hallo,Maya spi juz od 18.00...

normalnie jak szlysmy od sasiadki to taka slaba byla ze na ramieniu mi usypiala,pozniej kapiel i usnela zaraz po przystawieniu glowy do poduszki,ale czy to juz na noc?

nic konkretnego nie jadla od obiadu....zjadla ze 2 mandarynki u sasiadki,paluszki i chrupki no i nie wiem czy wstanie jeszcze czy juz do rana

wyapana jest wiec pomyslala ze do rana spac bedzie chyba
Jagodka,no to do sierpnia luz...a co dalej?juz do tego czasu sie cos pozmienia napewno i albo mu przedluza albo inna znajdzie...fajnie ze macie spokoj
Juli,ale juz jestem ciekawa tego mieszkanka

...narazie tak w glowie wszystko kompletuje i chyba bedzie bardzo elegancko ale dla mnie za malo przytulnie to widze,bo ja to cieple kolorki lubie i jasne wnetrza...ale pewnie tak to zrobisz ze slicznie wyjdzie
[ Dodano: 2009-01-19, 20:06 ]
a...i u nas sa drogie zaslony baaaardzo,takie zwykle jak my mamy bezowe te co maja kola metalowe w srodku przy zawieszeniu to jakies 20-30f za 2 szt. to duzo bo najskromniejsze z najskromniejszych

no a eszta wiadomo drozesze....z tym ze u nas w uzywanych to za darmoche kupic mozna czasem jakies fajne

....moja mama w PL super sobie w uzywanych kupuje,ma teraz lniane jakies ale osobiscie nie widzialam bo nie bylam od tego czasu w PL

no ja mam zaslonki w salonie bo za jasno bylo przy drzwiach od tarasu.....i jedna w Mayci pokoiku a reszta to gole okna,sa za male by wieszac firanki a karnisze tak kiepsko zamontowane ze moglyby wypasc z dziura

ale jakos zle to nie wyglada
w ramach oszczednosci wyzbywam sie zapasow zamrazarkowych,i gotuje kompot z truskawek....