yoanna, dobry pomysl z ta pralka jutro zaczynamy ogladanie prania jak wiruje

O,ja tez chce ponarekacMój tez nic nie robi. Nic. Nawet łyżki po sobie nie umyje, papierka po batonie nie wyrzuci. Po dłuuuugiej tresurze nauczył sie składować brudne skarpety itd w jednym miejscu. Eeee...szkoda gadać.
w łeb go!!!!!!!!!!!!O,ja tez chce ponarekacMoj sobie zasranych kanapek do pracy nie zrobi,ja z Natalia pod pacha to robie,a on w tym czasie siedzi przy komputerze.Juz nie wspomne,ze naprawde mase czasu zajmuje mi uspienie jej w lozeczku,walcze z tym od tygodnia,a ten jednym trzasnieciem drzwiami mi to psuje ,kwitujac-"o,przepraszam",po czy idzie robic swoje a ta w ryk od nowa.Ja czasami mam wrazenie,ze on mi robi na zlosc i upaja sie widokim swojej styranej zony,ale co to za milosc docholery
kochana u mnie to samo, ja malego usypiam, a on wtedy musi cos konkretnego robic i halasuje, normalnie mam ochote w tych momentach go palnac w gebeJuz nie wspomne,ze naprawde mase czasu zajmuje mi uspienie jej w lozeczku,walcze z tym od tygodnia,a ten jednym trzasnieciem drzwiami mi to psuje ,kwitujac-"o,przepraszam",po czy idzie robic swoje a ta w ryk od nowa.Ja czasami mam wrazenie,ze on mi robi na zlosc i upaja sie widokim swojej styranej zony,ale co to za milosc docholery
no to i ja ponarzekam moj tez nic nie robi skarpety systematycznie zostawia w tym samym miejcu tylko nie w koszu na bieliźnieO,ja tez chce ponarekac
Choinka rozebrana.
no takie wypasione byly z krowkami kotkamilalam z tych plasterkow
juz szukamjakie to nosidło? zapodaj linka czy cuś....
ja odlozylam tez juz czesc ubranek zamalych po malym, ale nie wyrzucam, schowam w karton i do piwnicy bedzie dla drugiego bobasa, zawsze to juz grosz zaoszczedzony, najwyzej sie cos dokupiWiecie co ja nie wiem co zreobic z Igi ubrankami??? Trzymac czy nie czesc juz wywalilam takich ktorych nie lubilamale sa takie do ktorych mam sentyment...poza tym 3 razy wrozba wywrozyla mi ze bede miala 2 dziewczynki i chlopca
![]()
![]()
moze sie jeszcze przydadza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość