Dobry mężuś...a dzisiaj musze mojego meza pochwalic wczoraj go prosilam zeby mogl w nocy wstawac do majki no i wstawal do tego jak majka zaczela plakac o 5 to zmienil sie ze mna miejscami i trzymaj niunie za raczke
No właśnie Martynka, Madzi dawno nie było... też bym chciała żeby zajrzała do nas 30.01Jeszcze Martynka została?Szkoda, że Magda nie zagląda.. ciekawe co u nich, jak Martynka teraz wygląda.. Może z okazji roczku Magda zajrzy.
U nas to rożnie bywa, czasem protestuje i muszę ją zabawiać, najlepsza jest wtedy moja komorka, a czasem daje się ładnie ubrać.Wy tez macie taki problem, zeby zmienic pieluche?
Gotowanego nie chce jeść, ale jajeczniczkę chętnie wciąga. I brawa dla Pawełka za nowe umiejętnościCzy Wasz pociechy lubia jajko?
Hehehehe, wiedział jak Ci dosraćLedwo założyłam mu pieluchę a on oczywiście dopiero wtedy nasadził ;[
Ulka parowki uwielbia.za to chetnie je parowki
Ja poł dnia przygotowywałam przyjęcie urodzinowe, a od 16 z gośćmi siedzieliśmyManiaczki tiktakowe gdzie jesteście
Ja właśnie najczęściej na stojaka zakładam, tak mi najwygodniej.ja się musiałam kilka miesięcy temu ubierac mu pieluchę na stojaka
To więc tak odnośnie tegoOstatnio też zaczęła się obracać w kołko podczas piosenek
Takie Norberta zabawianie pozbawiło mnie w tym tygodniu kolejnej komórkimuszę ją zabawiać, najlepsza jest wtedy moja komorka
No mówię złośliwiec mały.. a przez tego palca to kuleję, spuchnięty i dalej siny.Hehehehe, wiedział jak Ci dosrać
Nie wątpię, że zabrzmiało to dosyć śmiesznie i pewnie tak też wyglądało. Tylko niestety moje poświęcenie i ból z tym związany poszło na marnetak to opisałaś... że sobie wyobraziłam, jak lecisz i tego palca
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość