Awatar użytkownika
magda75
Wodzu
Wodzu

17 sty 2009, 21:58

witajcie :ico_oczko:
lulu81, 100 lat spoznione ale szczere :ico_tort:

to widze ze wirusy zaatakowaly na dobre naszych smykow :ico_olaboga:
zdroweczka dla chorowitkow :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

moja tez ma goraczke 39,5 i jakos nie moze jej spasc jaest oslabiona a do tego nie chce pic ani jesc :ico_placzek: boje sie ze sie odwodni teraz spi
Daniel tez chory 39 stopni i nawrot choroby ma bialko w moczu mam nadzieje ze obedzie sie bez szpitala :ico_placzek: :ico_placzek:
no i moj maz rozlozyl sie na dobre wiec jestem pielegniarka podajaca leki mam nadzieje ze mnie nie dopadnie :-D

Natashka, powodzenia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

18 sty 2009, 09:54

dziendoberek
na wstepie LULU kochana zyczonka spoznione ale szczere :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: Sto lat kochana, samej radosci i milosci w zyciu!!!

jeju z tymi chorobskami to sie macie kochane :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Marzenko mam nadzijee ze szybko minie dzieciom ii bez szpitala sie obejdzie...duzo zdrowka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Lulu biedny Filus musial zastrzyki dostawac :ico_placzek: no ale mam nadzieje ze mu pomogly i chorobkso predjko minie i zniknie calkowiecie- duzo zdrowka

Paulina bidulek Kacperek sie tez meczy z gardziolkiem, mam nadzieje ze predko minie i lekarstwa pomoga!! duzo zdrowka

Kasiek i dla Was kochani, oby wszelkie chorobks aposzly presz , nawet katarki, zdrowka!

Patka u Was zdrowi wszyscy?? mam nadzieje ze choc Was ominelo chorobsko...

u nas na szczescie mlody dzielnie sie trzyma tfu tfu, oby do tego marca skroo maja sie tak rozwijac te wirusy...

ja dzis do skzoly nie poszlam, zropbilam dzien wolny bo ostatnio jakas taka zmeczona ejstem ze szoka dzis malo wazne przedmioty....
za to Oskar i tak mnie o 7:30 na nogi postawil a mimo ze zasnelam po 21 to bylam taka spiaca ze szok, wstac nie moglam

:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

18 sty 2009, 10:25

czesc kochane

zdrówka dla wszystkich :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

no NAtka chyba tylko my i wy się trzymamy ,tfu tfu
ale się tak boje po wczorajszych faktach jak mówili o tych wirusach i że będą w powietrzu do marca :ico_olaboga:
zropbilam dzien wolny
pewnie należy cie się :ico_oczko:

kurcze w niedzielę już egzamin a ja nic nie umie miałam się od dziś uczyć i coś mi się niechce jak zawsze zresztą :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2009, 14:54

witam
a my dziś pospaliśmy,KAcper wstał o 8.20 :ico_brawa_01: :-D
katar nadal jest ale mniejszy a kaszle czasem już tylko
dzis w końcu pójdziemy na spacer ,słoneczko świeci,trzeba w końcu wyjść,a potem dziadków odwiedzimy bo tydzień czasu już nie byliśmy i sie stęsknili :ico_sorki:

Nat jasne że należy Ci sie wolne :-) nic sie nie stanie
Patka a z czego masz ten egzamin?
Trzymajcie sie nadal i nie chorujcie :ico_nienie: :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

18 sty 2009, 18:05

kasiekk, z psychologii w niedziele
7 .02 socjologia
8.02 biomedyka :ico_chory:

kuba był z dziadkami na spacerze ostatnie 15 minut spaceru w wózku przysnął :ico_oczko: :ico_spanko: ale obudził się przy rozbieraniu w domku :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Natashka
Miss zgubnych kilogramków

18 sty 2009, 18:07

ja za 2 tyg znowu mam juz egzaminy, wiec mam nadzieje ze mi sie szybciej uda pouczyc ale z tym to roznie bywa wiec hehe, nic wiecej nie mowie aby nie zapeszyc, bo znowz na osttania chwile sie bede uczyla :ico_haha_01:

w ciagu miesiaca tez chce juz oddac 1 i 2 rozdzial pracy licencjackiej a 3 zostawie na reszte lutego, fajnie by bylo aby nie bylo zbytnio duzo porpawek to mialabym z glowy prace :ico_haha_01:

my dzis dzionekw domku spedzamy, T teraz poszedl kolege odprowadzic bo wpadl do nas posiedziec
wieczorkiem pewqnie poogladamy jakies filmiki bo znalazlam fajowa stronke i w ciagu jednego dnia mozna kilka filmow sciagnac... :ico_wstydzioch: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

18 sty 2009, 18:15

stronke i w ciagu jednego dnia mozna kilka filmow sciagnac... :ico_wstydzioch: :ico_haha_01:
kochana napisz mi adres tej stronki na PW :ico_oczko:
w ciagu miesiaca tez chce juz oddac 1 i 2 rozdzial pracy licencjackiej a 3 zostawie na reszte lutego, fajnie by bylo aby nie bylo zbytnio duzo porpawek to mialabym z glowy prace :ico_haha_01:
sama piszesz ? :ico_brawa_01: na jaki temat ?

[ Dodano: 2009-01-18, 17:18 ]
aha i dzwoniłam wczoraj w sprawie tej pracy i sie dodzwoniłam , babka powiedziała ze praca jest 1 tydzień od 8 do 12 ,2 tydzien cos tam , i 3 tydzień też jakos inaczej bo pracują z mężem na zmniany :ico_noniewiem: i że 400 zł wynagrodzenie ale nie pasuje jej żeby do mnie dziecko przywozić -więc nie to nie nie przejmuję się wcale :ico_oczko:
on tez jakś nie zdecydowana bo jak dzwoniłam i się zapytałam czy aktualne -to powiedziała raczej tak :ico_puknij: :ico_olaboga: :ico_puknij:

[ Dodano: 2009-01-18, 17:19 ]
cos nam moden od internetu szwankuje nie działał do teraz od rana :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
kasiekk
Cyber rusałka
Cyber rusałka

18 sty 2009, 21:13

powodzenia dziewczynki na egzaminach :ico_sorki:
widzę Patka ze masz te same przedmioty co ja miałam na studiach na pierwszym roku,ale na pedagogikach wszystkich chyba pierwszy rok jest podobvny jeśli chodzi o przedmioty,to samo jest niezależnie od specjalności :ico_puknij:

niech sie babka wypcha jak niezdecydowana
a co do wózka to my już wózek wywieźliśmy na wioske do D ciotki,bo tu nie mamy gdzie schować,a po co ma stać,zapomniałam kiedy KAcper ostatnio w wózku jechał,chyba w czerwcu :ico_puknij:

Awatar użytkownika
pata
4000 - letni staruszek

19 sty 2009, 10:26

hej :-D :-D :-D
widzę Patka ze masz te same przedmioty co ja miałam na studiach na pierwszym roku,
my właśnie te przedmioty mamy z kierunkiem prewencyjo- opiekuńczym :ico_oczko: a dodatkowo mamy tylko "Zintegrowana edukacja Wczesnoszkolna " tylko ten semestr i zaliczeniem jest praca grupowa :ico_oczko: :ico_sorki:

uczyłam się trochę wczoraj i dziś i nic mi nie wchodzi do głowy :ico_noniewiem: jestem beznadziejna :ico_placzek:
KAcper ostatnio w wózku jechał,chyba w czerwcu
:ico_brawa_01: za nie używanie wózka , nam jeszcze potrzebny i kuba lubi w nim jeździć leniuszek :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Paulina446
4000 - letni staruszek

19 sty 2009, 12:58

Hejo :-D

Z Kacperkiem już duzo lepiej :ico_brawa_01: tylko dostajemy na głowe z braku spacerów :-D
My wózek używamy bardzo rzadko najczęściej jak do banku idziemy bo to troche daleko i musimy przejśc przez bardzo ruchliwą droge
I znowu nie mam męża przez tydzień :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”