normalnie szlak mnie trafia
Martuś forum gdzies zniklo nie wiem gdzie jest
na oslode ogladam film na 2 cesarskie ciecie
brak slow na zachowanie tych lekarzy, dla nich to nic wielkiego oni nigdy sie nie przyznaja do bledu z nimi sie nie wygraNo wiec bylismy w szpitalu 20 minut szukalam mojego oddzialu bo ciagle gdzis mnie wysylali, oczywiscie nikt sie nie przejol ze nie dostalam pierwszego listu i do bledu sie nie przyznal, dostalam datne na nastepna wizyte 16.03 pytalam czy cos wczesniej bo przeciez to nie moja wina ze nie bylo mnie na pierwszej wizycie a ona ze doktor zajety i terminy i nic wczesniej nie ma wiec teraz bede sie denerwowac 2 miesiace, amielismy do \pl jechac w tym okresie
wlasnie brak słów dupki jedne a najlepsze ze jeszcze pomylili sie z nazwiskiem kacpra i napisali moje a on ma ojca, a szlak by ich wziol jak pojade na ta mwizyte to wszystko poprostuje nie mam sil sie z nimi urzeracbrak slow na zachowanie tych lekarzy, dla nich to nic wielkiego oni nigdy sie nie przyznaja do bledu z nimi sie nie wygra
dobrze ze tak sie skonczylo ale ci lekarze to masakradzieki Bogu, po operacji 90% szans że Maleńka bedzie widziała normalnie
to moze nie jest to wcale to oczym oni mowia, skoro mowisz, ze wyglada on normalnie, nie wiem kochana, ja sie na tych sprawach nie znam.mam ciagle nadzieje ze to nie bedzie groźne lub sie pomylili bo jak ogladam siurka to normalnie wyglada
lekarz jak do niego idzisz to interesuje sie toba 5 min i chce jak najszybciej miec cię z głowy , ja jak ostatnio poszłam na szczepienie to pani dr miała 1 opóznienia , pełna poczekalnia chorych dzieci a ja do szczepienia z zdrowym synkiem naszczescie kazłaŁY MI WEJŚC Z MAŁYM DO ZABIEGOWEGO ALE I TAK MUSIELIŚMY CZEKAC A JAK DZWONIŁAM TO MI POWIEDZIŁAY ZE JAK BĘDE O TEJ GODZINIE TO BEDE SAMA I PANI DR BEDZIE CZEKAC TERAZ JEDZIEMY DO KARDIOLOGA Z MAŁYM I SIE DOWIEM CZY MU TA DZIURKA ZAROSŁA dZIEWCZYNY ZYCZE NASZYM MALENSTWOM I NAM ZEBYŚMY JAK NAJMNIEJ MIAŁY DOCZYNIENIA Z LEKARZAMIlekarz powinien to zauważyć najpóźniej na badaniach na 6tyg
maly tez siusia prosto no niewiem juz nic poczekamy zobaczymyAle dzis przyjrzalam sie Erikowi i u niego jak siusia idzie prosto, dzis podczas kapieli silak do wanny
Mam nadzieje ze Antoś bedzie mial zdrowe serduszko przesylam dla was buziaki od Kacpr i mnieTERAZ JEDZIEMY DO KARDIOLOGA Z MAŁYM I SIE DOWIEM CZY MU TA DZIURKA ZAROSŁA
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości