ja też tak chciałam,ale jak mi sie tak budzi w nocy to mi sie odechciewa,no nie wiem moze dam rade jeszcze to przeciągnąć,kurcze mam duzo mleka bo odkąd karmie go tak często to mam znowu pełne balony,ale moze nie jest kaloryczne to mleko,nie wiem albo po prostu moze lubi tak duzo i czesto pićDziewczyny ja karmie dalej-znaczy sie wczoraj podjelam decyzje ze do 6 iesiaca dalej to cioagne
ja tez karmie tylko cycem, moj synus jeszcze butelki na oczy nie widzial, niczym niegdy nie dopajalamDziewczyny ja karmie dalej-znaczy sie wczoraj podjelam decyzje ze do 6 iesiaca dalej to cioagne
heheeheh! racja! wyglada boskozirca, zapomnialam Alka pochwalic ma super bicepsa w tej koszulce
jej nie strasz mnie pamietam u mojego brata ciagle zapalenie ucha bardzo go to bolalo, odciagam malemu psikam do noska woda morska i to tyle noe niewiem sama moze jakies kropelki mu dac??????uwazaj z tym katarkiem bo bardzo latwo u takiego malenstwa o zapalenie uszu
my mamy takie przykre doswiadczenie....
synus w 6 tyg dostal kataru a pare dni pozniej mial zapalenie uszu
odciagalam wydzielinke ale nie uchronilo to od zapalenia
no i w 6 tyg zycia synek dostal 10 zastrzykow z Biofuroksyny, zastrzyki byly bolesne
Moja z kolei lezie do kazdego,az mnie to czasami wkurzaWczoraj bylismy u znajomych i oczywiscie jak chcieli Ige na rece wziasc to ta w ryk juz sie daje we znaki to zer z mamusia siedzi w domku bez zdnej rodzinki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość