Czy wy wiecie cos na ten temat??
wiesz co ja tego kremu nie uzywam w ogole, słyszałam ze zle sie go myje i zostaja po nim takie kulki na pupie
Moj mały nie miał nigdy odparzen a pupe smaruje mu kremikiem z nivei taki ochronny do pielegnacji ciała, a tego nie mam zamiaru stosowac, no chyba ze rzeczywiscie bedzie taka potrzeba
Fajnie ze juz jestes po szczepionce, ja to jeszcze troszke musze poczekac
Motylek fotki sliczne, dzidzius piekny- po rodzicach
Zresztąoststnio znajomy mnie nastraszył żepo skojarzonych gdzies tam w siwecie pojawial się autyzm u dzieci po deugm roku zycia grrrrrrrrrrrrrrrr
wiesz co kazdy moze sobie cos takiego powiedziec, i po obojetnie jakich szczepionkach, moze sie zdarzyc cos na co nie bedziemy przygotowani, to wszystko jest jedna wielka loteria.
Własnie a jak tam z oczkami u waszych pociech? Bo ja bym bardzo chciała zeby miał po mnie te oczy

bo ja mam brazowe, moj maz niebieskie, a mały jest cały do niego podobny, to ja mam nadzieje ze chociaz te oczka sie zmienia

Z daleka wydaje sie jakby mial ciemne, ale jak pod swiatło go dam to ma takie szarawo granatowe
A nocke miałam dzisiaj fatalna, mały obudził sie o 2 wiec powiedziałam mezowi jak juz małego nakarmiłam, ze ide do ubikacji a on niech małego pilnuje. Jak przyszłam to myslałam ze wybuchne ze złosci

Ten osiołek puscił mu karuzelie ta nad łozeczkiem co miał i mały zamiast spac to sie ozywiał, zrobił wielkie oczy i za nic nie chciał spac

Ale sie wkurzyłam, zamiast go uspac to go jeszcze pobudził
Wszystko mozna zniesc tylko ze maly po 10 minutach zaczał plakac i marudzic i tak dwie godzinki nie spał

w koncu zasnał ale tylko na godzine i tak az do rana co chwile sie budził, jestem strasznie nie wyspana
A juto mamy wychodne

tesciowa zajmie sie Filipkiem a my idziemy ze znajomymi na piwko

w koncu pojde gdzies do ludzi, bo juz do głowy dostaje