oj ciezko pewnie będzie , najlepiej to ty wskocz w seksi bielizne stań przed nim i dopiero powiedz ) moze to go troche odstresuje trzymam za Ciebie bądz dzielna.jak to mojemu M powiedziec
tak kochana takim termometrem mierzy sie dzidziusiom w pupce,najbardziej wiarygodna,moze troche nie przyjemne ale to tylko chwilkawiec kupilam taki pod paszke no ale Igol nie moze wytrzymac minuty z nim pod pacha
że się tak troszkę wtrącę ja polecam termometr do mierzenia temp na czole, chwila moment i pokazuje temp. Ja mam taki-oczywiscie kupilam termomert do uszka i traz nie moge jej poprawnie zmierzyc bo wiadomo malenstwa te uszka maja takie male wiec kupilam taki pod paszke no ale Igol nie moze wytrzymac minuty z nim pod pacha
biedna nasza Natalka! oby jak najszybciej sie wybił ten ząbek bądz ząbki,moja Natalka miała właśnie 4 miesiące wyszły jej dwa odrazu ale zniosła to bez bólu,ja nawet sie nie spodziewałam bo żadnych oznak tego nie było,mojemu synkowi na bank tez idą ząbki bo tak sie ślini,musze mu śliniak zakładać bo ciągle ma mokre ciuszki,no i pcha piąstki nawet czasem dwie próbuje wcisnąć ,aha no i zrobił kupke ale musiałam mu dać czopka,bo zaczął płakać i sie prężyć,to na bank juz kupa mu zalegała,nie robił l3 tygodnie jak obliczyłam a nie 2!Teraz tez pisze a ta sie wydziera tak za nie moge mysli zebrac,ale musialam odreagowac bo drze sie juz chyba 7 godzine bez przerwy,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość