moja mama też tak lubi...powyzywać ojca...on nie był dłużny, no i zakorzeniło się to we mnie...ale ciągle sobie obiecuję,że koniec, że będzie lepiej...oby!
Glizdunia wyluzuj, na wakacje tez przyjdzie czas...my też w tym roku nie planujemy, bo za co? no może jak podatek zwrócą to coś odłożymy, ale chyba pojedziemy do teściów i może tam wydamy na zakupy? a doraźnie to pojeździmy nad morze, jezioro mam pod nosem więc źle nie będzie. damy radę!
Lady no a Wam życzę jakiegoś wyjazdu, bo jak mówisz, że potem kolejna dzidzia to faktycznie nie pojeździcie znów przez jakiś czas.
noooo...usłyszeć od kogoś takie słowa to super uczucie! szczególnie od obcego faceta prawda? tak, tego bym mogła i w nadmiarze słuchać, zdecydowanie....ale przez takiego internetowego gościa to już nie
Pati a Ty ganiaj do lekarza!!! musisz dbać o siebie...Ty taka drobna jesteś....
Glizdunia a Maycia widzę zdolniacha że hej! kupuj jej puzzle. u nas w tesco widziałam fajne, duże, grube...ale 25zł..więc kupię innym razem. Ale na pewno super!
ciekawe jak
Juli...
no i co u
Kamizelek?
licytuję Hance sweterek...bo już 2przegapiłam

to może ten się uda...a w ogóle to już obserwuję jej kilka ciuchów, ale większosć już stoi powyżej 25zł więc daruję sobie...
A,
Juli jak z niekapkiem? moja laska w sumie już spoko się przestawiła...mleko i herbatę pije z niekapka tylko musiałam wyjąć te gumki bo nie chciała ciągnąć...
tak sobie myślę, że może teraz póki te dziąsła ją swędzą to kupię jej taki smoczko-gryzak z tomme tippe i wywalimy smoczki??? chyba się rozejrzę...