Wiolka, dzięki!! Za naklejki zapłaciłam 50 zł i można je w każdej chwili przekleić, więc dla mnie rewelacja.. Kupiłam je tylko dlatego, że upaprała nam się oliwką i trzeba było jakoś zakryć, a na lepszy pomysł nie wpadłam.. Za to umęczyłam się z baldahimem i nie jestem do końca przekonana czy dobrze to zrobiłam, bo tylko zarzuciłam materiał na ten cały stojak i już.. musze poszukać w necie jak się to ustrojstwo się upina
Junior już śpi!!! Padł kochany po kąpieli i jedzonku, troche go przetrzymaliśmy u dziadków, gadał z Babcią od 16.30 do 20 prawie!! więc wykończony pewnie, w dzień też co raz mniej śpi, więcej gada, śmieje się bawi, rozgląda..
Macie jakiś pomysł na prezent dla Dziadków? Jakby nie patrzeć to u wiekszości to będą pierwsze święta '' babciowo-dziadkowe'' ja mojej babci zawsze kupuje czekoladki, albo coś w tym stylu, a teraz to nie mam pojęcia.. Babci kupiłam storczyka, a dziadkowi to nie wiem..
[ Dodano: 2009-01-19, 21:01 ]
Dziewczyny właśnie zauważyłam,że tylko my nie mamy pierwszej strony z listą dzieciaczków, może podacie dane maluszków, waga wzrost, może skale Apgar i zrobie jakieś fajne suwaczki, żebyśmy nie były gorsze niż inne kobietki, przepraszam, ale ja nie bardzo pamiętam te wszystkie dane, bo jednak troche nas tu jest

)