czesc
Alinko jaka Wanka juz duza dziewczyna!! super w roli Otyli sie spisuje!!! a co do miejscsa zabaw. to jak dla mnie karnet sie nie oplaca. zalezy jak czesto tam bedziecie smigac
my raz w tygodniu jedynie, bo na inne dni szukam nowych miejsca
tak dla porownania
to u nas bilet kosztuje 4,20 f na czas nieograniczony (F 3,70 dziecko + 0.50 pensow dorosly) to jest ok 17 zl
ale to jest taki duzy playhouse . super
a w takim mniejszym tylko 2.50 f.
u nas zalezne sa ceny tez od wieku, i w dni wolne od szkoly jest troszke drozej
ale jesli planujecie chodzic czesniej niz raz w tyg to pewnie ze karnet rozwiazuje sprawe
rozumiem, ze w PL mniej jest innych zabaw. poza basenem np
wiec takie miejsce pewnie przydaje sie kilka razy w tyg
aaa
Alinko wiesz narzekalas troszke na samotnosc. a w takich miejscach mozna latwo poznac inne mamuski. moze okaze sie ze masz jakies super sasiadki o ktorych nie mialas pojecia. trzymam kciuki za nowe ciekawe znajomosci dla ciebie i wanki.
mam nadzieje ze na wiosne zawitamy do stolicy i sie zobaczymy!!!
ja lubie tam chodzic
bo lelek sie ladnie bawi
a my z kolezankami mozemy sobie poplotkowac
kawke wypic
tak na luzzie
isame tez troche poszalec na zjezdzalniach . bo to lubimy najbardziej z lelkiem hihi
wlasnie dzis bylismy tam zlelkiem. popoludniu. 3 godz plotkowalam z kumpela
a adas szalal z lelkiem
mialo nas byc wiecej ale dzieciaki sie pochorowaly wrrr
i tak od czasu przylotu do uk widzialam sie na razie z dwoma kolezankami
bo reszta chora teraz kiedy lelek wyzdrowial
albo w Pl
niech ta zima juz mija wrrrrrr
rano pojechalismy sobie do centrum na targ po swieze warzywa owoce , do rzeznika po mieso i ryby, i do polskiego sklepu hihi
takie zakupy o wiele milsze niz w tych supermarketach no i tansze!
jutro jeszcze dokupimy brakujace produkty w supermakrecie i zapasy na tydzien zrobione hihi
lelek wlasnie walnal kupala na nocnik po sytym jedzonku (zupa, ktorej nie chcial zjesc w porze obiadowej, pozniej kalafior , skrzydelko z kurczaka i ryz a zakonczyl owocami
, czasami to ma spust hihi)
Kamila moze zagladnij do nas czasami
Frydza zapraszala wszystkie czerwcowki na swoj prywatny watek. moze wpadnijcie tam. poznacie inne mamy z forum no i rozmowy tam sa zdecydowanie zywsze!
Aniu no wlasnie z takich powodow ja chcialabym troszke wieksza rozne wieku. zebym mogla swobodnie wychodzic z malenstwem codziennie w towarzystwie 3 latka lelusia hihi
wychodzi na to ze w tym roku powinnam zaciazyc
no ale dobrze ze to dopiero poczatek
bo jak na razie to mi niespieszno
ale wy macie juz tylko z gorki!!! sama radosc z takiej rodzinki hihi
a powiedz planujecie jeszcze jedno malenstwo?
bo my chcielibysmy trojke.
ale ostatnie to tak z wieksza roznica wieku hihi
choc po drugim nie powiedziane ze zdanie nie zmienimy
[ Dodano: 2009-01-29, 21:14 ]
Ania tatus z dzieckiem budzi zainteresowanie co?
ponoc pozadany kasek hihi
ale i powod do dumy ze mezowie podobaja sie innym kobietom hihi
bo napewno o Krzysia zazdrosna byc nie musisz!
paskudne te kolki
widac nie na wszystkie dzieciaczki pasuja te sprawdzone metody. ahhh zeby juz odeszly w niepamiec..!!!!
Alinko pytalas o szlafrok lelka. powiem ci ze bardzo fajny. mieciutki cieplutki. on jest z takiego misia. wiec wody nie wpija jak frotta . ale bardzo fajny. byl prany kilka razy i wciaz jak nowy!
u nas sprawdza sie bardzo wieczorem po kapieli. bo te angielskie domy nie sa zbyt cieple.
natmiast w PL zupelnie nieprzydatny bo u rodzicow w bloku bradzo cieplo bylo.
on zostal kupiony w PL. lelus dostal go od rodzinki. ale nie mam pojecia w jakim sklepie kupiony. na metce jest napisane Kolorino. moze to nazwa sklepu. ja sie malo orientuje w PL firmach dla dzieci.
to sie rozpisalam o szlafroku