Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

13 sty 2009, 18:05

Hej dziewczyny !!! mam nadziej ze mnie jeszcze pamietacie .....
ostatnio nie mam czasu juz na nic wiec na forum w ogole heh dzieci sa absorbujace strasznie ... a i jesczze ostatnio urodziny Filipa wiec troche zajec miałam ....

Frydza w Ikei jest ta zabawka "kolejka " ...

a tak to nic nowego ...

Patzre tylko na wasze nowe zdjecia z nie moge sie napatrzec ... Sliczne te nasze dzieciatka !!

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2009, 18:07

Sikorka- to tak jak Mis wczoraj.. Tyle ze spal dlugo,bo wstal baaardzo wczesnie jak na niego.
Ale fakt, cudnie miec dla siebie idomu3 spokojne godzinki.. Wszystko mozna spokojnie wypucowac, odpoczac, poklikac.. :):

Moj Pan i władca siedzi teraz na nocniczku :-) Mam nadzieje, ze zrobi siusiu.. Oglada slicznie Bawmy sie sezamku .Wrąbał miche kisielku z tartym jablkiem, dojadl owocowego batonika i teraz pije soczek.

Dzis znowu mu katarek leci i troch pokasłuje.. Myslicie, ze jeszcze moze? Minal juz tydzien odkad sie rozłozyl!
Dzis juz bylismy na malym spacerku.. Mysle, ze takie powietrze swieze dobrze mu zrobi.. ale sama juz nie wiem.Jak to jest z chorobami? Wychodzic po takim czasie, czy jeszcze nie?

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sty 2009, 19:34

Kulka ,oczywiscie ze Cie pamietamy...choc moglabys sie nam na foci przypomniec :-D ...jak udaly sie urodzinki?co wymyslilas dzieciakom?

Juli,nie wiem czy moze juz wychodzic czy jeszcze nie bo nie wiem w jakim stanie jest,chyba tak na Twoje wyczucie i intuicje musisz isc :ico_noniewiem: z katarem na spacerek mozna jak najbardziej ale z kaszlem to bym posiedziala w domu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 20:36

Dziekuje za Odpowiedzi :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2009, 20:46

KUlka, pamiętam Cię, a jakże i nawet tęsknię troszeczkę. :-D

Juli a na jak długo z nim wyszłaś? Bo po tygodniu niewychodzenia i chorobie, trzeba dziecko troszkę zahartować, to znaczy dziś wychodzisz na 10 minut, jutro na 20 i tak stopniowo.

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2009, 20:53

No to dobrze.. Poszlismy tylkodwa blokidalej do delikatesow.. Potem do beczkowozu,ktory stal na parkingu..no iod razu do domku. Wiec na spacerku na powietrzu bylismyz 10 minut..Mysle ze to akurat.. Ale i tak sie boje.
Jutro tez sie przejdziemy,ale rowniez nie na dlugo.

Naprawili rure i w koncumamywode! Akurat jak Mis marudziliprzyszla pora kąpania. wiec super! :):

[ Dodano: 2009-01-13, 19:57 ]
Szukam zlobkow i przedszkoli blisko mojego osiedla.. Od wrzesnia chcialabym Misia posylac -choc na jakies zajecia dydaktyczne, zeby zaczynal poznawac swiat iludków malych :):

[ Dodano: 2009-01-13, 20:09 ]
Halooo!Gdzie wy sie znowu podziewacie!?
Zawsze taki ruch,a ostatnio przestoj..
Eeee.. :/

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sty 2009, 21:21

Juli,bo dopiero wieczorem poznym sie schodzimy jak dzieci juz spia :ico_haha_01:

no u mnie maya juz lezy i zamiast papa co mi powiedziala na dobranoc?"baj" :ico_noniewiem:

ogladalam dzis z A. wiadomosci i az mnie dreszcz przelecial jak zle sie w gospodarce dzieje...jak ceny gazu w gore ida :ico_olaboga: ze ludzie kominkami na drewno zaczynaja grzac..mojemu A. sie taki kominek zawsze marzyl i owszem ale nie z powodow ekonomicznych a z wygladu i zapachu...nie wiem jak to bedzie...i te masowe zwolnienia wszedzie... :ico_noniewiem: dzisiejsze wiadomosci to byly "zle wiadomosci"a to mnie zawsze pocieszalo ze ty w UK tez o pozytywach duzo mowili :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 21:26

Jestem i ja :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Wiktorek śpi, ostatnio przesypia nam całe nocki od 20 do 6-7 w swoim łóżeczku bez wędrówek do nas więc jestem przeszczęśliwa :ico_sorki: :ico_brawa_01:

A jutro mam troszkę stresujący dzionek bo będę uczestniczyła w zespole wychowawczym, na którym zaprezentuję swoje pierwsze plany miesieczne i komentarze do karty pobytu za grudzień czterech wychowanków :ico_olaboga: Także trzymajcie kciuki :ico_sorki:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 21:30

sikorka tak zrobie, bede jej pokazywac na razie tylko jedna, jak rozgraci to jedna a nie od razu 6 :ico_haha_01: ale tak szczerze to ja nie wiem czy moje dziecko chce jakims uczonym zostac w przyszłosci, ale czasem mnie te jej "geje" do szału doprowadzaja, bo ona na okragło przychodzi ze stosem swoich bajek i po kolei wszystkie wertujemy i opowiadamy co na nich jest i to sie wydaje byc jej najlepsza rozrywka :-)

julii ja takich bajek Mili nie kupie i nie bede opowiadac o dwoch tatusiach czy mamusiach, dla mnie taki stan zreczy nie ma racji bytu..rodzina to mama, tata i dzieci i kazdy w tej rodzinie ma swoje role niezbedne do prawidłowego rozwoju dziecka, a jaki przykład takie dziecko bedzie mialo z dwoch "rodzicow" tej samej plci?
nie mam nic przeciwko takim zwiazkom (dopoki nie widze i słysze beznadziejnych gadek na temat ze tez maja prawo do wychowywania dzieci :ico_noniewiem: )

a Milka mnie dzis zaskoczyła kompletnie, po zakupach wjechalismy na chwile do mojej siostry i pytam gdzie idziemy a ona "ciocia" a ja sie pytam jaka ciocia, a ona "Asia" :ico_szoking: a potem u niej sama od siebie zawolała do mojej siostry "Asia, Asia, Asia" zeby do niej przyszła :ico_szoking: i mowi juz w domu ze była u "cioci Asi" :ico_haha_01:
i ost w naszym slowniku jest "aba, aba"(czyt. zaba) :-)

jagodka a jaki to bank?
ja słyszałam rozne opinie, moja przyjaciołka robi w D. banku i jest w sumie zadowolona, choc ost dwie wypłaty była z leksza zniesmaczona, bo wiadomo nie wyrobi sie normy i nie ma premii itp. no i nerwowka, bo wtedy szef niezadowolony pokazuje swoje pazury..
a co do tych szkolen, to to jest własnie ten minus ktory mnie od pracy w banku odtraca, nie jestem jeszcze gotowa na opuszczenie mojego dziecka na tydz czy dwa tyg czasu :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sty 2009, 21:31

Kamila,swietnie ze jestes :-) nooo to jutro wazny dzien,widze ze sie wdrozylas na maxa...napewno dobrze Ci pojdzie,bede 3mac kciuki!!!przygotowana jestes tez pewnie na blaszke :-D ....a Wikus juz normalnie spi?genialnie sie wszystko poukladalo nie? :-) a jak tam plany przeprowadzkowe?cos juz ruszylo?

[ Dodano: 2009-01-13, 20:37 ]
Lady,Maya tez na zabe wola "aba lub daba" :ico_haha_01: i powiem Ci ze z kasiazkami tez tak u nas ze jak zaczyna ogladac to chce wszytskie i dluuuugo,ale ja staram sie zeby miala urozmaicony czas i podsuwam jej tez inne rzeczy....bo szybciej sie meczy :ico_haha_01: wiec ksiazeczki sa ostatnio czesciej na nocniku a tak wogole to gania z ludzikami i zwierzatkami :-D wiec bawi sie wszystkim na zmiane ale czytanie bardzo rozwija...wiec czytaj czytaj :ico_haha_01: !!!ja tez sie nudze po kilku razach :ico_oczko:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”