Franek od kilku nocek też tak śpi z mężem mamy polewkę z niego tak super to wyglądaspi na brzuszku i dupcie ma wypietą do góry hm ja to bym tak za piernika nie usnęła.
no obowiazkowo. Przeciez to dziecka babcia a nie naszaA wy idziecie do Babci z dzieciaczkami?
nie zasługuje na miano dziadka tylko wstretnego dziada .
swięta racja.powinni Ci powiedzieć. przeciez nie jesteś już malutkim dzieckiemnie daruje im bo mam prawo wiedziec
lepiej niech dziecko będzie w innym szpitalu a pod dobra opieką. Napewno zajma się nim specjaliści i malemu nic nie będzie brakowało. A co do tego że nie wie czemu jej cesarke zrobili to dziwneWczoraj koleżanka urodziła synka - wcześniaczek, ale natychmiast jej go zabrali i wywieźli do szpitala dziecięcego Jak do niej dzwoniłam teraz, to nawet nie jest w stanie rozmawiać, tylko płacze.
chyba mądrze gadaszDLatego bogatsza o to doświadczenie wiem, że czasem nie warto drążyć tematu.
lekarz ma obowiazek jak juz pacientka sie wybudzi ( ja mimo iz miałam cc znieczulenie do kregosłupa i byłam przytomnna to jak mnie zszywali to zasnełam i nie pamietam jak znalazlam sie na sali pooperacyjnej ) poiformowac dlaczego cc i co z dzieckiemA co do tego że nie wie czemu jej cesarke zrobili to dziwne to nie moze się dowiedzieć i spytać??