Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 sty 2009, 16:02

czesc dziewczynki
powoli wracam do siebie choc nadal jestem słaba
dopadło mnie wstrętne choróbsko :ico_chory: :ico_zly: takie ze ledwo mogłam oddychac przez katar a gardło to mnie bolało 24h bez przerwy i nic nie pomagało 4 dni sie meczyłam lecząc domowymi sposobami tzn. płukanki, leki homeopatyczne i inne cuda nic nie pomagało 2 razy zaliczyłam kryzys tak mi zatkało noc i uciskało płuca ze mysłałam juz o jezdzie na pogotowie bo nie mogłam oddychać jezeli udało mi sie usnac to spałam na siedząco tylko tak dałam rade no ale w koncu poszłam do lekarza i na antybiotyku sie skonczyło
maz bardzo mi pomagał, skakał kolo mnie cały czas , przyjezdał rano z pracy zrobic mi sniadanie i po pracy gotował obiadki

dzisiaj ide do ginki na comiesieczna wizyte i zobacze jak tam moja niunia :-D

dobra uciekam doczytac co tam u was sie działo przez te 2 tygodnie

[ Dodano: 2009-01-19, 16:06 ]
a i zapomnialam wam dodać ze mojego meza tez dopadło i ten ostatni tydzien siedział ze mna w domu na L4 i tez sie kurował

[ Dodano: 2009-01-19, 16:09 ]
tez wam juz kostki puchna?
mnie tez juz puchna stopy tak ze kostek nie widac, zwłaszcza na wieczor

a do tego to brzuch zaczoł mi uciskac "flaki" tak ze ciezko mi sie lezy i jak ide sie połozyc to musze byc juz tak zmeczona zeby usnąc od razu bo inaczej to tragedia

[ Dodano: 2009-01-19, 16:14 ]
noi od paru dni tez mnie bola wszystki kosci tak jakby wszystko sie rozciągało i mam czasami bóle podobne do @ i zastanawiam sie czy to nie sa jakies skurcze przepowiadajace?

[ Dodano: 2009-01-19, 16:15 ]
musze chyba wziasc sie za spakowanie torby tak na wszelki wypadek jakby cos sie zaczeło dziac zwłaszcza ze chyba w najblizszych 2 tygodniach bede bronic prace dyplomową a przy stesie to róznie moze byc

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

19 sty 2009, 16:41

manenka super fotki. ale laska z ciebie...i makojaz i wloski ladnie zrobione :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Ragazza oj wspolczuje ci tego chorobska. ale mam nadzieje ze juz po wszystkim.
ale tobie to jeszcze troche czasu zostalo bo widze ze to dopiero 35 tydzien.
a po wizycie daj znac co i jak:)

a ja po fryzjerze. zaraz fotki zrobie i wam przesle to przy okazji zobaczycie moj brzuchol. wczoraj sie mierzylam-104 cm

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

19 sty 2009, 17:10

mnie tez pod koniec puchły nogi..to raczej normalne..

manenka no z Ciebie to laska pierwsza klasa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

rogazza dobrze ze juz jestes :-D :-D

Awatar użytkownika
jedwabna

19 sty 2009, 17:37

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dwa ostatnie zdjecia sa sprzed kilku dni i w koszulce nocnej zakupionej do szpitala i do karmienia. fajna bawelniana ladna i zakrecana na piersiach.strasznie wygodna.
a reszta zdjec jest z dzisiaj juz po fryzjerze. taka sobie ta fryzurka...

[ Dodano: 2009-01-19, 16:38 ]
o kurde ale mi sie wgralo....sorki

[ Dodano: 2009-01-19, 16:43 ]
jak myslicie poszedl mi juz brzuszek w dol,bo mi sie wydaje ze tak...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sty 2009, 18:40

Ragazza555, :ico_pocieszyciel: ale ty bidulko sie męczysz
dobrze, że masz męża który ci pomaga :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
wracaj jak najszybciej do zdrówka :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
i daj znać koniecznie jak po wizycie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

manenka no z Ciebie to laska pierwsza klasa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
dziękuje dziękuję :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
manenka super fotki. ale laska z ciebie...i makojaz i wloski ladnie zrobione :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:-D :-D :-D no raz w tygodniu można się pomalować :-D :-D :-D :-D
a dziękuję za komplemenciki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
twój brzuszek też bardzo ładny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
i świeża nowa fryzurka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a brzuszek widać, że ci opadł na tym drugim zdjęciu jest dobrze widać
bo wcześniej miałaś go wysoko w górze

a mi opadł?? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
jedwabna

19 sty 2009, 18:54

manenka wydaje mi sie ze tobie jeszcze sie nie obnizyl. masz jeszcze czas:)
twój brzuszek też bardzo ładny
i świeża nowa fryzurka
dzieki dzieki :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja juz sie normalnie nie moge doczekac dzidzi; wczoraj urodzila moja kolezanka naturalnie i z porodem rodzinnym. pytalam jej meza jak on to widzial i mowi ze jest zachwycony/ze przezyc cos takiego na zawsze zapadnie mu w pamieci i ze bylo rewelacyjnie :-D :-D :-D

ja tez chce zeby bylo juz po wszystkim i zebym juz miala syneczka na raczkach :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sty 2009, 18:59

manenka wydaje mi sie ze tobie jeszcze sie nie obnizyl. masz jeszcze czas:)
kurde a mi się wydaje, że troszeczkę opadł, zobacz tu jak wyglądał 2 tygodnie temu
bo jestem w tych samych spodniach i on był wysoko a teraz jest niżej , a może to mi się tylko wydaje :ico_noniewiem:
http://www.naobcasach.pl/forum/viewtopi ... &start=970
ja tez chce zeby bylo juz po wszystkim i zebym juz miala syneczka na raczkach :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
juz niedługo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a ja jutro mam wizytę

Awatar użytkownika
jedwabna

19 sty 2009, 19:20

manenka no widac roznice,ale nie wiem czy to nie wynika z tego ze mialas mniejszy brzuszek wiec inaczej jest widac. ale sama juz nie wiem.

strasznie mi nawala kregoslup. normalnie zaraz padne.

to czekamy jutro na wiesci po wizycie :-)

Awatar użytkownika
Ragazza555

19 sty 2009, 20:02

czesc ja juz po wizycie u ginki
mała przez ten ostatni miesiac przybrała kilogram :ico_szoking: i wazy teraz 2650g tak wiec moja choroba na szczescie jej nie zaszkodziła
a tak poza tym to ginka mowi ze wszystko jest ok i wedlug niej to powinnam urodzic w terminie albo z 2 dni wczesniej ze raczej duzo nie przenosze :-) co mnie bardzo cieszy bo czekanie po terminie jest chyba najgorsze
ale tobie to jeszcze troche czasu zostalo bo widze ze to dopiero 35 tydzien.

no troche zostało ale to jest termin z OM a z USG wychodzi troszke wczesniej

dzisiaj po kapaniu albo jutro poprosze meza to mi zrobi nowe fotki brzuszka to wam pokaze i sobie go zmierze
strasznie mi nawala kregoslup. normalnie zaraz padne.
to podobnie jak u mnie dziisaj myslalam ze do ginki nie dojde normalnie chodze jak stara kaczka :-D

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

19 sty 2009, 20:56

hej
manenka super wyglądasz
jedwabna Ty też, laski z Was że ho ho
ja to nie widze żeby sie Wam brzuchy obniżyły, u siebie też nic nie widze takiego zresztą.
Ragazza ale sie wymęczyłaś - ja też, dopiero co dochodze do siebie.

ale dzisiaj miałam miły dzień, najpierw naplotkowałyśmy sie z koleżanką w domu u mnie, potem do knajpy na obiadek pojechałyśmy, dopiero po 17 wróciłam, ale fajnie było sie ruszyć z domku. jutro już też zaplanowałam, ide brwi wyregulować i do ikei z olą bo już mi sie nazbierało pare rzeczy które tylko tam są. mam nadzieje że będę się czuła dobrze. powiem Wam że najorzej wieczorami mam - wszystko mnie boli, kręgosłup, krocze, nawet kopniaczki chociaż cieszą to bolą....

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”