Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 sty 2009, 15:47

Renia0601, a ja dojadam wczorajsza pomodorową,ziemniaki sie gotuja ,surowka gotowa kotlety tylko do usmazenia zostaly...ae mi sie nie chce
a z suwaczkiem to prawda,lubie patrzec jak sie oczka przesuwaja,u kogos szybko mija czas,a u siebie sie niemiłosiernie wlecze

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 18:23

Witam ponownie jak na drugiej częsci meczu :-D mineło 12 godzin a wiec czas zdać relacje z kolejnego dnia :-D

lampa jeszcze wisi, bo jeszcze nie chciało mi sie isc do tej Castoramy - w końcu mam aż 100 metrów do przejscia :-D :-D wymyśliłam sobie plafon, mamy niziutkie mieszkanie wiec nie bedzie już przeszkadzała nam żadna wiszaca lampa

dziś humorek dopisuje, czuję się bosko,
pozaliczałam kilka wpisów do indeksu
zjadłam pycha obiadek
zapisałam sie wreszcie na wizytę z kasy chorych do mojego lekarza i na usg 3d :ico_brawa_01:
Przemcio poszedł gdzieś z kumplami na piwko
a ja się teraz lenię w domku :ico_brawa_01:
może pójdę do kumpeli na herbatkę

rybcia82, co do suwaczka to serio tak sie ociąga.... ech...

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sty 2009, 18:38

dojadam wczorajsza pomodorową
a tu znowu pomidorowa, chyba jurto nie będzie wyjścia i sobie zrobię, z ryżem, mniam :-)
a u siebie sie niemiłosiernie wlecze
no u mnie się wlecze stanowczo za powoli :ico_oczko:
w końcu mam aż 100 metrów do przejscia :-D
to rzeczywiście daleko :ico_oczko: :ico_haha_01:
zapisałam sie wreszcie na wizytę z kasy chorych do mojego lekarza i na usg 3d :ico_brawa_01:
super, ja się chyba też zapytam o to 3d, ciekawa jestem co i jak i ile przede wszystkim teraz :ico_noniewiem:

Obejrzałam właśnie Transportera 3 był taki sobie, zależy co kto lubi, akcja cały czas. No i teraz nie mam co oglądać, nic nowego dobrego nie wychodzi. Chyba że coś zaproponujecie, tylko nie horrory bo nie lubię bardzo

Awatar użytkownika
Tagar
Mistrz pióra
Mistrz pióra

16 sty 2009, 19:09

Mariquita - to bedzie chlopak? sliczna fotka! :ico_brawa_01:

A mnie mezulek dzisiaj do kina zabiera :ico_szoking: Nie pamietam kiedy bilismy tam ostatni raz... Tylko Hanke trzeba spac polozyc i babci nianie zostawic...

A lenia mialam caly dzien. W ogole dzisiaj mnie tak mdlilo ze myslalam ze zwroce w koncu. Lezalam i lezalam :( Dopiero popoludniu zaczelo przechodzic...

A najlepsze jest to ze z mezem otwieramy restauracje w lutym wiec jest kupe roboty, niani do Hani brak, trzeba roczek wyprawic, w chacie bajzel, szukamy pracownikow, a mi sie niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nie chce :(

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

17 sty 2009, 06:56

witam :-)
ja od 5 rana już buszuje w kuchni bo muszę to karpatkę dla taty upiec :ico_oczko: krem gotowy ciasto w piekarniku zaraz zabieram się za powtórkę na zaliczenie w szkole potem tylko na spacer z psinka i do szkoły :ico_noniewiem: uff zostały mi jeszcze tylko 4 zaliczenia na szczęście :ico_brawa_01:

A mnie mezulek dzisiaj do kina zabiera :ico_szoking: Nie pamietam kiedy bilismy tam ostatni raz....
my też byliśmy na transporterze 2 sama mu trąbiłam miesiąc temu że premiera jest w styczniu i będzie fajny(i film i aktor :-p ale o tym drugim nie wspomniałam)więc mnie zabrał świetny film :-D
A najlepsze jest to ze z mezem otwieramy restauracje w lutym wiec jest kupe roboty, niani do Hani brak, trzeba roczek wyprawic, w chacie bajzel, szukamy pracownikow, a mi sie niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic nie chce :(
ja 8 lat dorabiałam jako kelnerka 2 lata jako barmanka jestem po gastronomiku wiec szkoda że pomóc nie moge :ico_oczko:
świetnie że otwieracie swój biznes będziecie mieli gdzie te chrzciny zrobić :-D

odnośnie badania 3D byłam wczoraj u mojego gina zapytałam o to czy dałobyrade ze skierowaniem i nie za bardzo :ico_olaboga: powiedział ze niestety nie jestem w grupie ryzyka i nic pomóc nie może bo musi napisać na skierowaniu powód a ja przez całe życie prawie nie choruje wiec odpada darmowe pójście na to badanie a szkoda...

ale mam książeczke wreście dowód na to żę fasolka w brzusiu :ico_brawa_01: i okazało się przy okazji ze kilogramik mi poszło do góry i brzusio widac już fajny ah cieszę sie

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2009, 11:24

karpatkę dla taty upiec :ico_oczko:
mniam, mmmm
i okazało się przy okazji ze kilogramik mi poszło do góry i brzusio widac już fajny ah cieszę sie
:ico_brawa_01: teraz tylko do góry będą lecieć
A najlepsze jest to ze z mezem otwieramy restauracje w lutym wiec jest kupe roboty
no napewno sporo pracy żeby wszystko dograć

Tak wogóle to witam po nocy, która była ok, dnie są gorsze, ale jak za długo śpię to znowu też niedobrze bo mi się w głowie kręci i wogóle

Awatar użytkownika
rybcia82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sty 2009, 14:02

Renia0601, u mnie dni sa spoko,gorzej z nocami-jk wstaje o 4 tej na tabletke i przy okazji do wc to juz zasnac nie moge i sie strasznie mecze,w koncu zasypiam po jakiejs godzinie i wstaje ok 9ej...betina, ja tez nigdy nie chorowalam,a na to usg 3d sie łapię pewnie przez pierwszą ciążę,którą poronilam,ale to był zwykly pech,bo mialam puste jajo plodowe,zarodek sie nie rozwinął-pewnie jakis slaby plemnior sie trafil,a teraz jest suuuper...Tagar, wezcie mnie ze soba,bo mojemu mowie,zebysmy sie wybrali to tylko przytakuje,co u niego znaczy-masz cyfrowy polsat to sobie ogladaj:)
izuś_85, zostaw ta lampe jest ok:) tylko zeby sie nie przechylila bo to pozarem grozi-w sumie taaaaaki kawal drogi do castoramy... :ico_szoking:

Awatar użytkownika
betina
4000 - letni staruszek

17 sty 2009, 14:15

rybcia82, ja i tak pojde na to badanie ale probowalam zdobyc skierowanie zaoszczędziłabym na co innego dla dzidzi ps.gdzie na śląsku jest dobra klinika z badaniami 3 lub 4d i jakie są jej koszta?

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sty 2009, 14:16

masz cyfrowy polsat to sobie ogladaj
to u mnie jest, masz internet to ściągaj :ico_oczko: Dobra rzecz tylko nie ten ekran dźwięk i wogóle :ico_oczko:

Jak mnie dzisiaj głowa boli :ico_olaboga:
A miałam jeszcze pisać że ja wkońcu jeszcze wczoraj tą pomidorową robiłam i jadłam ją o 20tej na kolację jeszcze, to takiego smaka mi zrobiłyście. A teraz to m milion rzeczy zjadła, ze zrobieniem też by nie było problemu bo nawet mi się chce tylko że niewiem czy jak spróbuję to mi się jeść nie odechce i tak już dzisiaj barszcz czerwony zrobiłam na zachciewajkę, jeszcze bym fasolę po bretońsku zrobiła i pierogi ruskie, mniam :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-01-17, 15:13 ]
No i wkońcu zrobiłam sobie te ruskie, właśnie skwareczki mi dochodzą, ale pierogi wyszły tak cudownie pyszne że niebo w gębie, normalnie pycha, mniam
częstuję, choć zrobiłam tak tylko na smaka (27) :ico_oczko:

Awatar użytkownika
mariquita
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 sty 2009, 16:46

witam:)
wiecie o wiele mi raźniej, bo z tego co czytam to dziewczyny tez maja obecnie egzaminy...wiec nie jestem sama,a tak nie chce mi sie uczyc no bo jak człowiek sie taaak czuje no to co :ico_noniewiem:
ale mam juz dwa wpisy w indeksie i to całkiem ładne :ico_brawa_01: wiec nie narzekam.
A jutro czekaja mnie jeszcze dwa egzaminy i kolokwium z matmy :ico_olaboga:
także uciekam szybciutko do nauki...
Trzymajcie się cieplutko!!! :-D

a termin mam na 9 sierpnia :ico_ciezarowka:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”