my tez tyle dalismy, a jeszcze ksiadz nas sie zapytał czy pracujemy i mamy za co zyc normalnie chyba go zacmiło, pierwszy raz takie cos od niego słyszałam, no i wział pieniadze jak powiedzielismy ze pracujemy betka, no tak to jest lepiej zostaw go sobie w łozku bedziesz bardziej wyspana no a tak jak mowisz potem jak bedzie juz jadł w mniejszych odstepach czasu to spokojnie do łozeczkaU nasz dziś ksiądz po kolędzie chodzi, musze jeszcze korytarz umyć i obrus wyprasować no i kaske do koperty zapakować, tak sobie myśle, że 50zł chyba starczy??
My naszczescie mamy juz wypracowany swoj rytm dnia i nocy
Narazie kompie go w godzinach około 20 21 zalezy o ktorej ostastnio jadł, potem flacha i do łózeczka( nie chce zapeszyc ale zasypia super)
Ale staram sie zeby przed kompila nie spał tak przynajmiej z 1,5 godzinki to potem zasnie jak zabity budzi sie raz w nocy w godzinach 3lub 4 potem mleczko i znowu idzie spac i tak do 6 czy 7
A własnie miałam sie tez zapytac, bo ja uzywam butelek z aventu i dawałam w tej małęj ale tam miesci sie tylko 125, wiec zmieniłąm na duza, bo daje mu 150 mleka. No a ta duza ma w nuplu wieksza dziurke i mały nie umie mi przez to pic, krztusi sie i leci mu wszedzie, wiec zmieniam nakretke z tej małej butelki, ale wiem ze nalezy potem zmienic chyba od 3 miesiaca na wieksze otwory, tylko nie wiem kiedy
Jak on mi z tej wielkiej butli nie chciał pic, to co dopiero jak mu zmienie na jeszcze wieksze otwory, sama nie wiem czy to jest dobre dla niego ze ciagle pije z tej malutkiej dziurki w sumie od urdzodzenia