ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 22:25

a Daria u nas jest tak samo ze ja troche pojezdziłam po wczasach i koloniach i innych obozach to troche byłam za granica, a A..był tylko w Czechach i Grecji (w pracy do tego)i wiem ze strasznie podoba mu sie ogladac, zwiedzac (ponoc jak jechali do Grecji to nie spał w trasie bo podziwiał widoki :ico_haha_01: )Bułgaria nam troche nam dała w kosc, w tym roku miały byc Wegry lub Chorwacja..w sumie jeszcze nic straconego, ale jak zdecydujemy sie zmienic auto to z wczasow nici :ico_noniewiem: choc własnie ja sobie mysle ze jak bedziemy mieli lepsze auto to bedziemy mogli gdzies pojezdzic w weekendy (tak jak ty mowisz ze moze pojezdzicie nad morze) :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-12, 21:33 ]
jagodka widzisz co miłosc robi z ludzmi?ja sobie to samo obiecywalam :ico_haha_01: ale wiesz kiedys moze sie przebrac miarka, nagle przyjdzie olsnienie ze juz dosc tego i poprostu sie to skonczy...tylko my musimy sobie zadac pytanie czy to co nasi faceci robia jest faktycznie takie złe i nie do przezycia zeby sie rozstawac??

zbora mowisz ze nie w twoim guscie natłok komplementow(tak jak na tym filmiku)hmm..w sumie duzo tego naraz i wiadomo z przymrozeniem oka trzeba to wziac, ja sie usmiałam bo fajnie byloby słyszec takie słowa..
mnie wogole strasznie podniosł na duchu znajomy na sylwestra, bo jak tanczylismy to mi powiedział ze ładnie pachne i ze seksowanie wygladam :ico_wstydzioch: miło mi sie zrobiło ze jeszcze komus innemu sie moge podobac :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-01-12, 21:35 ]
a ciekawe jak u kate??

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 22:36

dziewczyny ja tez pojezdzilam jako nastolatka
hiszpania, węgry, niemcy, czechy, grecja, austria francja i kiedys dawno temu ukraina bo mam tam rodzine od strony ojca
niektóre przejazdem inne na dłużej
ale najmilej wspominam grecje bo bylam tam miesiąc i zakochałam sie w tym kraju, ludziach i jedzeniu
a moj biedny misiu byl tylko w czechach ale co tam za takie zachowanie mu sie nie nalezy :)

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 22:46

no jestem, obiadek zrobiłam na jutro-spagetii, więc mam luzik. Młoda śpi...J czeka :ico_haha_01:
cholera...zignorowaliśmy Hanki wołanie "aa" z łóżeczka, bo myślałam, że nas nabiera i po prostu chce wyjść...a ona na prawadę! :ico_wstydzioch: no pięknie...

Jagódka no to powodzenia na rozmowie! wiesz co...ja bym nie wytrzymała takich słów chyba...i tak myślę jak o tym piszecie, że to ja taka wredna jestem. to ja potrafię mu powiedzieć że jest poje...pierdol...głupi kut***...itd itp...on nie powie mi takich słów.No czasem też go poniesie, ale w naszym związku to ja mam cięty język chyba. A pewnie stąd, że moja mama też tak lubi...powyzywać ojca...on nie był dłużny, no i zakorzeniło się to we mnie...ale ciągle sobie obiecuję,że koniec, że będzie lepiej...oby!
Glizdunia wyluzuj, na wakacje tez przyjdzie czas...my też w tym roku nie planujemy, bo za co? no może jak podatek zwrócą to coś odłożymy, ale chyba pojedziemy do teściów i może tam wydamy na zakupy? a doraźnie to pojeździmy nad morze, jezioro mam pod nosem więc źle nie będzie. damy radę!
Lady no a Wam życzę jakiegoś wyjazdu, bo jak mówisz, że potem kolejna dzidzia to faktycznie nie pojeździcie znów przez jakiś czas.
noooo...usłyszeć od kogoś takie słowa to super uczucie! szczególnie od obcego faceta prawda? tak, tego bym mogła i w nadmiarze słuchać, zdecydowanie....ale przez takiego internetowego gościa to już nie
Pati a Ty ganiaj do lekarza!!! musisz dbać o siebie...Ty taka drobna jesteś....
Glizdunia a Maycia widzę zdolniacha że hej! kupuj jej puzzle. u nas w tesco widziałam fajne, duże, grube...ale 25zł..więc kupię innym razem. Ale na pewno super!
ciekawe jak Juli...
no i co u Kamizelek?

licytuję Hance sweterek...bo już 2przegapiłam :ico_puknij: to może ten się uda...a w ogóle to już obserwuję jej kilka ciuchów, ale większosć już stoi powyżej 25zł więc daruję sobie...
A, Juli jak z niekapkiem? moja laska w sumie już spoko się przestawiła...mleko i herbatę pije z niekapka tylko musiałam wyjąć te gumki bo nie chciała ciągnąć... :-D
tak sobie myślę, że może teraz póki te dziąsła ją swędzą to kupię jej taki smoczko-gryzak z tomme tippe i wywalimy smoczki??? chyba się rozejrzę...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 22:46

jagodka te ost zdanie było dobre :ico_haha_01:
mi sie najbardziej podobało w Hiszpani i tam bym chciała pojechac na dłuzej jeszcze raz i marzy mi sie Portugalia z tych europejskich, moze kiedys sie spełni :ico_oczko:
a wogole Hiszpanie to bede całe zycie wspominac bo poznałam tam takiego chłopaka podobnego do Ricky Martina i oszalałam na jego punkcie, ha ha a on na moim :-D ..to były fajne wakacje, szkoda ze byłam taka małolata i nie na wszystkie przyjemnosci mogłam sobie pozwalac :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 22:50

http://www.allegro.pl/item523370559_nex ... _cudo.html
wygrałam :-D

a Wy to światowe laski...ja byłam tylko kilka razy w Czechach, kilka w Niemczech i z J w Grecji....marzą mi się Włochy, Hiszpania i Francja....ale to nie szybko...no i np Teneryfa....ech, marzenia, marzenia...Może za rok z bratem do Włoch pojedziemy. On był teraz w wakacje i we wrześniu znów lecą na kemping jakiś super wypasiony...mogłabym z nimi w sumie, ale się trochę boję...no i wolę ten remont zrobić a kasę przeznaczyć na jakieś przyjemności dla nas i potrzeby bieżące a nie na wakacje, z których Hanka i tak nic nie zapamięta...

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 22:51

a Mili sie dostała nowa sukienka i sweterek i rajstopki od mojej mamy..tzn mama jej usztrykowała sukienke i sweterek a rajty kupiła oczywiscie i tym sposobem nie mam problemu w co ubiore Milcie na impreze tescia (konczy 50 lat i robi wielkie party dla całej rodziny w restauracji)..

[ Dodano: 2009-01-12, 21:54 ]
Karola fajny sweterek.. :ico_brawa_01:
ja jestem normalnie w szoku ze wy umicie znalezc jakies fajne ciuszki za darmoche..jak wy tego szukacie??

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 sty 2009, 23:01

noooo u mnie cisza bo A. poszedl z Maya sie polozyc...
a wakacje...no ja bym chyba chciala Portugalie lub Hiszpanie...lub Paryz na 3 dni :-D a bylam narazie :ico_oczko: w Niemczech na Bawarii,Wloszech,Grecji,Turcji,Tunezji 2 razy i USA...no i w UK :ico_haha_01: i Wlochy fajnie wspominam bo to byla wymiana miedzyszkolana i przez tydzien zylam we wloskiej rodzinie..bylo superancko...i jedzenie i klimacik i wogole :ico_haha_01: sama tez mialam dwoc wlochow na tydzien w domu,alez bylo wesolo :ico_haha_01: :ico_oczko:

mi troche szkoda ze jakos nie mozemy sie zabrac za zwiedzanie UK...ma tyle pieknych miesc...okolice ogolnie sa ladne...ale tak w te wyzsze tereny bym sie wybrala jeszcze...Walia a moze nawet Szkocja nad nami :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 23:01

mnie tez sie marzy portugalia :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 sty 2009, 23:02

Zborra,nooo bardzo ciekawa zdobycz!!!oby wiecej takich :-D :ico_brawa_01:

Lady,wchodzisz na allegro i przegladasz :ico_haha_01: albo wpisujesz odrazu firme z jakiej szukasz i lecisz pokolei :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 23:03

ja bym wlasnei jeszcze chciala zobaczyc szwecje i filnadie
jakos tak marzy mi sie cos surowego

no i rejs statkiem najlepiej pomiędzy europą i USA

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”