Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 sty 2009, 23:41

no dobra zmykam juz
mam ufarbowane włoski, oczywiście na aksamitny brąz :-D
za tydzień idziemy z P. na weselicho do mojej koleżanki, wczoraj kupiłam sobie kieckę :-D :-D :-D dzis ufarbowałam włosy więc prawie wszystko gra.

teraz P. siedzi sobie z moim bratem i spijaja flaszeczkę a ja o suchym pysku antybiotyk)

Życzę kolorowych snów

Jagna odezwij się proszę.

[ Dodano: 2009-01-24, 22:42 ]
Iwwonko Maja kładzie caałą stópkę, a z kroczkami to różnie bywa, więcej mach tymi giczołkami

[ Dodano: 2009-01-24, 22:43 ]
no to dobranoc

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2009, 23:44

MARGARITA - filmik super, maja nieźle daje czadu... ;) Moja jak coś czuje pod stópkami, to też tak kopie, no, ale chyba nie tak intensywnie... za to jak siedzi w bujaczku, to rusza tak nózkami, że sie strasznie mocno huśta...

a co do stania - pieknie daje radę, Su tez trzyma nozki sztywno wyprostowane, ale nie probowalam jej stawiac tak, zeby sie czegos trzymala, zawsze biore ja pod paszki... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

ale Maja ma malo wloskow, albo mi sie wydaje... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

P. swietnie wymyslil "chodzik", hhehheee... mojemu Panu tez sie podoba patent... na pewno go wykorzysta... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-24, 22:45 ]
MARGARITA - musisz wtawic foty nowych wloskow i sukienki... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: na Tobie oczywiscie... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

no, a jak to ciasto, bo w koncu nie napisalas...??

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

24 sty 2009, 23:47

margarita to widze ze tak jak hubcio stoi majeczka i wiecie co pomyslalam sobie ze majeczka chyba zostanie narzeczona hubcia bo oni oboje pasuja do siebie z tymi wygibasami i chyba zaloza duet cyrkowy :) margarita co ty na to :) chcesz byc tesciowka dla mojego hubcia :) jutro wam fotki wkleje jak on stoi :) no co do stawiania nozek hubcia to stawia stopki cale:)a co do filmiku to super hubcio robi tak rano jak sie obudzi i wtedy przy tym krzyczy i udaje dziwny smiech taki piskliwy na caly glos :) :-D :-D

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Majeczki:)

[ Dodano: 2009-01-24, 22:50 ]
jutro wam wkleje zdjecie jak chce sie zciaz bo mam juz za dlugie :) ale to chyba dopiero po slubie :)

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 sty 2009, 23:51

ja się żegnam, bo Suzi zasnela..., no a mnie tradycyjnie głod ssie, więc lepiej poloze sie juz spac... do jutra, dobranoc...

kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

24 sty 2009, 23:59

znaczy sie jak chce obciaz wlosy :)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sty 2009, 10:00

hello :-)
witamy : moja kawa i ja (w takiej kolejnosci, bo czuje, ze kawa zdominowala moje zycie o poranku :/ Jagna30, powiedz, ze u Ciebie jest tak samo, zebym nie czula sie jak alien :ico_sorki: )

margarita83, moj Jasper tez tak robi :-) te rowerki... co do stania, to nie moge tego powiedziec, ale rzeczywiscie, jak juz Iwona zauwazyla, Maja ma nogi jak antylopa - takie dluuugasne w sensie :ico_brawa_01:
kiedys pewnie bedzie z tego bardzo dumna... ja to bym chciala miec nogi po szyje :ico_noniewiem: a co do wloskow, to Majka, tak jak i moj Jaspi, to forumowe lysolki :-D chociaz u Jasperka juz widac, ze glowka jest ciemna na gorze i po bokach, bo z tylu ciagle ma lysy placek... jak czasami stare chlopy maja :/

kamilka21, cos mi sie wydaje, ze Hubcio pomija jakies etapy rozwoju, albo zalicza je tak szybko, ze nie mamy okazji widziec :-D przeciez on juz prawie chodzi!! a nie skonczyl nawet 6 m-cy :ico_szoking:
no chyba, az przesle jego fotke mojej mamie, bo tyle zdziwienia (zdziwska, jak moj tata mawia) dawno nie doswiadczylam... (poza hiszpanskimi marketami, z ludzmi w pizamach :-D)

Gie, jak sie czujesz w ostatnim dniu wolnosci? od jutra praca... ale powiem Ci, ze troszke Ci zazdroszcze, ze wreszcie wyrwiesz sie z domu, do ludzi, znajomych (chociazby tylko z pracy), zrobisz cos innego itd.. przynajmniej nie bedziesz miala monotonnego zycia, chociaz czasami ta monotonia jest faaajna ;-)
aaa i zawsze przeciez mozesz sobie ustawic kamerke internetowa przy lozeczku Su i ja podgladac, kiedy bedziesz w pracy, co nie?

Iwona H, fajnie by bylo dostac kartke od Ciebie, z malego miasteczka :-)
nie liczy sie skad, liczy sie gest... a ja lubie takie gesty, bo wydaja mi sie mile.. :-)
adres Ci przesle na PW.

aaa Jasperkowi udalo sie wczoraj 2 razy pod rzad przewrocic z brzuszka na plecki (my tu sie z takich "drobiazgow" cieszymy :-D)
dzisiaj kolejna dawka cwiczen...
wczoraj tez wycisnelam wlasnorecznie sok z marchwi i jablka (najpierw starlam, a pozniej przecisnelam przez pieluszke)... dzisiaj maly na deser dostanie.. uwielbia wycisniety sok z jablek, zobaczymy, co powie na marchewke

ach i wczoraj przydarzyla nam sie tragedia... cale pranie zafarbowalo mi na ZOLTO :ico_olaboga: przez mokra szmate (pomaranczowa), ktora niechcacy zostawilam w pralce (wlozylam ja tam na "przechowanie", zeby mi na podlodze nie lezala.. i zapomnialam :ico_placzek: )
teraz prawie cala moja bielizna jest zolta, bezowe ubranka Jasperka tez... no i koszula A. :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:
na szmate sie wkurzylam i wywalilam od razu do smieci... A TO SZMATA! :ico_zly:

:-D

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sty 2009, 10:54

Gie, foty sukienki i włosków wstawię wam po weselichu, ok???

Ciasto rewelacja, piszne jak to mój P. mawia :ico_brawa_01:
a co do wlosków to faktycznie ma ich bardzo mało i jak to shoo napisała ona i Jaspi są forumowymi łysolkami. Mój P. do 2 roku życia była prawie łysy więc i Maja może tak mieć :ico_zly:

[ Dodano: 2009-01-25, 09:56 ]
wiecie co pomyslalam sobie ze majeczka chyba zostanie narzeczona hubcia
hehe Kamilka widzę że zmieniasz synkowi narzeczone jak rękawiczki :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
czas pokaże ale coś mi się wydaje że ona tak jak Su zakochana jest w Jaspim :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Ja nie będe jej wybierać mężczyzny życia :-D :-D :-D
ale Jaspi pewnie pogoni za Zu więc Maja wpadnie wpros w ramiona Hubica :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D :-D :-D

[ Dodano: 2009-01-25, 10:00 ]
no i faktycznie mała ma długie nogi, pediatra mi powiedziała że będzie z niej wysoka dziewczyna :-D

Lecę bo P. mnie prosił żebym mu w czymś pomogła, jakieś raporty w exelu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sty 2009, 11:28

Witam :-)

To wiadomość od Jagny:
" Emi chora...zwalczamy anemie,do tego przypałętał się kaszel i katar....no i z ucha cos jej wyciekło dzisiaj...Chłopcy chorzy...ja też:-/Ach,prtzepraszam..czytam Was jestem na bieżąco,ale nie mam siły na pisanie...przeproś dziewczyny w moim imieniu.Mam nadzieję ,że szybko dojdę do siebie i do was dołącze;)Dzięki za troskę....jestescie kochane! "

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 sty 2009, 15:14

Iwona H, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
wreszcie jakieś wieści :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 sty 2009, 16:31

Berek :)

Pisze dopiero teraz, bo rano poszlismy na spacerek, kupilam sobie buty (zamszowe kozaczki, ale na płaskim obcasie), bo do mojego nowego płaszcza mam tylko te szpile, a nie usmiecha mi sie w nich jezdzic do W-wy i chodzic jeszcze 1 km od przystanku autobusowego do pracy... a tam jest podobno błoto po kolana, bo bydynek nam nowy wybudowali, ale juz chodnika nie zrobili... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Su znowu zjadla dzisiaj pol sloiczka tych jagod, chociaz z wielkim trudem...

nocka byla srednia, ja sie polozylam ok. 23:00, mala tez juz spala, a Pan ogladam tv w drugim pokoju... wlaczylismy na noc zmywarke i troche halasowala, wiec wstalam i przymknelam drzwi od sypialni... sama przewracalam sie w lozku chyba ze 40 min., bo juz myslami bylam w pracy... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: ok. 24:00 Pan rąbnął z hukiem w drzwi od sypialni, bo nie zauwazyl, ze je przymknelam (nie wiem jakim cudem mogl nie zauwazyc...), wiec obudzilam sie i ja i Su... Su zaczela marudzic, a potem plakac, smok jej nie pomagal, a pozniej tak sie jakos prezyla dziwnie, jakby cos ja bolalo (moze brzuszek po tych jagodach... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: ), wiec wyjelam ja z lozeczka, dalam jej Panadol w syropie i Pan zrobil jej mleko... zjadla 80 ml i w koncu usnela... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: wstawalm chyba do niej ze 2 razy, bo smok jej wypadal, ale generalnie obudzila sie dopiero przed 8:00, wiec nie najgorzej... :ico_sorki: :ico_sorki: i Pan sie zlitowal i do niej wstal, ja odespalam do 9:30 i jeszcze dostalam jajecznice i herbatke do lozka... :ico_szoking: :ico_szoking: :-D :-D :-D

SHOO - no co do nastroju - hhhmmm... jakos mam nerwa i stracha... ale z drugiej strony tez sie troche ciesze, ze wyrywam sie z domu do ludzi... ale za Su bede tesknic potwornie... nie wiem jak zniose te pierwsze dni...

wspolczuje zafarbowanego prania - takie akcje sa strasznie wqrwiajace...

IWONA - dziekujemy za wiadomosc od Jagny - mam nadzieje, ze szybko dojda do siebie z cala rodzinka i Aga zawita znowu do nas...

ja sie pewnie odezwe jutro do Was z pracy... mam nadzieje... :-D :-D :-D

MARGARITA - noooo, Maja ma kawał nogi :-D :-D :-D i ciesze sie, ze ciasto Wam smakowalo... :)

[ Dodano: 2009-01-25, 15:31 ]
aaa i dziekuje wszystkim za PRZEMIŁE komenty na N-k :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-01-25, 15:39 ]
aaa, chcialam powiedziec, ze jutro wstaje o 4:00, bo 5:20 mam juz pociag... :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

[ Dodano: 2009-01-25, 15:43 ]
aaaa, Su sie chyba budzila potem w nocy, bo chyba dziąsełka jej dokuczały, bo jak smarowalam jej tym zelem, to byly spuchniete, az nie czulam tego zabka, ktory jej sie wyzyna... dzisiaj rani pojechalam do dyzurujacej apteki i kupilam jej inny zel Dentinox-Gel, bo ten Bobodent się nadaje do...

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”