[ Dodano: 2009-01-23, 13:22 ]
mika85, takiego Rysia jeszcze nie widzialam duzo sie nie zmienil,

ciesze sie ogromnie ze Tosienka zdrowiejedobrze kciuki trzymalam
a po co namawiać? Zapomnij kilka razy pigułki i postaw go przed faktem dokonanymale kto namowi mojego meza
a po co namawiać? Zapomnij kilka razy pigułki i postaw go przed faktem dokonanym![]()
![]()
nawet bym tak nie pomyslala, nie robie takich numerow! pozatym sama jeszcze nie wiem na 100% ze chce![]()
![]()
tak nie wolno
dziecko musi być decyzją obojga rodziców, żeby potem chłop nie wypomnial, że on sie on się o dziecko nie prosił
u nas tez kolaj na dolne dwojki... maly sie 3 tyg temu mega slinil goraczke mial i do tej pory niczobaczyłam że wczorajsze dwójki co mu wyszły maja dziąsełka we krwi![]()
czyli bardzo go bolą jeszcze tak nie było u niego z ząbkami , nic dziwnego że dziecie nie chce jesc i jest markotne.
a my to nie zabezpieczamyZapomnij kilka razy pigułki i postaw go przed faktem dokonanym
o nie wiedzialam jak wstanie to mu jeśli mi pozwli posmarujea biednemu Franusiowi to bym buzke rumiankiem popedzlowala. stan zapalny zlagodzi.
my na razie tak samo robimya my to nie zabezpieczamyco prawda mąż wyskakuje wczesniej ale co bedzie to bedzie narazie nam sie tak udawało przed Frankiem 3 lata
albo zamocz pieluche tetre i daj mu posusac i pogryzc na jedno wyjdzieo nie wiedzialam jak wstanie to mu jeśli mi pozwli posmaruje![]()
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość