wiola85, u mnie zawsze cisza jak ma byc kupka - tak jakby usypial z otwartymi oczkami

a tu bum - niespodzianka
wiola85, wiem ze w biedronce to dada - bo juz wyprobowalam, a tam to nie pamietam. ale pewnie sa jedne formowki kauflandzkie
Ja naprawde pierwsze slysze o kokardce - i nikt mi nie mowil. A moja tesciowa raczej przywiazuje wage do takich glupot wiec pewnie bym juz miala taka kokardke
[ Dodano: 2009-01-26, 11:12 ]
Aha zapomnialam pochwalic Juniora
Spal dzis 4,5 potem ,4 i 2,5 godziny

wstalam okolo 2 a potem juz po 6 - i sobie nie moglam przypomniec zebym wstawala pomiedzy tymi godzinami. A poza tym lezalby po innej mojej stronie. Bo ja go tylko przekladam w nocy z prawej na lewa i odwrotnie i lezymy i sobie je... Nie wstajemy do jedzonka tylko na lezaco. Nie iwme czy dobrze ale...
I stwierdzilam ze dopoki tutaj mieszkamy to Junior bedzie z nami spal. Czyli jeszcze jakies 2 miesiace. Bo jak ja wstawalam karmic go i odkladalam do lozeczka to potem sluchalam czy juz usnal czy nie i sama potem zasnac nie moglam. A tak mam go ciagle na oku
ciekawe jak bedzie jak nie dosc ze w nowym miejscu to jeszcze od razu w lozeczku... moze za drastycznie bedzie

w kazdym badz razie dopoki malutki bedzie budzic sie co 2 godzinki na jedzonko to bedzie z nami w lozku. Jesli zacznie budzic sie rzadziej tak co 4-5 godzin (np jak dzis) to bedzie spac w loziu sam