Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2009, 23:20

Dotarłam!!!
Choc wymarzlam jako cholera.. Brr. Znowu kosta na dworzu. JEm kolacje i pije herbate.. Nie mam WODY!!! Kumacie!?Chyba cos robia i moze na noc wylaczyli.. Glupieje normalnie. Ani geby,ani rak.. ani zapasow nie zrobilam. Co za mexyk..

Wrocilam do domu pol godziny temu! U ginekologa bylo takie opoznienie, ze pewnie niektore wyjda o 23! Szok!!!
Ale od poczatku.. Pojechalam najpierw do centrum. Zaszlam do lumpa.. I wyhaczylam dla siebie 2 fajne bluzki i sliczna musztardowa dluuuuga kamizelke.. no cudowna. Rajtki, skarpetki.. Potem Misiowi dokupilam kurteczke na wiosne za grosze.. No zakupowe szalenstwo sie udało - taniocha, a cala siata rzeczy.. Prawie za darmo! :):
Zaszlam do empiku ikupilam kartki na dzien Babci i Dziadka.. Magnes na lodowe z krecikiem - ktorego Duzy kocha.. I jakies pierdoły..
Doczłapalam sie z zakupami do przychodni,a tam 5 babek i wszystkie czekaja po 2 h.. Szok! Wyciagnelam gazete.. ale bylo tak rewelacyjnie! Takie fajne baby.. Zesmy gadaly jak najete. Brakowaly kawki,albo drinków i bylby babski wieczor.. hehe. O wszystkim.. Od mieszkan, przez ciaze, porody,dzieci, mezow.. Wcale sie zadnej do lekarza isc nie chcialo :): hyhy.
A u lekarza juz nie tak wsoło.. :/
Polip usuniety, fajknie fajnie..Ale wykryli na szyjce macicy brodawczaka - ktory wywoluje wirus HPV.. Czyli raka szyjki macicy..
Musze zrobic znowu cytologie- po zabiegu.. no i badanie szyjki - jakiego rodzaju jest ten wirus i ktorego stopnia..A potem zobaczymy.
Dobrze, ze poki co nic nie musze brac, nie kroją mnie..Lekarz mnie uspokajał.
Wiec jestem spokojna, w kilka miesiecy zrobie badania i zobaczymy.

Gadalam dzis z Duzym i podniosl mnie na duchu. Pozegnalismy sie,posłodzilismy sobie.. no i wypłynal..
Czekam na wiesci, czy bedzie szansa kontaktu przez satelite -na maila statku.. Ooooobyyy...

Bylo o podrozach - no ja przez ostatnie 2 lata nigdzie nie wyjezdzalam..nic nie widzialam, nie odpoczywałam. Cala ciaze pracowałam, zarabialam.. Potem Mis ipraca w knajpie.. Wiec teraz nie odpuszcze - jak czlowiek..pracujący. Wole nie kupic nowej lodówki a pojechac i wygrzac nonono. :): Ja juz w takich warunkach polowych mieszkalam, ze teraz to bedzie pikus i luksusy.
Pranie u rodzicow- 2 ulice dalej.. Gotowanie na malej, jednopalnikowej kucheneczce..A lodowka stara- EWA -po babci :): hyhy.
Dorooobimmyyy sie.. Wszystko w swoim czasie :-D
Kiedys troche jezdzilam.. jakies kolonie, wyjazdy. Ale nic specjalnego. Teraz dopiero mam zamiar zwiedzac i wypoczywac. Chociaz raz na rok. Duzy caly czas zwiedza..toja moge raz na 12 miesiecy!

Co do sprzedawania i interesow- ja mam taka stronke aukcji, bood 6ego miesiaca ciazy handlowalam ciuchami - tzn mialam hurtownie odziezy 2 gatunku. Takie defekty. Rewelacyjne,markowe ciuchy. Za prawie darmo kupowalam, obrabialam zdjecia, mierzylam, pisalam.. Grafik był.. No i biznes szedl slicznie. Naprawde dobra kaska.. Ale teraz-w hurtowni nie sprzedaja juz hurtowo, ceny podniesli.. I nonono.
Zreszta ja lubie ciuchy, handel, promocje, okazje.. ;)

LAdy - rzeczywiscie, fajnie jak slyszysz ze komus sie jeszcze podobasz. Ja tez tak mam. Dlatego tez lubie moja prace. Bardzo mnie dowartosciowuje. Stały kontakt z ludzmi, nowi znajomi.. Duzo komplementow i adoratorów. Wiadomo - barmanki to twarde sztuki.. Lekki flirt dla uzyskania napiwkui koncentracja na swoim zyciu. Ale komplementy robia swoje hehe :): Ego rosnie :): I swietnbe samopoczucie tez ;)

Ide sie przebierac w pizame. Wskakuje pod koldre, bo tak mnie trzesie, ze nie wytrzymam.. brrr..

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 23:21

no to ja zacofana przy Was jestem...heheheh

J już w łóżku :ico_noniewiem: nie wiem o co kaman, ostatnio jakoś wcześnie się kładzie...
zgrywam filmik jak Hanka tańcuje...może się dziś uda...
i lecę na razie

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 sty 2009, 23:21

a mi sie przypomnialo ze Krystek Pati mial fajna koszule na Wigilii bo widzialam dzis fotki na picassie :-) Pati,fajna takoszula niby tylko kratka a taka ladna :-D :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 23:25

Juli no to cholerka i dobrze i źle...oby się dało szybko tego pozbyć. Ale kuźwa jakbym tak znienacka bez wody została to :ico_zly: a zdarzało się...nienawidzę! i gratuluję zakupów!!!
i idę............

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 23:25

zborra, może chce zebyś go wykorzystała :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 sty 2009, 23:26

Juli,noooo to mnie uspokoilas troche...widzisz...bedzie dobrze,powolutku..badanka i pozniej bedziesz sie martwic..teraz nie ma czasu..dbaj o siebie i Misia...nakup wody w butlach nastepnym razem na zapas..masakra..tak niespodziewanie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 23:27

Juli, najwazniejsze ze rozpoznanie
bo wiesz jak szbko wykryte to i wyleczalne

ja jakis pol roku temu mialam pobierane wlasnie na wirusa HPV i na szczescie nie mam
ale to teraz bardzo powszechne

może kiedys nasze córki dostaną szczepionki na to
może nasze panstwo zacznie je dofinansowywac

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

12 sty 2009, 23:30

Zborra,no to lec do J bo chyba na darmo sie dzis tak nie napracowal nie? :ico_oczko: wez Go pochwal jak nalezy :-D :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 sty 2009, 23:34

jagodka no w Bułgarii to sie czas zatrzymał jakies 30-40 lat temu masakra jakas, ci ludzie nie dbaja wogole o to jak mieszkaja, brudne okna, bez firan, domy jak u nas altanki na działkach :ico_olaboga:

julii hmm...nie ciekawie z ta diagnoza, oby nic powaznego..ale fajnie ze jestes taka optymistka i niczym na zapas sie nie martwisz (przynajmniej na mnie takie wrazenie wywierasz) :-D

glizdunia ja zaszaleje jak konto bedzie pełniejsze, bo nie lubie narobic sobie nadzieji a potem nie miec, a wydatkow jeszcze w tym m-cu sie namnozy..wogole to aukcje to dla mnie jakas czarna magia, az cud ze ta farme na gwiazdke dla Mili udało mi sie wygrac..

własnie mi sie spomniało ze papersy musze kupic :ico_noniewiem: dobrze ze w realu promocja jumbo pakow za 41 zł :ico_szoking: jeszcze takiej nie widzialam nigdy :-)

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 sty 2009, 23:36

Ech.. mowie wam, ja ze zdrowiem to cale zycie na bakier.
Nie martwie sie na zapas. Gdyby bylo cos powaznego, moj lekarz nie kazalby zrobic badac w przeciagu kilku miesiecy, tylko tygodnia. Jestem młoa, silna.. Wiec jestem jakas spokojna.
BEdzie dobrze :-)
A co do corek - oby dostaly tak w wieku 12 lat juz darmowa ta szczepionke.. Oby chociaz to potaniało, zeby bylo bardziej dostepne..

Dziewczyny, naprawde duzo zwiedzilyscie. Ja Slowacja, Czechy, Wegry 4 razy(cudoooownie!!! ) Austria.. I towszystko. MAlusko zobaczylam.
Marza mi sie daleekie kraje.. Maroko, Hawaje, Tajlandia.. No ale w tym roku Grecja/ Hiszpania lub Krym !
Zazdroszcze Duzemu, ze ciagle zwiedza, poznaje, oglada, smakuje.. Wiem, ze mu sie nalezy. Tyra niesamowicie po tyle godzin.. To takie kilka dni wakacji jestwskazane.. No ale ... Tez bym chciala :P

Marze oparadowaniu w zwiewnych kieckach, w pareo.. po plazy.. Miec na glowie piekny wygiety kapelusz i okulary.. mmm...
No i smakowanie nowych potraw, drinkowanie na tarasie w ciepla noc..I basen.. achh.. ochh..

:):

brrrr. Dobra, ruszam dupke. Zamarzam.

[ Dodano: 2009-01-12, 22:37 ]
Apropo pareo. Przypomnialo mi sie, ze Duzy mi kupil takie fajne z Brazylii..O! Juz sobie powoli zaczne kompletowac stroje, tomoze jakos urzeczywistnie marzenia wakacyjne :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”