ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 21:39

kamizela to bede trzymac kciuki!!musisz dobrze wypasc, wiesz gdyby juz patrzeli tez pod katem twojego przyszłego zatrudnienia, nie?? :ico_oczko:

glizdunia no nie dobrze sie dzieje z tym gazem, u nas mowia ze jest niby 70% gazu jeszcze w rezerwach i to niby na ten czas (połowe stycznia) to dobrze, ze niby damy rade spokojnie..no ale wogole cała ta sytuacja sie papra, tu Rosja z Ukraina, tu Izrael :ico_olaboga: dzieje sie nie najlepiej, tylko sie modlic zeby jakiej wojny do nas nie przywiało z tych konfliktow..

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2009, 21:42

Ja dzis sobie strzele nieco przyjemnosci. Zjadlam kolacyjke, teraz galaretke w czekoladzie.. Nalalam sobie mojej ukochanej Amaruli i bede ogladac M jak M. mmmm... Cudownie :-)
Waruje na mailu caly czas, ale Duzy jeszcze nic nie napisal. Moze nie bedzie mogl pisac przez satelite? :/ Bylaby kicha.. :(

Lady -no to kolejna zaczyna gadac. Niech ten moj zacznie..chociaz wiecej po chinsku..niech gęgoli..Boczasem calydzien milczy jak zaklęty :(

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 21:45

No generalnie dyrektorka powiedziała, że mnie zatrudni, dała mi już "moich " wychowanków, powierzyła dokumentację, jestem objęta w grafiku. Pytałąm czy mogłaby przerwać mi staż i zatrudnić od lutego, powiedziała, że pomyśli hehe/ No tylko oby dotrzymała słowa bo pracuję już jako normalny wychowawca, sama na grupie, ostatnio na wekend ( wesele przepadło) i bardzo bym się :ico_zly: gdyby mnie wyrolowała. Poza tym polubiłam tą pracę, dzieciaki i z chęcią pozostałąbym tam dłużej :ico_sorki:

A przeprowadzka póki co nietknieta bo nie zrobię nic dopóki ci nasi znajomi się nie wyprowadzą, obiecali, że do końca miesiąca dadzą radę, musimy też odmalować ściany więc dopiero z początkiem lutego zamieszkamy "na swoim". Nie robię na razie żadnych zakupów bo czasu brak, a poza tym nie będę tak w ciemno kupować, muszę pomierzyć co gdzie będzie stało ...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sty 2009, 21:46

Juli,spoko spoko....Krzys sie tez rozgada w swoim czasie...a jak bylo z Wami,szybko mowiliscie?u mnie w rodzinie wszyscy zawsze do 2 urodzinek juz sie ladnie wyslawiali ale byl 1 przypadek mojej babci siostra zaczela mowic jak miala 5 lat :ico_szoking: ...tak to tylko buczala..i mysleli ze chora jakas ale jak zaczela mowic to pieknie calymi zdaniami...i wyraznie....ale wspominaja to do dzis!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 21:48

Juli mój Wiktor też niemowa, ma stały repertuar i póki co nie nauczył się niczego nowego, jedyne co to zaczął właśnie tak nucić po swojemu i to śmiesznie brzmi ...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sty 2009, 22:00

Kamila,no to swietnie sie uklada widze,nooo i bardzo sie z tego ciesze!!oby faktycznie wywaizala sie babka ze swoich slow :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2009, 22:03

Daria- nie martw sie..To ze w wiadomosciach tak mowia, nie znaczy, ze was tomusi osobiscie dotknac. Oby nie. Badz dobrej mysli

Kamila- Powodzenia w pracy. To musi byc naprawde ciekawe i pasjonujace.. Z jednej strony trudne, ale i piękne.. Trzymam kciuki!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 22:06

Juli hehe raczej więcej jest tych trudów niż piękna :ico_haha_01:

Daria wiesz jak czytam twoje posty to cieszę się, że zostaliśmy :ico_noniewiem: Ale będę trzymać kciuki żeby ten cały kryzys was ominął :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 22:18

lady no wiesz w dzisiejszych czasach nie ma chyba pracy w ktorej nie ma szkolen
a te dwa tyg szybko miną i wróce
a praca przynajmniej bedzie
takei czasy niestety

ale powiem wam w sekrecie ze chyba jednak początek roku będzie dla nas łaskawy
jak sie cos bardziej wyjasni to wam powiem

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sty 2009, 22:20

wiem wiem ze to nie musi nas dosiegnac..no ceny gazu juz nas dosiegly niestety...ale my mamy teraz taki nasz domowo-budzetowy kryzys i to jak sie slyszy ze na swiecie ma byc gorzej to ja juz nie wiem jak sie bedziemy mieli :ico_noniewiem: to tak ogolnie zle nastraja...

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”