Ja wybieram w katalogu ikei co najpotrzebniejsze musze kupic.. Zeby jakos w tym mieszkanku funkcjonowac. My prawie nie mamy swoich mebli! To jest duuuzy problem. Kanapa zamowiona i bedzie pod koniec stycznia. Swietna, ze skorki eko, czarna..Za 1300 zl w promocji! Wiec super. Musze tylko dokupic pojemnik na posciel.. bo nie ma.
Wybralam najtansza kuchnie- taka chwilową - do roku..za 700 zł.Do tego szafke pod TV z matowym szkłem, komode.. Dla Misia dwa krzesełka, poleczki na sciane,dywanik.. I juz mam 1800zł. Ufff.
Oj bedzie ciezki luty..

Jak Tesciowa zabierze Misia, wezme ze 3 długie zmiany calodniowe.. Po 13-14 h. To jakas konkretniejsza wypłata sie uzbiera.
Dziekuje za kompelemnty Misia. On faktycznie ma taka laleczkową urode:-)Słodziaczek moj. Nie wiem co bym bez niego zrobiła. Synus mamusi..bez dwoch zdan

Bzika mam na jego punkcie hehe
A co do zielonegotła-ja kocham zielony.Calypokoik Misia bedzie taki.Seledyn ciepły.. Wozek mamyzielony,krzesełkodo karmienia, stliczek do Misia pokoju. Wiadomo-nie wszystko moze byc..Zeby nie bylo przesytu. Ale wiekszosc bedzie napewno
Lady - Super ze Mila taka otwarta icałusna.Misio ma taka kuzynke- 3 letnia Natalke. Ona tez go sciska i tuli.. A on obojetny i zawstydzony hehe.Ale bawia sie slicznie.
Doris- No to działaj, pojedz kiedys sobie na ten rynek..Z ranca-moze upolujesz cos fajnego dla Kingi