Awatar użytkownika
niktusia
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

21 sty 2009, 13:48

Witam :)

Ja tylko na sekundke :)

Juz w piatek przeprowadzka :) ale niestety nie wiem kiedy bedziemy miec tam internet :( wystapily male komplikacje :/ No, ale trudno... W sumie bede miala duzo do robienia wiec, moglabym nawet na ta przyjemnosc nie znalezc czasu, hehe.

Niestety caly czas zgaga mi dokucza... :/ siostra znalazla w internecie, ze na zgage dobre jest mleko pite powoli, no i pomaga :) przynajmniej tabletek tyle nie biore, a przy okazji dostarczam duzo bialka Maluchowi :)

Jestem dzis b.zmeczona a musze zalatwic kilka spraw :( mam nadzieje,ze dam rade...

Uciekam juz...
Trzymajcie sie cieplo!!!

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2009, 13:55

niktusia, dawaj częściej o sobie znać :-)
a przeprowadzka to fajna sprawa, masz rację nie miałabyś czasu na internet

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

21 sty 2009, 13:57

scisnelam piers i mi poleciala siara i kropelka biala jedna. chyba juz zaczyna sie produkcja...

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2009, 14:01

scisnelam piers i mi poleciala siara i kropelka biala jedna. chyba juz zaczyna sie produkcja...
no super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
jedwabna

21 sty 2009, 14:02

manenka a tobie nadal leci? nadal uzywasz wkladek laktacyjnych? ja t cala ciaze latam bez stanika tak mi najwygodniej

a co do tej zupki zalewajki to dodajcie jeszcze pokrojona w kostke i podsmazona na patelni kielbaske.bedzie lepsza :-D

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

21 sty 2009, 14:04

Ragazza555, a ty zaraz masz obronę :ico_olaboga:
którego dokładnie??
bo musimy trzymać kciuki :-)
jeszcze nie wiem bo promotor musi sie dogadac z dziekanem i recenzentem, ale mysle ze w ciagu nastepnych 2 tygodni ale mam pietra :ico_szoking: choc raz juz to przechodziłam
a co do lenistwa to ja nie mam lenia, ja właśnie mam powera wszystko bym chciała szybko zrobić, posprzątać, ugotować obiad tu polecieć tam polecieć, ale jeszcze do 38tc che się oszczędzać dla dobra dziecka , a potem mogę już wszystko robić, bo dzidzia będzie już w pełni rozwinięta :-)
z wszystkich rzeczy w domu to mnie własnie ostatnio naszło na robienie jedzenia i to różnych zachcianek mój P to mówi ze po tej chorobie to jest strasznie przejedzony i brzuch ma taki jak ja :-) nawet wczoraj sie smiał ze zaczyna chodzic jak ja wygiety do tyłu bo go kregosłup boli tak jak mnie od noszenia brzucha :-D

[ Dodano: 2009-01-21, 14:06 ]
ja tez tak miałam pare dni temu jak sie rano obudziłam, i jak siedziałam przed kompem to uciskalam piers i moj P mi mówi ze mam plamy na podkoszulku ale teraz juz spokoj

a tak po domu tolatam bez stanika bo mi działa strasznie na nerwy :-)

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2009, 14:07

manenka a tobie nadal leci?
pewnie, ze leci :-)
cały czas :-)
wkładek tez używam

dzięki za rady do do zalewajki :-)
ale mysle ze w ciagu nastepnych 2 tygodni ale mam pietra :ico_szoking: choc raz juz to przechodziłam
to mało czasu zostało
a wiec daj znać jak już poznasz termin
nawet wczoraj sie smiał ze zaczyna chodzic jak ja wygiety do tyłu bo go kregosłup boli tak jak mnie od noszenia brzucha :-D
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Ragazza555

21 sty 2009, 14:08

niktusia, mnie tez zgaga meczy całą ciąże, nawet potrafi mnie w nocy obudzić i zauwazyłam ze zazwyczaj jak wypije jakis sok, herbate owocowa lub z cytryną wiec ostatnio sie mecze i pije wode mineralna choc strasznie jej nie lubie

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 sty 2009, 14:10

ja jakoś nie umiem chodzić bez stanika, jakoś mi tak goło :ico_noniewiem:
ale siostra mi dała taki super wygodny świetny stanik na ciąże i całą ciążę go noszę, bo jest cudowny

[ Dodano: 2009-01-21, 13:13 ]
jedwabna, wczoraj w nocy tak sobie myślałam o tobie
czy ty bierzesz jeszcze nospę??
jak tak to do kiedy chcesz ją brać??

Awatar użytkownika
jedwabna

21 sty 2009, 14:35

ja tez tak miałam pare dni temu jak sie rano obudziłam, i jak siedziałam przed kompem to uciskalam piers i moj P mi mówi ze mam plamy na podkoszulku ale teraz juz spokoj
pewnie, ze leci
cały czas
czyli nie jestemsama...uffff :-D
Beatris ajak z tym u ciebie??
pije wode mineralna
a ja ostatnimi czasy z wody przezucilam sie na cole.tak jakos mnie wzielo...
czy ty bierzesz jeszcze nospę??
jak tak to do kiedy chcesz ją brać??
jak bylam na wizycie to sie pytalam wlasnie czy brac to ginka powiedziala ze juz nie musze.ale mam ja w domu wiec jak mnie cos tak mocniej zaboli albo zoladek to i tak wezme.ale to juz nie pamietam kiedy ostatnio bralam.

a macie tak ze czasami w niektorych momentach macie mdlosci,albo jest wam niedobrze??bo ja od kilku dni tak wlasniemam.czasami sie czuje tak mdlo jak w 1 trymestrze.i nie wiem czy tak ma byc czy znow cos sie dzieje niedobrego... :ico_olaboga:

[ Dodano: 2009-01-21, 13:37 ]
a tak wogole to ostatnimi czasy odczuwam wzmozona milosc do dzidzi. jak sobie pomysle to az lezka mi sie w oku kreci. i taka jakas dziwna jestem taka ze az nie umiem tego opisac. taka delikatna jakas i znow potrzebuje duuuzo milosci i sie do wszystkich kleje i mizdrze. i juz tak bardzo chcialabym zeby dzidzi bylo juz na swiecie...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”