kamilka21
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

02 lut 2009, 11:37

powiem tez ze jak najszybciej musimy wyjechac obojetnie gdzie bo mnie suka wykonczy:( :ico_zly: a ja mam tylko jedno zdrowie

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lut 2009, 11:38

Gie, u nas zdarzają się nawet w tych małych osiedlowych sklepikach, a w tych większych to już na pewno powinny być. Ja ostatnio kupiłam w Lidlu.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lut 2009, 11:40

wczorajn znow zaly dzien ryczalam przez ta suke tzn. TESCIOWKE
jesooo, jakie ja mam szczescie, ze mam super stosunki z tesciowa...

[ Dodano: 2009-02-02, 10:41 ]
ok, dzieki IWONA - mam LIDL u siebie, to tez kupie... i dziciekai moga to juz jesc?? ile dzienie??

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lut 2009, 11:42

kamilka21, współczuję :ico_pocieszyciel:
Ja miałam podobnie tyle,że z babcią G., aż w końcu wyprowadziliśmy się i jest spokój.

[ Dodano: 2009-02-02, 11:02 ]
W sieci znalazłam takie coś, później poszperam w poradnikach to napiszę.
Przekąska lubiana przez dzieci i dorosłych. Nie wszystkie jednak są zdrowe. Dla niemowląt i dzieci nadają się chrupki kukurydziane (zawierają wyłącznie mąkę kukurydzianą i wodę) - bezglutenowe, łatwe do pogryzienia nawet bezzębnymi dziąsłami (przyjemnie masują je podczas ząbkowania).

Jagna
a to znalazłam dla Ciebie, zresztą fajna stronka o żywieniu dzieci.
http://www.osesek.pl/index.php?option=c ... Itemid=155

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lut 2009, 12:04

shoo ja rownież przepraszam bo kartka nadal nie wysłana :ico_zly:

kamilka rozumię, jak ja się cieszę że ne mieszkam ze swoją :ico_sorki:

co do P. to to wczoraj pytałam go kilka razy kiedy skończy bo ja za moment nie wytrzymam. Ponieważ byliśmy na tym weselu nie gotowałam obiadu w niedziele tylko pojechaliśmy http://www.polboru.pl/index.php?action=strona&lang=pl
nie wiem co się stało, ale jak już zjedliśmy i podniosłam się żeby ubrać Majkę to mi się słabo zrobiło i usiadłam z powrotem sina jak nie wiem co, aż się P. wystraszył. Wziął Maje i ja ubrał. Wrócilismy do domu, nadal czułam się słabo, a Maja ciągle płakała. Nie mialam siły jej nosić, mała nie chciała leżec ani siedzieć, a on tylko komp i komp, pytałam go kilka razy kiedy skończy a on zaraz zaraz - qrwa to zaraz trwało od 14 do 19 :ico_zly: :ico_zly: no to musiałam wydrzeć sie na niego, spłakałam się przy tym jak nie wiem co, a wcześniej jeszcze jak zmierzyłam sobie ciśnienie miałam 80 na 60 :ico_olaboga: , nie wiem co mi sie stało ale mógłby mi pomóc, mysląlam że go rozszarpie wczoraj.
A dzisiaj spakował się i pojechał do pracy - do wiedzenia !!!

Mam troszkę roboty dzisiaj więc zdjatka będą wieczorkiem.
Miłego dzionka kochane.

I jeszcze raz was przepraszam za wczorajszy post :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lut 2009, 12:22

IWONA - dzięki, Ty to wszystko znajdziesz w necie :ico_sorki: :ico_sorki:

MARGARITA - nie przepraszaj za swój wzorajszy post - każdy ma prawo się czasem wnerwić i posłać wiązankę... a co Ty z takim niskim cisnieniem?? Masz generalnie jakies problemy cisnieniowe?? Ciekawe czemu się tak stało... Mam nadzieje, ze czujesz się juz lepiej... A co do P. - ojjj, bardzo brzydko... :ico_nienie: :ico_nienie: A jak Maja dzisiaj?? Spokojniejsza??

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

02 lut 2009, 12:27

Iwona H, dzieki,ale to jadlospis dla rocznego dziecka....kanapki z jajkiem raczej nie wchodza w rachube :ico_noniewiem:

Bede musiala wybrac sie do pediatry.

Gie, ja kupuje obiadki z rybka i brokuły w REALU...

margarita83, nie przepraszaj nie masz za co...kazda z nas ma prawo do wyładowania swojej zlosci...Eh te chlopy...

kamilka21, wspolczuje...jak masz sie z nia tak meczyc...nie patrz na nic....wyprowadzaj sie jak najdalej od niej.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lut 2009, 12:31

Gie, ja kupuje obiadki z rybka i brokuły w REALU...
no u mnie niestety nie ma Reala... jest Kaufland, Biedronki, Lidl, Carrefour, no i chyba tyle z sieciówek... Największy wybór jest i tak w Rossmannie... :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lut 2009, 12:42

JAGNA, tak doczytałam ale głównie chodziło mi o to ile powinny jeść a raczej pić mleka takie dzieci jak nasze.

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 lut 2009, 13:56

no i znowu spadłyśmy na 2 stronkę... :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”