Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

24 sty 2009, 14:09

Beatris60, no to czeka cie dziś leniuchowanie
ja nie wiem czy umiem...właśnie prasować skończyłam, ola z m do kina wychodzą teraz to ja chce poodkurzać i podłogi pomyć póki ich nie będzie. a potem już pewno czas obiad będzie wstawiać, coś sobie jeszcze wynajde i już dzień zleci. Fakt, że sobie przerwy robie i po każdej pracy chociaż na 15 min sie kłade albo siadam ale żeby tak sie rozłożyć i w tv patrzeć lub książkę poczytać to chyba zapomniałam jak to robić - myśle tylko co jeszcze mogłabym zrobić :ico_puknij:

Awatar użytkownika
manenka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2009, 14:10

myśle tylko co jeszcze mogłabym zrobić :ico_puknij:
to ty kobieta pracująca jesteś :ico_haha_01:
żadnej pracy się nie boisz :-D
ale fakt jak coś się robi to szybciej czas mija :-D

Beatris60

24 sty 2009, 16:53

hej
jednak sobie odpoczęłam. posprzątałam, pomyłam podłogi i padłam przed tv, pooglądałam troszkę - później drzemka, właśnie wstałam :-) rodzinka jeszcze w kinie, właśnie wstawiłam ziemniaczki - mamy jeszcze z wczoraj gołabki więc z obiadkiem spokój.

Awatar użytkownika
jedwabna
Zrobiłem Magistra z forum!

24 sty 2009, 17:46

hej hej. a ja zakichana i zakatarzona :ico_chory:
wlasnie pozegnalam kuzynke i tesciowa bo byly w odwiedzinach u nas... ciasto nie wyszlo. chyba za bardzo nasaczylam i sie wrecz rozpada

nie wiem czy to tylko ja tak panikuje ale ciagle mnie cos pobolewa w dole brzuszka :ico_noniewiem: albo sobie wmawiam bo tak bardzo chcialabym zeby moj maz byl przy mnie. teraz jest i moge juz rodzic wiecnie mialabym nic przeciwko gdyby sie wlasnie teraz zaczelo... :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-24, 16:47 ]
Beatris bardzo dobrze ze sobie odpoczelas, czasem trzeba :-)

ja wlasnie smaze rybke. pozno bo pozno ale obiadek robie :-)

[ Dodano: 2009-01-24, 16:48 ]
maz mi zrobil syropek z cebuli,czosnku i cukru i ciagle mi donosi herbatki a to z cytrynka a to z sokiem z malin, a mnie juz zimne poty oblewaja...od tego soku malinowego pewnie :ico_olaboga:

Beatris60

24 sty 2009, 18:06

jedwabna :ico_brawa_01: dla męża że tak sie opiekuje Tobą. bólami w dole brzuszka sie nie martw, ja też mam, to są przepowiadające skórcze - już teraz tak bedzie. leż w łóżku i sie kuruj, jak nie przejdzie do poniedziałku to noniecznie idź do lekarza - moja ginka mi tłumaczyła że teraz już b dużo leków można stosować bo dziecko ukształtowane jest, a infekcja jest dla niego groźna zwłaszcza podczas porodu. mama powinna być zupełnie zdrowa.

Awatar użytkownika
Ragazza555
Beze mnie to forum nie istnieje!

24 sty 2009, 18:08

czesc
ja spędzam weekend u teściów i od rana po sklepach jezdzimy bo mój P wymyslił ze im kupi nowe akwarium ale nigdzie nie ma takiego jak chcemy a jak w jednym sklepie było to własnie ojciec z synem je kupowali :ico_zly:
nie wiedziałam ze to taki problem kupic akwarium a niby tyle tego po sklepach jest :ico_olaboga:

teraz wrocilismy do domku zjadłam krokiecika z barszczem i troszke sobie odpoczne

jedwabna, a moze kup sobie lek homeopatyczny oscilococilum na przeziębienie on mi pomógł a takie leki to my w ciąży możemy brać, kup sobie opakowanie 6szt i przez 3 dni 2x dziennie bierz jeśli ci nie pomoże to wtedy trzeba już do lekarza bo jak mi ostatnio moja ginka powiedziała ze pod koniec ciązy to lepiej wziąść antybiotyk przez pare dni niż męczyć siebie i dziecko

Awatar użytkownika
jedwabna

24 sty 2009, 20:05

jedwabna, a moze kup sobie lek homeopatyczny oscilococilum na przeziębienie
wlasnie pojechal po niego moj m. temperatura mi teraz doszla :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: okropnie sie czuje...

Awatar użytkownika
Ragazza555

25 sty 2009, 00:31

temperatura mi teraz doszla
no to chyba lepiej na jakis dyżur lekarski i wziąść od razu antybiotyk bo oscilococilum ci może już nie pomóc za bardzo sie załatwiłaś a szkoda się męczyć ja jak teraz byłam chora to mi nie pomogł i niepotrzebnie się 3 dni męczyłam mogłam od razu póść do lekarza i wziąść coś konkretnego

Beatris60

25 sty 2009, 10:37

cześć
my sie na razie lenimy, ale poem w planach wypad do knajpy ze znajomymi, mam nadzieje że sie uda bo coś M na brzuch narzeka.

jedwabna, Ragazza dobrze pisze, to już za wysoka ciąza by czekać i sie domowo leczyć, naprawde przy porodzie b ważne by zdrowym być.

Awatar użytkownika
jedwabna

25 sty 2009, 10:42

Ragazza wczoraj wzielam ta pierwsza dawke. dzis juz sie lepiej czuje. temperatury nie ma tylko katar zostal gromny, ale widocznie podzialalo. dzieki wielkie za rade :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a my dzis jedziemy na oboad do tesciow a potem na kawke do moich rodzicow. ciekawe jak tam po weselu...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”