myslę ze to świetny pomysłzgłosiłam nas na styczniowych dzieciach - że do nich dołączymy z naszymi maleństwami -
własnie własnie spioch z niej ale zeby az tak...a co z manenką???? już poa żeby sie zameldowała a tu cisza....
no właśnie nie...ja mam tel do dziewczyn z innego wątku i przez nie planowałam dać tu znać, ale chyba warto sie wymienić bo tak jak teraz u manenki cisza, na gg jej nie ma to nawet nie ma jak sie z nią skontaktować by sie coś dowiedzieć....dziewczyny a Wy macie do siebie jakies namiary zeby dac znac wrazie gdyby sie cos działo???
bardzo dobry pomysl, bo u nas pewnie by pustkami swiecilo...zgłosiłam nas na styczniowych dzieciach - że do nich dołączymy z naszymi maleństwami
ja mam ale tylko do manenkidziewczyny a Wy macie do siebie jakies namiary zeby dac znac wrazie gdyby sie cos działo???
nie opuszczaj nasja mam nadzieje ze urodze w lutym bo jak przenosze tydzien to pewnie wyląduje razem z marcowkami
no w koncu!!!! wszystkie sie juz o ciebie martwilysmycześć dziewczyny
no właśnie patrzęna tvn leca rozmowy w toku i temat - facet na macierzynskim:)))
nie miałam nawet ja zajrzećno w koncu!!!! wszystkie sie juz o ciebie martwilysmy
oby nieja mam nadzieje ze urodze w lutym bo jak przenosze tydzien to pewnie wyląduje razem z marcowkami
bardzo dobry pomysłzgłosiłam nas na styczniowych dzieciach - że do nich dołączymy z naszymi maleństwami - bo piszemy we 4 tak na stałe, niktusia piąta z doskoku więc jak maluszki będą i rzadziej będzie czas na tt to nie ma co chyba oddzielnego wątku zakładać bo str na tydz by przybywała. mam nadzieje że nie macie nic przeciwko???
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: PalmaKaply, Semrush [Bot] i 1 gość