Aga super zdjecia a jaka Ulenka ma sliczna sukieneczke
a i torcik super
Dzięki

Ula się zarumieniła...
Aga, ale super zdjęcia. Ula taka przesłodka Princessa :) Ta Toja chreśnica to strasznie do Ciebie podobna

No i baaaaaardzo apetyczny tort mieliście

Dziękuję bardzo

Torcik rzeczywiście był przepyszny z brzoskwiniami... mniam, moja bratowa robi najlepsze torty
Renia0601, dzięki za komplementy, dobrze, że u Ciebie wszystko dobrze, mdłości Ci współczuję, ale to zdrowy objaw

i gratulacje dla mężula za kolejny etap zaliczony
Klaudia, ja sos pomidorowy robię bardzo rzadko i najczęściej nie do mięska tylko np do gołąbków, albo do fasolki po bretońsku... więc Ci niestety nie pomogę, ale jak będziesz miała ten przepis od babci, to mam nadzieję, że się nim podzielisz
Ula spała dzisiaj półtorej godziny, potem dorwała swój bukiet kwiatów, który wczoraj dostała od dziadków. Uwielbia kwiatki, ale zawsze bała się je dotykać, podziwiała z daleka, a wczoraj jak dziadki dali jej jej własny bukiet, to trzymała go tak dumnie w rączkach... hehehe, a dzisiaj z nim po domu chodziła i płatki wyrywała i za nic nie chciała oddać, a jak jej zabrałam w końcu, bo mi się ich szkoda zrobiło, to podniosła straszny krzyk. Jarek mówi, żeby jej go dać, skoro jest jej i jak im wyrwie wszystkie płatki to je wywalimy....