Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 sty 2009, 17:06

jedwabna, a nie możecie jakoś odgrodzić tych balkonów jakąś siatką tak by ten kot nie miał jak do was przejść??

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

15 sty 2009, 17:15

manenka nie da rady bo wiesz kot to kot on jak bedzie chcial to wszedzie wejdzie i sie przecisnie.
sprobuje najpierw ta woda moze zadziala i kot sie zrazi do naszego balkonu...

juz sie nie moge doczekac kiedy bedzie juz nasza dzidzi na swiecie. juz mi sie zaczyna niemilosiernie dluzyc...

brakuje ci tylko 5 cm do mojego obwodu pasa.hihi
Beatris a ty ile masz w pasie??

mialam sie dzisiaj spakowac juz do szpitala a taka jestem cos rozleniwiona ze nic mi sie nie chce no i sie jeszcze nie spakowalam. ale wydaje mi sie ze mam czas. najwazniejsze ze wszystko mam juz kupione i wystarczy tylko wtarabanic to wszystko do torby i juz

[ Dodano: 2009-01-15, 16:17 ]
a wiecie jaka mam duza nonono... :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

15 sty 2009, 17:18

hej dziewczynki wybaczcie ze nie doczytam narazie Was ale mam nadzieje ze mnie rozumiecie :-D :-D :-D juz niedługo i Wy bedziecie tulic swoje pociechy..

a to moj słodziak
Obrazek

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

15 sty 2009, 20:39

Beatris a ty ile masz w pasie??
104 :-D
mialam sie dzisiaj spakowac juz do szpitala
ja też już planuje, ale mąż mi torbe musi z piwnicy przynieść, jeszcze bym ją uprać chciała...
a wiecie jaka mam duza nonono...
ja mam w domu lustra takie tylko do tułowia, a u ginki jest na caa ściane i to jeszcze w wc..co ja tam zobaczyłam :ico_szoking: :ico_olaboga: a do tej pory łudziłam się że nie jest źle...

ja po konsultacji u anastazjolog - b miła p dr, więc - od jutra wszystkie dokumenty moje leżą w szpitalu i czekają gdyby coś wcześniej sie zaczęło (tfu tfu - oby nie) a jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to zgłaszam sie 3 ok 20, robią mi morfologie i rano mam cc :-)

[ Dodano: 2009-01-15, 19:42 ]
Marcia - mała jest słodka, czarująca!!!!

jedwabna - współczuje z tym kotem, ja nie lubie kotów, chyba bym powiedziała sąsiadce że uczulona jestem i jeśli sie to bedzie powtarzało to będę zmuszona położyć trutke na balkonie. (nie zrobiłabym tak, ale postraszyć można :ico_oczko: )

Awatar użytkownika
jedwabna

15 sty 2009, 21:51

Marcia dzidzi sliczniutkie!ale ci dobrze ze masz juz ja przy sobie!
104
hehe to widze ze jak na razie przodujesz :-D
mi torbe musi z piwnicy przynieść, jeszcze bym ją uprać chciała...
nom ja tez pralam no i sie juz spakowalam. ale katastrofa. polowe rzeczy jeszcze chcialam do niej wlosyc z tu juz miejsca nie ma :ico_szoking: no i doszlam do wniosku ze spakuje tylko to co jest najpotrzebniejsze a reszte mi najwyzej maz dowiezie.
w wc..co ja tam zobaczyłam a do tej pory łudziłam się że nie jest źle...
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
ja mam to samo jak stane z boku to widac duzy brzuszek a zdrugiej ztrony wypukla pupe... :ico_olaboga: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
jedwabna - współczuje z tym kotem,
wlasnie u niej bylam ijej powiedzialam ze bede sie bac troche o dzidzie no i dowiedzialam sie ze ona tego kota odda komus.sama zreszta bedzie niedlugo rodzic.juz na dniach wiec tez jej nie jest na reke.

[ Dodano: 2009-01-15, 20:52 ]
beatris a co to za psinka w twoim avatorku?

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 00:31

Marcia77, Milenka jest cudowna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

jedwabna, no i sprawa z kotem załatwiona :-D :ico_brawa_01:

co do nonono to moja też rośnie :ico_olaboga: jakoś tak niedawno się poszerzyła , a juz nic nie wspomnę o pochwie :ico_olaboga: normalnie jakby spuchła :ico_olaboga:
jak przechodzę koło lustra i patrze na swoją nonono to normalnie :ico_szoking: i się zastanawiam czy aby na pewno ona moja jest

a co do pakowania do szpitala
to skoro masz tyle rzeczy to weź w jedną torbę spakuj swoje rzeczy a w drugą torbę rzeczy maleństwa i tak ci się nic nie poplącze
a jak nie masz 2 toreb to spakuj to co najważniejsze a w domu odłóż w jedno miejsce to co mąż ma ci przywieźć i koniecznie pokarz mu gdzie leżą te rzeczy

Beatris60, ja tez mam w domu takie krótkie lustra to na palcach staje by się zobaczyć , albo na krześle , no i oczywiście jak patrzę na siebie to :ico_szoking:
miałam taka jędrną pupunie , a teraz to rozwora z mojej d... :ico_olaboga:
ja po konsultacji u anastazjolog - b miła p dr, więc - od jutra wszystkie dokumenty moje leżą w szpitalu i czekają gdyby coś wcześniej sie zaczęło (tfu tfu - oby nie) a jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to zgłaszam sie 3 ok 20, robią mi morfologie i rano mam cc :-)
ale fajnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

16 sty 2009, 08:35

beatris a co to za psinka w twoim avatorku?
to moja sunia - Beti, od niej pochodzi mój nick

witam i :ico_kawa: stawiam :-)
mała przyszła po 5 do nas więc sie obudziłam i już po spaniu - pewno jak usnę po 8 to znowu do 11....choć postaram sie to przełamać bo później jak wstaje to bez życia wogóle, anemik taki - nic mi sie nie chce. musze dokupić ubranek na 56, bo mam baaardzo mało bo ciągle na usg wychodziło że jest dzidziuś większy o 2 tyg niż na dany etap ciąży, więc sądziłam że duży będzie, a jak ma teraz 45cm, to przecież o 10 cm w 2 tyg nie urośnie na bank.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

16 sty 2009, 10:59

hej hej witam i ja z rana..nocka przespana..budzilismy sie tylko na karmienie..mam troche mało pokarmu wiec narazie musze malutką doakrmiac..

widze ze juz dziewczynki sie szykujecie do szpitala..ani sie nie ogladniecie a będziecie tulic swoje pociechy.. :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
jedwabna

16 sty 2009, 11:02

jedwabna, no i sprawa z kotem załatwiona
no wiesz zobaczymy,ale jak znowu bedziedo mnie przychodzil to ja go znowu woda poleje,a co!!
a juz nic nie wspomnę o pochwie normalnie jakby spuchła
jak to?ja tak nie czujewogole.a skad wiesz ze ci spuchla?od tych masazy?
ja to tylko od czasu do czasu napinam miesnie pochwy jak sobie przypomne.jak im tam miesnie Kegla czy cos taiego.
jak przechodzę koło lustra i patrze na swoją nonono to normalnie i się zastanawiam czy aby na pewno ona moja jest
no wlasnie ja tez tak mam.a mam w domu az 2 takie wielgachne lustra ze sie cala w nich widze,wiec kilka razy na dzien kolo nich przemykam... :ico_noniewiem:
spakuj to co najważniejsze a w domu odłóż w jedno miejsce to co mąż ma ci przywieźć i koniecznie pokarz mu gdzie leżą te rzeczy
tak wlasnie zrobie :-D a chlopu trzeba pokazac bo sam to nigdy nic nie wie gdzie co lezy :ico_olaboga:
to moja sunia - Beti
oj jakie psiepiekna bestyjka.sliczne malenstwo...uwielbiam pieski.wszystkie bez wyjatku :-D :-D :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a jak ma teraz 45cm, to przecież o 10 cm w 2 tyg nie urośnie na bank.
co fakt to fakt.ja nie wiem jaki wielki jest moj synek bo mi nigdy nie mowi ginka,jedynie ile wazy,ale podejrzewam ze bedzie dlugi.wiec mam po kilka sztuk najmniejszego rozmiaru ale wiekszosc mam na 62 i 68

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 11:55

cześć dziewczyny

u nas dziś śnieg spadł :ico_szoking:
a ja już na nogach , noc ciężka tak jak od 3 dnich, ale dziś to już tragedia, spać już nie mogę tak mnie strasznie boli ten brzuch , plecy i noga lewa a zwłaszcza biodro, wzięłam 1 nospę ale nie pomaga, zaraz łyknę magnez i znowu nospę, a jak nie pomoże to znowu magnez i nospe , a jak dalej nie pomoże to jadę do gina niech mi coś da bo normalnie tylko sie strasznie męczę

hej hej witam i ja z rana..nocka przespana..budzilismy sie tylko na karmienie..mam troche mało pokarmu wiec narazie musze malutką doakrmiac..
spokojnie jeszcze przybędzie ci pokarmu, i tak sobie super radzisz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Beatris60, a to twoja psinka super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ona chyba taka malusia co??
ze spaniem to u mnie tez ostatnio źle
a wiec czeka ciebie jeszcze kupowanie ubranek, fajnie :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

jak to?ja tak nie czujewogole.a skad wiesz ze ci spuchla?od tych masazy?
bo oglądam ją w lustrze i widzę , że się zrobiła wielka :ico_szoking:
no wlasnie ja tez tak mam.a mam w domu az 2 takie wielgachne lustra ze sie cala w nich widze,wiec kilka razy na dzien kolo nich przemykam... :ico_noniewiem:
to nie dobrze , ja przynajmniej muszę się wysilić , żeby się obejrzeć

tak wlasnie zrobie :-D a chlopu trzeba pokazac bo sam to nigdy nic nie wie gdzie co lezy :ico_olaboga:
tak jest :-D
co fakt to fakt.ja nie wiem jaki wielki jest moj synek bo mi nigdy nie mowi ginka,jedynie ile wazy,ale podejrzewam ze bedzie dlugi.wiec mam po kilka sztuk najmniejszego rozmiaru ale wiekszosc mam na 62 i 68
ja to mam bardzo dużo rozmiarów 50 i 56 bo tu są duże rozmiarów ki, a i dzieci rodzą się krótkie bardzo krótkie, jak mają 52cm to wszyscy są w szoku , że takie długie się urodziło
dziwne co??

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”