Ewcik witaj!!! brawa dla Alicji!!! to by sobie z Karolem i Hanką pogadała. buziaki i czekam na fotki!
KUlka a Ty ciągle dietujesz? podziwiam!
Juli no weź tego męża wirtualnie kopnij w zadek! zdradzasz......tak...chyba z nami
Jagódka a mi ten przepis się nie chce otworzyć, mimo, że już pozbyłam się błędu z linku...nie wiem czemu...a jak wyszedł tort? no a przykrywy żal....
Doris kąpiel udana?
Glizdunia czyli rodzinka jednak się znalazła po długim spacerze?
Kamizela no tak, jak wujek popije to też bym się go bała!!!
Lady oj Ty matko, dziecku baję wyłączasz? no wiesz...taki ważny film jak teletubisie...ne rób tego więcej
Sikorko dziękuję! na pewno niebawem upiekę
a.......zajrzę przed snem to napiszę Wam przpisy na pizzę i ciastka. Co prawda moje dziecko tej pizzy nie zjadło
ale i tak była smaczna
a moje dziecko...wchodziło dziś po regale!
żeby sięgnąć kredki...muszę przykręcić meble do ściany!!!
ja nie mogę!!! w ogóle jest extra! jak patrzę na bratanicę i Hankę, to jednak nie chciałabym za żadne skarby innego dziecka niż Hanka!!! Przegania Basię o całe lata świetlne sprawnością i sprytem...a także ilością zębów, a jest młodsza o 9miesięcy
Baśka się wszystkiego boi, po schodach się porusza jak kaleka...jak się kręciła dziś w pokoju to potem prawie z płaczem do mamy, bo się w głowie jej zakręciło...
a moja jak czołg...ja bym prędzej padła, a ona dalej się kręci. Na schody nie zwraca uwagi, po prostu sobie idzie...na krzesło, na stół wszędzie wejdzie...da sobie radę w życiu ten moj dzieciak.....
w pracy luz...bratową tylko obrobiłam...i zła jestem bo mi wcisnęła kasę, a nie lubię zarabiać na rodzinie. Im nie brakuje kasy, ale mimo to dziwnie się czuję....
idę policzyć wydatki z J, a potem na chwilę wypić jakiś alkohol i spać......
na razie kochane!