monisia 
za kopniaczki :) Ja robilam tylko te badania , mocz musze jeszcze donieść bo mi sie zapomnialo :) , ale po badaniu strasznie sie czulam, chyba z glodu bo lekarz kazal mi nie jesc od 18 w niu wczesniejszym a polozylam sie po 1 w nocy więc ciężko bylo :) co do lekarza to wizyte mam dopiero za 3 tygodnie, n b w sumie tylk ta anemia jest. zaraz zrobie sobie jakąś salatke i musze nadrobic witaminki . Wiktor obrazony dalej - raz mnie kopnąl leciutko i 2 razy rączką uderzyl i koniec focha na mamunie strzelil, dobrze, że wogóle dal znac, że jest ok. Czytalam, że to normalne, że nawet bardzo aktywne dzidzie czasem przez kilka dni potrafią sie maleńko ruszać bo sie inaczej mogą ulożyc,, no, ale chcialbym żeby wrócil do fikania bo sie mimo to martwie o niego. nie moge sie doczekac porodu - jeszcze tylko 3,5 miesiąca

dziewczyny, przecież my dopiero co zaczęlysmy tu pisac a tu juz blizej porodu niz dalej,
milutka wtedy byla chyba na takim etapie jak my a nawet we wcześniejszej ciąży a tu już ma swoją niunie przy sobie :)