HEj ho!!!!!!!!!
ja dopiero, bo po pracy wpadłam jak burza, jest już mój brat...a ja postanowiłam upiec
Glziduniowy torcik i zrobić dziewczzynkom pizze na kolację.Jutro Wam podam świetny przepis na pizzę i ciasteczka dla dzieci z jakiejś gazetki typu "mamo to ja". Na prawdę rewelacja!!!
ja ochłonęłam trochę...na razie jestem na etapie, że bierzemy te pożyczkę, spłacamy debet, robimy remont, ale oszczędniej dużo...no i zaczynam z zerowym kontem. Dzięki Bogu prawdopodobne dostaniemy fajną kasę ze zwrotu podatku, więc może jakoś będzie.
Poza tym...katar opanowany...tzn.nie leci, ale zatkało ją i teraz pokasluje...więc lejemy w nią ambrosol...bo nie wiem czy lepiej to czy eurespal...zobaczę. No ogólnie dzieciak szczęśliwy, bo jest Basia

Tylko Basia dostała gorączki i nie wiem czy od zęba czy choroba? bo mówi że boli ją gardło!

oby nie, bo jak udało mi się Nutę przed grypą obronić, a teraz miałąby się zarazić to
No...ja tam jestem za tajnością naszą jak najbardziej!!! będzie można pisać na luzie i pokazywać zdjęcia ze spokojem!!! brawa dla
Glizduni za pomysł!!! a także za pomidorową, zdjęcia i udane zakupy!!!
Massumi 
za wytrwałość!!! moja dziś mi oddała dydusie, że niby damy małej dzidzi...poszła do łóżka, ale po kwadransie wołała dydusie i uległam...jednak chyba kupię jej w zamian gryzak dziąsełko...jak zaakceptuje, to dydy wyrzucę...a od gryzaka będzie łatwiej odzwyczaić...taki mam plan!
KUlka ale wyrośli!!! świetni mali mężczyźni!!! a Ty gdzieś była? pisz co u Was!!!
Doris współczuję.......najbradziej A, że ma takiego ojca....mam nadzieję, że jakoś sobie wszystko ułożycie!!!
Kamizela a Wiktor widzę lubi wujka???
Juli super kolor!!! bardzo mi się podoba...możesz napisać co to za farba? a Misio jaki super...a zakupy pokażesz?
SIkorka a Ty ciotka co dziś taka frywolna? po winku??? a proszę o przepis na ciasto z miętą...
Lady świetnie Milenka wyszła!!! bardzo mi się podoba to zdjęcie jak buduje wierzę! słodka panienka...a sen to rzeczywiście koszmar...

A filmu nie widziałam,ale jak warto to się postaram oblukać...
Gosia a jak u Was?
no......i więcej nie pamiętam...
lecę spać...ja dziś po drineczku...chyba wpadam w nałóg
J jutro idzie na kontrolę...chyba już mu lepiej...
Nuta śpi..i dziś miała dzień przepraszania...coś zrobiła, a potem "psiplasiam"

wczoraj mnie wkurzyła i siedziałam nie zwracając na nią uwagi...to po chwili tak się do mnie przytuliła że szok!!!!!!!!! ech, mała cwaniara mi rośnie!!!
idę polukać na ikeę jeszce i spadam spać...
niestety do niedzieli będę mało, bo brat będzie...a potem jadą sobie na tydzien i zostawiają tu Baśkę...Boże, żeby tylko nie była chora, bo oszaleję!!!
dobranoc!!!
[ Dodano: 2009-01-22, 00:28 ]
wiecie co.......znalazłam w ikea fajną w miarę kanapę narożną z funkcją spania pojemnikiem na pościel za 1500zł...a co tam, może ją kupię? jak będzie mnie stać kiedyś to zmienię, a póki co byłaby chyba ok? muszę pogadać z J, policzyć wydatki i pooszczędzać na czym się da...
dobranoc