Ja tylko na sekundke :)
Juz w piatek przeprowadzka :) ale niestety nie wiem kiedy bedziemy miec tam internet

Niestety caly czas zgaga mi dokucza...

Jestem dzis b.zmeczona a musze zalatwic kilka spraw

Uciekam juz...
Trzymajcie sie cieplo!!!
jeszcze nie wiem bo promotor musi sie dogadac z dziekanem i recenzentem, ale mysle ze w ciagu nastepnych 2 tygodni ale mam pietraRagazza555, a ty zaraz masz obronę![]()
którego dokładnie??
bo musimy trzymać kciuki
z wszystkich rzeczy w domu to mnie własnie ostatnio naszło na robienie jedzenia i to różnych zachcianek mój P to mówi ze po tej chorobie to jest strasznie przejedzony i brzuch ma taki jak jaa co do lenistwa to ja nie mam lenia, ja właśnie mam powera wszystko bym chciała szybko zrobić, posprzątać, ugotować obiad tu polecieć tam polecieć, ale jeszcze do 38tc che się oszczędzać dla dobra dziecka , a potem mogę już wszystko robić, bo dzidzia będzie już w pełni rozwinięta
ja tez tak miałam pare dni temu jak sie rano obudziłam, i jak siedziałam przed kompem to uciskalam piers i moj P mi mówi ze mam plamy na podkoszulku ale teraz juz spokojscisnelam piers i mi poleciala siara i kropelka biala jedna. chyba juz zaczyna sie produkcja...
pewnie, ze lecimanenka a tobie nadal leci?
to mało czasu zostałoale mysle ze w ciagu nastepnych 2 tygodni ale mam pietrachoc raz juz to przechodziłam
nawet wczoraj sie smiał ze zaczyna chodzic jak ja wygiety do tyłu bo go kregosłup boli tak jak mnie od noszenia brzucha
ja tez tak miałam pare dni temu jak sie rano obudziłam, i jak siedziałam przed kompem to uciskalam piers i moj P mi mówi ze mam plamy na podkoszulku ale teraz juz spokoj
czyli nie jestemsama...uffffpewnie, ze leci
cały czas
a ja ostatnimi czasy z wody przezucilam sie na cole.tak jakos mnie wzielo...pije wode mineralna
jak bylam na wizycie to sie pytalam wlasnie czy brac to ginka powiedziala ze juz nie musze.ale mam ja w domu wiec jak mnie cos tak mocniej zaboli albo zoladek to i tak wezme.ale to juz nie pamietam kiedy ostatnio bralam.czy ty bierzesz jeszcze nospę??
jak tak to do kiedy chcesz ją brać??
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply, Semrush [Bot] i 1 gość