Witam
My wyspani jak susełki.. Fakt ze Mis sie obudzil o polnocy i do 2 mamrotal cos i mial w spaniiu przerwe.. Ale wstalismy o 10
Wody nadal unas brak!!!

Zaraz sie ubieramy i idziemy do Bomi po 2 baniaki.. Wczoraj nie zrobilam zapasow i nie mam juz prawie ani kropelki
Co za zycie.. Jak to czlowiek sie przywiazuje.. Woda, prad, gaz, cieplo.. Cholera.. Jak cokolwiek odcinaja to zycie staje do gory nogami!
Moj Mis dzisiaj wariuje i bawisie slicznie. Wczoraj kupilam mumalutki samochod policji za grosze, w kiosku.. I od rana chodzi z nim wszedzie.. Nie wypuszcza z raczki.
Ogladalismy juz tez mala nowa ksiazeczke - malych odkrywcow- Małe stworzonka -super. Ja sama uwielbiam te ksiazeczki
A najbardziej z postaci lubie Swinke Peppe i Kubusia Puchatka.Wczoraj buszowałam po empiku i widzialam swietne ksiazeczki z Peppą -ale angielskie..chcialam kupic Misia kuzynce, bo 21ego ma 3 urodzinki.. Niestety- oni ani slowka po angielsku.. Wiec frajdy by nie bylo

Ale np moj szef jest amerykaninem . Szefowa jest polka.. Maja 3 letnią Biancę i jest dwujęzyczna. Slicznie mowi i po amerykansku, i po polsku.
Lady- Duzy jest spawaczem. Pracuje w szwedzkiej firmie i glownie ma prace na statkach.Podczas rejsu je naprawia. Albo - wysylaja go np. do Brazylii.. tam czeka na statek, ktory dobija do portu - wsiada na niego i wraca nim 2 tyg do Europy.. W tym czasie oczywiscie pracuje. A podczas czekania na statek- placa mu za wszystko.. Hotel, wyzywienie, dojazdy, atrakcje.. No botonie jego wina, ze statek sie spoznia ;)
On kocha to co robi, praca sprawia mu satysfakcje.. Tym bardziej ze mowi juz biegle po angielsku, jesttłumaczem.. No i bardzo go doceniaja. Tu musialby pracowac w zawodzie minimum 5 lat, zeby dostac lepsza prace, awans.. kase.. A tam od razu go wypatrzyli
Apropo Gejów- slyszalyscie napewno ze juz sa ksiazeczkidla dzieci odwoch tatusiach co maja synka, albo dwoch mamusiach..Co myslicie o nich? BEdziecie cos takiego kupowały? Mi sie podobaja rzeczy otwarte, odwazne.. Lubie jak w ksiazeczkach dla dzieci sa maluchy biale, zolte, czarne.. Swietna sprawa.
Ide szybko cos wciagnac i lece do sklepu.. Bo ilez mozna bez zapasow wody zyc!?!?!