Witam i z góry przepraszam za nie obecności ale tyle teraz sie dzieje szaleństwo z zakupami i w ogóle urwanie głowy . bo przeciesz to mieszkanko tez trzeba sprzedac , a jak narazie to tabuły ludzi sie przewija ale nic z tego nie wynika. Po za tym ok mały spi ostatnio dobrze moze dla tego ze kupiłam mu kaszke na noc Bobo Vity wielowocową po 9 m i smakuje mu bardzo zjada wieczorkiem nawet ok 250-270 ml i zazwyczaj budzi sie dopiero ok 6-7 rano , no chyba ze smoczek mu wypadnie to wtedy cos pojeczy ale zaraz zasypia.
a gdzie nasza Assik mam nadzieje ze jeszcze przed przeprowadzka sie do nas zglosi
No oczywiscie ze sie bede meldowac jeszcze jak bym mogła nie ale troszke zadziej rozumiecie.
zmienilam niunce smoczek i ona go nie chce do buzi dac ciekawe czy sie przyzwyczai bo ona bez smoka nie zasnie
`
Mój tez na poczatku nie chciała bo to taka wielka bania ale ja mówilam mu cały czas ze innego nie ma i jak nie chce tego to nie i po jakiejśc 1-2 h sie przyzwyczaił jak chciała zasnąć w dzień.
Aga, super zdjecia z choinka no i w podpisie fajna galeria z calego roczku
Popieram popieram mi sie tez podobaja super ja jakos nie mam czasu ostatnio posiedzieć w necie a i teraz mój mały rojber mnie tu terroryzuje i marudzi i usilnie chce cos dopisac he
U nas nocka byłaby super, gdyby nie kaszelek o 4 nad ranem, misiek mój nie mógł spać, bo tak ją kaszel męczył.
Oj bidulka miejmy nadzieje ze szybko jej przejdzie!!
Możliwe Iwona, mi Norbert też kilka razy płakał z zimna to zaczęłam go cieplej ubierać na noc i przestał.
To całkiem prawdo podobne bo mój Kamil jak sie rozkopie w nocy to też zaczyna nad ranem sie wiercic i poplakiwac ale skubany nie chce spać pod kołderka tylko pod i przykrywam go takim cieplutkim kocykiem no i flanelowa pizama. A teraz jestem taka zła bo ostatnio kupiłm pieluchy haggisy i są straszne a zwłaszcza na noc przeciekają i mały nad ranem ma całą piżamke mokrma masakra
chyba znowu wruce do papmpersów slip & play są super zwłaszcza na noc albo sprubuje jeszcze bella hepi??
no bo poco ma się biedny męczyć i też mu przezto zimno nad ranem.
mam pytanko czy wy codziennie gotujecie zupki maluchom bo ja wogole majce nie daje zup i troche sie wczoraj nasluchalam na ten temat i chyba dzisiaj zrobie
Ja też daje Kamilkowi tylko jedno danie zazwyczaj jest to obiadek zupy żadko kiedys gotowałam mu ale zawsze wyszło mi jej tak na 2-3 dni a on na 2 dzień juz nie chciał ich jeść wiec poprostu albo daje mu słoiczek albo daje mu to co my jemy. Dzis bedziemy jeść razem mielone z ziemniaczkami.
No położyłam Kamcia do łóżeczka ale jeszcze go słysze
zobaczymy czy sam zaśnie narazie cos tam sobie gada ale nie płacze.
My już mamy wiekszośc do nowego mieszkanak kupione całe wyposazenie łazienki , no i farby kafle do kuchni i na przedpokój i panele na podłoge w salonie ale i tak jeszcze mnustwo do kupienia zostało.
A co z Anulka sie dzieje już sie przeprowadzili czy ten internet jej odłączyli?? wiecie cos .
Narazie uciekam zobacze co tam mój rojber robi. He wczoraj zabrał mi ze stołu moją komurke i schował do piekarnika ale sie na szukałam
pomysłowe są te nasze maluchy.