witam
ja tak jak wczoraj przypuszczałam noc miałam okropna, chyba ze 100 razy wstawałam
jak chciałam Miluni wyciagnac ciąpki to ta w
potem sie okazało ze ich nie ma, a jednak cos przeszkadza w oddychaniu, zakropiłam otrivinem, ale niezbyt to pomogło..a o 5:20 Mila juz wyspana, no ale bawiła sie w łózeczku do 6:30 w i wstałysmy...
zebow poki co nie widze, katar nadal meczy, juz dzis uruchomiłam nasivin, moze to cos pomoze..ale mysleicie ze moze byc katar na zeby??oby sie skonczył..moze sa jakies metody zeby szybciej sie go pozbyc??narazie robie jej tez inhalacje z eukaliptusa, tzn zakrapiam wode wrzaca olejkiem i stawiam w pokoju ktorym siedzi, moze to cos pomoze??
ja dzis od samego rana porzadki robiłam
i
i
i
i teraz jeszcze gotuje sie
po południu wybiaram sie do mojego chrzesniaka na urodzinki, dzis konczy 3 latka
a ja sie nie martwie ze tt nie bedzie działac, bo mamy przeciez nasze cudowne dzieciaczki, przynajmniej teraz na dłuzej tam zawitamy
kate to faktycznie nie za duzo żądasz za wynajem..i dobrze ze nie sprzedałas domu, nigdy nie wiesz co jeszcze cie w zyciu spotka, a noz kiedys ci sie przyda..a moze Mat bedzie zainteresowany?
glizdunia nie przejmuj sie zabkami, to sa mleczaki przeciez, to ze tak rosna nie oznacza ze bedzie miała krzywe, ale zapytaj dentysty..
[ Dodano: 2008-03-20, 12:26 ]glizdunia pomaranczowa skorke prosto zrobisz jak pomarancze po prostu zetrzesz na drobniutkiej tarce, tak jak np ser, tylko zcierasz tylko skorke..